Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komorowski ukarał za kazanie !!!! |
W siłowni Ewa są zającia z tanca dla dzieci. Proszę odezwać sie na maila to udziele Pani dokładnych informacji. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komorowski ukarał za kazanie !!!! |
banda zboczencow ehh Harpon
|
|
Hmm ... Inga, Ludzie sobie chwalą bo nie mają wyjscia, może wspominasz o Kauflandzie w Suwałkach ? Jeżeli tak, to okrojona jest to grupa zadowolonych. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ma nastąpić wymiana skrzynek pocztowych na klatkach na nowe w blokach przynależących do Łomżyńskiej Spółdzielni Mieszkaniowej. Mam pytanie czy może ktoś wie czy spółdzielnia nie ma przypadkiem dotacji z unii na takowe skrzynki?? Ponieważ każdy lokator musi zapłacić do końca miesiąca po 40zł a uważam że nie powinno się za takie coś płacić ponieważ i tak płacimy co miesiąc 58zł na Fundusz Remontowy.??
|
|
sprawdź na Al. Legionów w sklepie ze śmiesznymi rzeczami. Ten sklep jest niedaleko Statoil, po przeciwnej stronie.
|
|
Witam wszystkich. Chcę uczyć się włoskiego czy ktoś poleci mi dobrą szkołę językową w Łomży.
|
|
ale ja nie wiem o co chodzi ;-) widocznie cos im sie pomylilo;]
|
|
Jak widzisz, część z nas inaczej definiuje "dobry interes". Dla mnie to nędzny interes, miasto nie potrzebuje gruntów, tylko szkół.
|
|
haha dobrze powiedziane!
|
|
pewnie na zakazie stanął albo komuś wjazd zablokował:)
|
|
Re: Markac Błądzisz kolego. "...Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył (Wj 20, 2-5)1Por. Pwt 5, 6-9).". Cytat dotyczy nie oddawania czci bożkom. Fragment "tego, co jest na niebie wysoko" nie oznacza Boga naszego, a np. słońca (przecież takim bożkom cześć oddawano, nieprawdaż?) Pozdrawiam
|
|
jeżeli komuś przeszkadza ten podglądacz to: 1. tankujcie samochody do pełna ( dojedziecie w ustronniejsze miejsca) 2. wynajmijcie mieszkanie ( nieobecność rodziców gwarantowana) 3. nie stać na paliwo- sprzedajcie samochód ( kasa na motelik lub hotelik) miejcie na uwadze, że człowiek po to ma oczy żeby patrzeć i ciekawość leży w ludzkiej naturze.
|
|
kolejny debil wypowiedział się na temat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |