Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kołakowski na youtube?! |
Witam Co sie dzieje z tą stronką. Chciałem sie wybrac na pstrągi a tam był cenne informację na temat łowisk na naszym terenie, ale do kilku dni nie działa. Czy wiecie kiedy skończy sie "przebudowa". MOTEK
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kołakowski na youtube?! |
bOSS RACja...
|
|
boss ty jesteś cienki bolek żeby ciebie ktos tu sluchal:))) popatrz w lustro to zrozumiesz:)))
|
|
scanning, przytocz gdzie obraziłem gdzieś twoją rodzinę!
|
|
Ja ze swojej strony polecam przedszkole numer 15 na Kołłataja ! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
do Nasza: idiotko skoro szukam świadków to chyba po to aby ustalic stan faktyczny i g... mnie obchodzi Twoja opinia . - córka Policjanta czy co ??? do reszty: wszystko nie na temat to nie policja odholowuje - tak, odholowuje się na wniosek policji nie szukam tego samochodu czasami jak się nie ma nic do powiedzenia to może się nie wypowiadać
|
|
ja mam ciekawa nawigacje do sprzedania http://www.allegro.pl/item313632784_nawigacja_gps_navigon_3110_pl_europa_gwar_fvat.html cena 700 zl nowa miesiac czasu gwarancja tel 602753697 Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
tylko garmin nuvi model 370 - jest kozak ,,, dziala w calej europie oraz w stanach - mialem tom-tom i magellana lecz nie zdawaly egzaminu !!! jestem bardzo zadowolony z tego modelu ( trzeba sie tylko dobrze zapoznac z obsluga ) POLECAM !!!
|
|
Niestety wszystkie działania obecnego właściciela kamienicy, a raczej ich brak, prowadzą niechybnie do takiego stanu, w którym budynek sam się zawali... Szkoda byłoby tak zacnego obiektu ale widocznie same grunty są ważniejsze...
|
|
Wreszcie będą mogli poznać prawdę-"tubylec" to jest to!
|
|
Musi być jakaś rada na pozbycie się tego Zabytku.
|
|
E=mc2 widac zes egzaminator albo jakas rodzina tych .... i jestem przekonany swiecie ze nie jezdziles tym zielonym padlem trzeba wznosic skargi moze cos sie zmieni dosc wykorzystywania nas
|
|
Głupoty piszecie....czekasz normalnie 2 miesiace bo zobaczcie codziennie zdaje ok 200 osob (takie są statystyki) a jest okolo 15 egzaminatorów ..przeciez oni ledwo sami zyja ...oni tez sa ludzmi . A jesli ktos czeka 2,5 tygidnia to prawdopodobnie ktos wczesniej zabral dokumenty i zrezygnowal i dlatego sie udało.A co do ciezarowek to bez roznicy przeciez nie zawsze w jakiejkolwiek pracy dostaniesz nowego stara jesli dobrze umiesz jezdzic to wszystkim zdasz. Ja zdawałam na placu starem a na miasto starManem wyjechałam i nie bylo dla mnie problemu ....ja jako dziewczyna nie narzekam!
|
|
Gostek_num może chodzi Ci o www.odradzamy.pl pozdrawiam
|
|
Ile kosztuje wynajęcie sali gimnastycznej w Łomży ?
|
|
Czyż byśmy mieli do czynienia z cenzurą ??? Który to wiek?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |