Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piątek 9:30 Debata radio Nadzieja |
ja spedzam teraz sama ale wczesniej bylam z kumpelami na lodowisku i to sa najwspanialsze walentynki lepsze od tych ktore spedzalam z facetem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piątek 9:30 Debata radio Nadzieja |
witam jestem absolwentem tej szkoły mam do niej niejako z urzędu sentyment ,lecz nie widzę potrzeby jej istnienia jako "drzewna ".Największy zakład w Łomży ŁFM powoli zwija się by zapobiec zwolnieniom grupowym co kilka dni kilku ludzi wyrzucanych jest na bruk. Dzieje się to po cichu bo to nie są to zwolnienia grupowe "Solidarność" i Urząd Pracy nie widzi tych zwolnionych ludzi, wszystko jest w porządku? Na co komu stolarz w Łomży? Zrobi je cukiernik lub rolnik mądry po Agrobiznesie w jakimś garażu.
|
|
miejmy nadzieje że tico jest całe...
|
|
Tobie sie nie da sprawić przykrości ... bo niczego nie rozumiesz co sie do Ciebie mówi... jesteś ograniczony do swojej piaskownicy... i bawisz sie cały dzien swoim plasikowym mieczem... i rób to dalej... póki tylko GADASZ to nikomu krzywda sie nie stanie :) moRZe... :D wykształcony analfabeto :)
|
|
W domu, kolacja, wino i świece, udany wieczór;)
|
|
A nie lepiej jakiś porządny ( czyt. taki jak miał Ziobro hehe) dyktafon sobie zafundować? Przynajmniej posłuży na inne okazje gdy już się odwidzi podsłuchiwanie dziewxczyny hehehe, np, nagrywanie wykładów - dla studentów:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
OPEK.
|
|
no rzeczywiscie poł miasta sie zakorkowalo a policja zamiast udroznic ruch to nie wiem co oni robili, masakra.
|
|
|
zysk zrobileś jakos fote :D
|
|
O! Janie wczoraj Twoja druga polowka obchodzila swieto "Wale w tylki" - swiatowy dzien anala i z tego powodu miales chyba udany wieczor co ??? :) http://www.youtube.com/watch?v=tZLiaRgpMQE
|
|
Czy facet chodzący w sukience, może być normalny? "...Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył (Wj 20, 2-5)1Por. Pwt 5, 6-9).". Który katolik tego przestrzega? Który nie ma w domu krzyża i co niedziela nie modli się do obrazu stworzonego przecież ręka ludzką? Gdzie tu świętość?
|
|
ja ucze się w DRZEWNEJ w pierwsze, co żuca się w oczy dość mała przestrzeń szkoły oraz brak sali gimnastycznej apele odbywają się na korytarzu, hehe , śmiech na korytarzu Dziwi mnie fakt, jak niektórzy dopuśili takich nauczyieli do nauki wśród nauczycieli jest trójka, co moga coś nauczyć, a reszta?? Szkoda gadać.Nie będę tu rozkiminał nad każdym nauczycielem, ale zaufajcie mi, żadko coś się tam tłumaczy, albo inaczej : tłumaczy się w taki sposób, żeby szło to rozumieć przy sytuacji, gdy dochodzi do tłumaczenia a nie przepisywamia podręcznika Mogłem wybrać lepiej,
|
|
do "zysk". Widzę, że nic nie wiesz o tym wypadku chociaż mówisz, ze jechałeś z naprzeciwka. Ten "gówniarz" przechodził przez pasy a kierowca go nie zauważył bo jechał pod słońce i zaczepił o jego nogę. Nie wiem dokładnie jak, ale chłopak przeleciał przez samochód i uderzył prosto głową w asfalt. Tyle widziałem a słyszałem, ze jeszcze lekko uderzył go ten samochód, który jechał za tym tico. Dla mnie wyglądało to na wstrząśnienie mózgu bo po upadku na ulice chłopak wydawał sie już nieprzytomny. I na pewno jest to wina kierowcy a nie chłopaka, bo to on podjechał za blisko.
|
|
Do SUSKA: to chyba ty nic nie widzialas, chlopak nie zachaczyl nogo ani nie przelacial przez auto tylko odbil sie od maski i polecial 2 metry do przodu, a pozatym za tym tico jakies 15metrow jechala odrazu policja transitem. a co do wstrzasnienia mozgo mozliwe. takze nie pisz bzdur ktorych uslyszalas "piate przez dziesiate".
|
|
gfx zacznijmy od tego, ze twoj poziom kultury jest zenujacy. Prawie kazdy post zaczynasz od wyzywania ludzi, a probujesz tu pouczac innych i wytykac im jacy to oni nie sa. Jak brak argumentow to sie miotasz jak smrod po gaciach i nie wiesz co ze soba poczac najwyrazniej. Jestesmy odpowiedzialni za tego goscia? Pokaz mi jakis papier, ze jest ubezwlasnowolniony, a ty za niego decydujesz... Podalem przyklad z psem na podworku, ale ty najwyrazniej go nie zrozumiales. Pies na posesji wlasciciela ma prawo cie ugryzc jak leziesz nieproszony. Teoretycznie pies gryzc nie powinien, ale w tym przypadku ma prawo. Tak samo i z tym gosciem w lesie. Ma prawo tam lazic i sobie zagladac do samochodow. Wiec jadac tam pchasz sie w sytuacje gdzie wiesz, ze mozesz byc podgladany, a mimo to jedziesz i pozniej robisz afery. Pojal? Nam sie moze wydawac, ze jestes niebezpieczny dla otoczenia na podstawie twoich postow, mamy cie unieszkodliwic na tej podstawie? ;) Co do twojego madrego wywodu, to jeszcze mi pokaz jakis zapis, ze samochod to "prywatna posesja", to bedziemy mogli podyskutowac :> Bo mam nieodparte wrazenie, ze to twoja nadinterpretacja. Napisalem ci to juz z 10 razy, ale nie odpowiadasz bo nie umiesz (a raczej wiesz, ze nie masz racji): jedz na parking, zaparkuj i zacznij sie zabawiac z dziewczyna. Wezwiemy mundurowych i sprawdzisz, jakie to masz prawo do prywatnosci w swoim prywatnym samochodzie-posesji :> A w tym przypadku las i parking niczym sie nie roznia z punktu widzenia przepisow, jedno i drugie to miejsce publiczne. "Mam gdzies czy macie zony, jak wspomnial ktos wyzej, mozesz miec i 5 zon ale jak jestes marnym czlowiekiem to i zwiazek masz marny...mozesz sie chwalic ze masz kompuuter...a ze to commadore to pomijamy..." Dzieciaku przeczytaj sobie temat jeszcze raz i odszukaj swoje wypociny, jak to wszyscy tutaj siedza przed komputerami, nie maja dziewczyny, ani zycia itp itd.... Jakis sfrustrowany jestes. Nie mozesz przezyc, ze dla niektorych tu, to jestes jeszcze szczylem, ze ktos moze miec bardziej poukladane zycie, lepszy samochod, wlasne lokum itp itd. I dorabiasz sobie na sile jakies smieszne teorie, jakimi tu wszyscy sa nieudacznikami poza toba :) Ochlon chlopczyku, zanim ja ci napisze jaki to masz "wspanialy" zwiazek, dziewczyne i samochod, bo zaraz znow bedziesz plakal, ze cie obrazaja. Obrazasz i wyzywasz tu wszystkich po koleii, a za chwile sie obrazasz na czyjes chamstwo, zabawne :) "ja juz sie wylanczam z tej beznadziejnej rozmowy", "gwarantuje ze juz tutaj o mnie nie uslyszycie" No i widzisz ile jest warte twoje slowo i gwarancje? Ktory to juz raz obiecujesz, ze wiecej tu nie napiszesz? "Kilka inteligentnych osob wycofalo sie jzu z rozmowy bo wiedza ze sprawa jest oczywiwsta a jak do tumana nie dociera to dalej biadoli" Kilka osob sie wycofalo, bo zobaczyli ze dyskusja z toba to strata czasu, a inni jeszcze maja nadzieje, ze moze cos dotrze. Najwyrazniej nie ma na to szans, wiec chyba trzeba bedzie tez zrezygnowac... Dobrze to ujales, do tumana nie dociera i dalej biadoli. "i tak nie jestescie zdolni do dzialania tylko pieprzycie w kolko..kozacy przez internet" I kto to mowi? W lesie strach oblecial i nic nie zrobiles, a teraz wylewasz zale na forum... :) Kozak przez internet :) A robcie sobie co chcecie, straszcie, lejcie goscia, czy co tam wam przyjdzie do glowy... Moze cos dotrze do lba, jak sie prokurator zainteresuje samozwanczymi wymierzaczami sprawiedliwosci... Tyle materialu dowodowego na forum ;) Nie ma to jak przed popelnieniem przestepstwa opowiedziec o tym polowie miasta ;) Gangsterzy od siedmiu bolesci... bojowki organizuja na forum :> Powinni was umiescic na liscie przestepczych umyslow wszechczasow :>
|
|
gfx założył ten temat we wrześniu 2007. Na pewno go czytałaś. Czy jadąc tam w lutym liczyłaś, że "leśny ludek" w sen zimowy zapadł i że Tobie się to nie przytrafi? Czyli za pół roku ktoś znowu zacznie wywody na temat podglądacza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |