Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Unia Eureopejska przetrwa? |
nie no wszystko super! ja tez tej pani dziekuje za to ze mnie oszukala na ok. 0,5 kg ciasta. Nie wiem czy zauwazyliscie jak wysoka jest tam lada. kupowalam kilka ciast, pani mi zapakowala (oczywiscie za wysoka lada:)), policzyla i poszlam. w domu okazalo sie ze nie mam 0,5 kg tiramisu. ale mam nauczke, bo nie wzielam paragonu, wiec nie bylo tez sensu sie wracac. ale to jest przestroga, zeby zawsze wszystkim patrzec na rece:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Unia Eureopejska przetrwa? |
|
Dla fanów UKS Jedynki i reszty zainteresowanych osób :) "Forum Miasta Łomży przygotowało konkurs w którym mamy do rozdania Dwa Kalendarze UKS Jedynka na rok 2008"
|
|
ps: mysle ze ten koleszka caly czas liczy ze zobaczy jakies golaski w samochodzie , mozliwe o ze to okoliczny wiesniak-dziwak ktory zauwazyl ze nawet jak ktos go przlapie to nic nie zrobi...bo: 1. boi sie 2.jest w szoku i nie mysli racjonalnie 3. bedzie sobie wmawial ze widzial zabłąkanego grzybiarza... 4.bedzie bal sie ze barany z forum go wysmieja hehe :) (pozdrowienia barany) zrobic chyba nic nie zrobi (miejmy nadzieje) ale kopa powinien dostac, czyz nie ? :):)... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
he he he!tylko tyle tej płycizny?typowo samczy odzew:)to za trudne co?żeby wysilić szare komórki i troszke sensniej pisać?to dla mnie jednak takie zabawne ,że jednoczesnie znajdować się mogę na tak wielu poziomach intelektualnych i płaszczyznach pisząc z wami:)))))))))))))))))))))))do nie usłyszenia bidulki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Witam, jak zwykle na tym forum na początku ludzie urządzają sobie konkurs na najlepszy gryps. Zamiast błyskać humorem może byście podeszli do sprawy poważnie. Zaś o nienormalności zachowania tego mężczyzny świadczy fakt, że sytuacja wielokrotnie sie powtórzyła. Podejrzenie go o zboczenie jest tu na miejscu z uwagi na jedna z funkcji lasku jednaczewskiego aczkolwiek nie można zakładać, że akurat duża miss zjawiła się tam by uprawiać seks w samochodzie (tym bardziej ze napisała, że była tam w innym celu).".ktos dobrze napisal ze teraz pukanie nazywane jest jedzeniem pizzy"- widzę ze kolega z nimi byl w samochodzie i dobrze wie, co oni tam robili a może byłeś tym "grzybiarzem"?!
|
|
Ale artysta ehehehehehe Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
ja polecam akryle, fajniusia sprawa :*
|
|
Treść jest ukryta
|
|
I znowu jelopom i chodzacym patologiom spolecznym nie pasi policja :) Co za trole. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
hahahahaha, znowu trolle walkuja temat "podgladania" w miejscach publicznych! Ale nudzicie. "chce chodzi po lesie nikt mu tego nie zabroni... a od kiedy zaglądanie przez okno samochodu jest prawnie zakazane ?? możesz tam jechać jeść on może chodzić i patrzeć co sie dzieje..... jeżeli to się powtarza a nikomu nic nie zrobił znaczy że jest nieszkodliwy.... " Swieta racja.
|
|
Gminny ośrodek pomocy społecznej? To taki jest w Łomży? Myślałam, że to miejski, jak sama nazwa wskazuje: MOPS. Co do tematu, to porusza go ktoś, kto nie zna sytuacji, bo uwierzcie, że jest potrzebny. Na ulicy biedy nie zobaczysz, bo na czole nikt nie ma napisane, poza tym ośrodek nie zajmuje się tylko dawaniem kasy za nic, ale ogólną pomocą: prawną np. Poza tym ma za zadanie wyprowadzać na prostą ludzi nieporadnych życiowo i pokazywać im jak sobie radzić. A co ze starszymi, chorymi ludzmi? To wszystko zadania ośrodka pomocy społecznej. Pewnie odmówili ci, inga, celówki, co? Że masz do nich jakiś problem. No sorry, w tym roku mało kasy. Pozdrawiam :))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
interesujace;p Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Ja to jeżdże tam nad oczko [koło rzeki naszej] I tam w lato zawsze jak jestem to jakiś starszy facet se gruche trzepie :/ Nie patrzy czy dzieci ni nic tylko siada na widoku i czyni xD "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Hahahah niezłe xD Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
MMonika a gdzie inga napisała,że ma jakiś problem do nich?! Pyta się o te pozytywne i negatywne rzeczy!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
To jakaś paranoja , jakiś debil uparł sie na ten budynek. Mocno komuś na tym zależy, jak dobrze pamiętam to od 1995 roku chcieli zlikwidować szkołę. Nie podoba mi się ten pomysł. A gdzie jest sala gimnastyczna , obiecywano że będzie. Władze w tym mieście zaczynają ostro przeginać, a opinia publiczna ich nie interesuje, a przecież to ludzie ich wybrali. Piszcie co o tym myślicie, bo ja już się nie wypowiadam. Ps. A może czas najwyższy wyprowadzić się z tego miasta, żeby nie było nikogo i niczego. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
chcesz to sie wyprowadz haha
|
|
W Łomży i tak dużego wyboru nie ma jeśli chodzi o szkoły i uczelnie, no może z tymi ostatnimi bardziej. Ale to tylko Łomża... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
z drabina mowisz ?? a jezeli mialbys za oknem roztawione rusztowanie i majster zajrzal ci do okna tez bys go ganil ? dopuki ktos nie probuje pokonac zabezpieczen i jest to wszystko zgodne z prawem jezeli wybilby okno odsuwal zaslonki cokolwiek to moze budzic zastrzezenie... a nie mozna otworzyc okna i zapytac czego chce? najpierw sie mysli pozniej sie robi jaka kolwiek forma reakcji to mosi byc ganienie typa po lesie ?? wezcie paly bron palna... bo po co on chodzi z takim mysleniem to gorzej was strach jak jakis zwyrodnialcow
|
|
Twoj sasiad ma prawo przystawicdrabine i przykleic sie do Twojego okna w kuchni i patrzec jak mama placki robi? No pewnie byscie nawet uwagi nie zwrocili co? Bigbrother poprostu... --gdyby wszedl na moje podworko(ktore jest moja wlasnoscia w przeciwienstwie do lasu),to nie twierdze,ze nie ZWROCILABYM na to uwagi...najprawdopodobniej grzecznie ZAPYTALABYM o co mu chodzi(napewno nie ganialabym go z zadna pala). poza tym nie wiesz w JAKIM CELU ten facet zagladal,jak juz NAPISALAM moze patrzyl czy kogos nie morduja a gdy zobaczyl ze jakas para sie migdali,to po prostu odszedl... ta a jak inni ludzie go widzieli i pytali czego chce to uciekal do lasu...cichy bohater..siedzi w lesie i stoi na strazy pozadku i milosci blizniego nie oczekujac podziekowan..wystarczy ze sobie popatrzy.. --a co ma sie facet tlumaczyc,co robi w lesie?no sorry... a NAWET jak chodzi do lasu z mysla zeby sobie popodgladac to NIE MASZ prawa mu nic zrobic... gdy bzykasz sie w miejscu publicznym(a las to niewatpliwie takie miejsce) to SAM Z WŁASNEJ woli pozbawiasz sie jakiejkolwiek prywatnosci... gdybys rozstawil grilla i przechodzacy obok ludzie zatrzymywaliby sie patrzyli,to tez bys ich pogonil? NAWET gdyby ktos potrzedl do samego grilla-nie masz prawa mu nic zrobic,bo jak juz pisalam :las=miejsce publiczne... pewnie lepiej siedziec w domku...skoro lomzanie maja sie bac wychodzic poza dom po zmroku to chyba cos nie tak...debilu.. -- prosze cie, nie rozmieszaj mnie... czy ktos cos mowil o nie wychodzeniu z domu po zmroku???hahaha napisalam tylko,ze las nie jest odpowiednim miejscem na schadzki,chociazby ze wzgledu na szacunek do twojej dziewczyny... ale skoro lubi byc ciagana po krzaczorach jak jakas wywloka, to jej sprawa i nie bede roztrzasala sprawy pod tym katem... robcie co chcecie,dla mnie mozecie sie stukac i pod mcdonaldem-robicie to na wlasna odpowiedzialnosc i to tylko wasza sprawa,tylko nie badzcie potem zdziwieni czemu wszyscy ogladaja to na youtubie,bo skoro robiliscie to w miejscu publicznym to kazdy mogl sobie podejsc i obejrzec czy nawet nagrac... samochod = wlasnosc publiczna ?? NAWET JEZELI nie ma prawa zabraniajacego mu zagladanie do srodka jest jeszcze prawo moralne...gdyby za dnai ktos zagladal Ci do samochodu, co bys pomyslal? złodziej moze chce radyjko...a jak bys byl w srodku a ktos Cie oglada? Pomylil samochd z akwarium?...A gdyby na Twoje zagadywania nic nie odpowiadał? --- dopoki nie dotyka Ci tego samochodu to mozesz go pocalowac w... futrzana czapke... PS.debil to cie chyba robil,skoro tyle ludzi ci tlumaczy,ze pierd*olisz glupoty jak potluczony a ty dalej nie rozumiesz...mow do slupa a slup jak ...
|
|
mi, hehe DRZEWNA TU, DRZEWNA TAM, czy to takie ważne? jA BYM BRAŁ TO DZIAŁKIE 30 ha i tam stworzył SSSE, żeby ludzie mieli robote !!! Ludzie, w tej szkole jest PUSTO, dlatego taka " atmosfera "
|
|
Co to Aikido? Aikido jest jedną z najbardziej widowiskowych sztuk walki. Każda ze sztuk walki zawiera elementy samoobrony, więc czym się wyróżnia aikido? Otóż tym,że w aikido nie ma technik ataku (uderzeń i kopnięć). Aikido składa się z samych technik obronnych. Dlaczego tak jest? Twórca aikido Morihei Ueshiba uważał, że napastnik nie jest wrogiem, tylko bratem który pobłądził i że starcie nie powinno zakończyć się okaleczeniem bądź śmiercią napastnika. Absurdalny pomysł? W dzisiejszych czasach brzmi to jak herezja. Aikido bazuje na krawędzi absurdu. Nie chodzi o to, by wygrać lecz o to, by nie przegrać Wszystkich chętnych zapraszamy na treningi AIKIDO, które odbywają się w tzw. "Budowlance" w budynku sali gimnastycznej, w sali do zapasów(na dole) w każdą środę i piątek od godz. 18.30-20.00 Masz jakieś pytania ? Pisz: bialy.p@wp.pl gg : 3015920 tel. kom. 500097009
|
|
Taaaak, poczekajmy aż się napastnik zmęczy i przestanie nas atakować... Takiemu to trzeba przyp..., żeby drugi raz się zastanowił co robi, bo tą techniką to go niczego nie nauczysz. Zostawmy to dla Kaina z serialu Legendy Kung-fu :-) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
tez jestem ciekaw:) ale ja bardziej na tiga;) ostatnio natknałem sie w warszawie w pracy na spawaczy (tig) ktorzy zarabiaja od16zł(najmłodsi starzem) po 18 zł przez 22zł i wiecej za godzine:) pracy i jak popatrzyłem jak oni pracuja to wcale nie jest jakies zabojcze tempo wrecz przeciwnie:) dobra robota niezle plata tylko podobno szkodliwa. spawacze sa w cenie:) pozdrawiam
|
|
Już od dwóch miesięcy w Ostrołęce, w co drugą niedzielę, odprawiana jest Msza Święta w nadzwyczajnej formie rytu rzymskiego. Kolejna taka Msza 24 lutego o godzinie 16, w Kościele Księży Pallotynów. Jest to kościół pw. św. Wojciecha BM znajdujący się przy ul. I Armii Wojska Polskiego 44. Zapraszam.
|
|
Owszem... rolnik rolnikowi nie równy. Ale na milosc boska nikt mi nie powie ze w dzisiejszych czasach na wsi panuje bieda. Faktem jest ze owe doplaty i sporo kasy wkladaja w swoja gospodarke ale i tak srednia placa jest kilka razy wyzsza niz przecietnego mieszkanca malego miasta jak np Łomża. A niech sobie zarabiaja i 10x tyle ale jak widze ze ktos tam sobie kupil 2 ha ziemii i 3 krowy tylko zeby dostac doplaty i placic smiesznie maly krus (zamiast zusu) to mnie krew zalewa.
|
|
Telesfor Saracyn, dzisiaj chyba prywatnie przyjmuje 16 albo 16,30, to jest ten blok na Kazańskiej co apteka na rogu
|
|
Treść jest ukryta
|
|
powinien byc dzien singla .... jako oficjalne swieto ... i klub w lomzy w ktorym ludzie se moga spotkac itd
|
|
On te tropiki nazywa pensjonatem zwanym potocznie sanatorium dla uposledzonych psychicznie z oznakami wodoglowia.Janie to pieknie z Twojej strony ze Twoja wyobraznia pozwala Ci jeszcze na tak dalekie podroze...jestem pelen podziwu. Z lekarskiego punktu widzenia proponuje Tobie wyjazd do Czarnobyla w celu poprawienia Twojej kondycji psychicznej. Jesli to byloby za malo jestem w stanie zasponsorowac Ci jak i inni uzytkownicy Forum wycieczke do Choroszczy. W celu zapoznania sie z oferta podaje numer kontaktowy 791-442-264 Pozdrawiam i zycze udanego leczenia wodoglowia Twoj lekarz rodzinny. Ps. nie drecz sie ta mysla to genetyczne od pokolen ta choroba jest obecna w Twojej rodzinie.
|
|
Więc sory Kamil*** ale widzę że się minąłeś z powołaniem. Cytaty super ci wychodzą i może by to całkiem dobrze wyglądało gdybyś to robił z ambony. Faktycznie, łatwo zasłonić się pokusą. Ludność patrzy tak samo i ocenia pracę księży, polityków, lekarzy czy urzędników. Obecnie te zawody należą do obserwowanych z poziomu prywatnego czy publicznego, ale czy mamy przepisy które chronią imunitetem księży, czy prawo mamy dla wszystkich takie same ? Z pewnością jakbyś miał córkę to zmieniłbyś bynajmniej intencję swojej modlitwy, by jej coś takiego nie spotkało, i nie ważne czy ze strony zboczonego księdza, zwykłego obywatela, czy byłego recydywisty. Moim zdaniem za winę jest kara, a na wszelkie modlitwy czasu mu nie powinno zabraknąć, lecz tą decyzję ile czasu to polećmy prokuratorowi.
|
|
I PYTANIE ILE MASZ LAT DO JAK 13 CZY 16 TO SE ODPUSC
|
|
Bartes To Jarmark Europa (Stadion Dziesięciolecia ) jest - według ciebie - w Łomży?
|
|
Gdzie w Łomży jest dobry zoologiczny? Gdzie są zdrowe zwierzęta, w miare niskie ceny?? Chciałabym kupic fretkę, koszatniczkę lub szczurka!! Jeśli ktoś z was ma na przykład na sprzedanie któreś z tych zwierzątek prosze pisac na e-mail podam moje dane. kopl00@wp.pl [słownie- koplzerozeromałpawpkropkapl]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |