Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie glosujcie na mietka cz. bo znow jako lewak nasprowadza |
Łomża Export, a najlepiej jakby Lech był :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie glosujcie na mietka cz. bo znow jako lewak nasprowadza |
Browar Łomża i Żywiec reszta opada.
|
|
A mi najlepiej smakuje lomza wyborowa i warka czerwona Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A ja to bym chciał MANDARYNE i Gosię Andrzejewicz.
|
|
Janie! wczasy Tobie zaszkodziły, Twoje opanowanie mnie niepokoi. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam Nie jestem pewna ale zadzwoń pod ten numer 511066296 mieli robić blaty kuchenne od jesieni 2007 Pozdrawiam PS. Zadzwoń w kilka miejsc i zdecyduj gdzie najlepiej i najtaniej
|
|
ciekawe. . .
|
|
Wpiszcie na allegro w w autach CNG jest ich około 20 na allegro tam mozna wiecej sie dowiedziec. Wykas stacji i wiecej informacji na temat samej instalacji na stronce: http://www.infogaz.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=994
|
|
zdecydowanie Tyskie,Leszek wyborowe to sikacz
|
|
Każdy zbiornik wazy po kilkadziesiąt kilogramów,a by zapewnić przyzwoity zasięg dla swojego auta musiałbyś zamontować co najmniej 3..Cały zbiornik (30-40l)gazu to to samo co około 10 litrów paliwa...
|
|
tomasz_wu i sebi jak nie macie nic do powiedzenia to sie nie wypowiadajcie;) chodzilo mi o aktualne ceny i wasze opinie. Niektorym zalezy na czasie, niektorym na kasie, niektorym aby tam zdac kiedys w przyszlosci za dziesiatym podejsciem...
|
|
Korona Książęca
|
|
wojak wymieka przy amsterdamie. polecam
|
|
nie wiem czy tak tanio bo jeb... skarbówka na tym łapę kładzie powoli nic dla ludzi tylko dla "nich..." w kielnie jeb...
|
|
aha, amsterdam pilem - najmocniejsze piwo jakie pilem. Widzialem 10% 12% i 15%
|
|
' co to za czupiradłooooooo kim ona jeeeest ' :> jea! znam ten utwór od ponad 5 lat i jak w czesku włączyliście to mi kopara opadła ! najlepszego i koniecznie duuużo koncertów poproszę ;p
|
|
panowie pajace! Mozecie przestac pieprzyc w kolko o tym samym? Zero konstruktywnego myslania, całe zycie przy komputerze i zero pojecia o tym co sie dzieje w prawdziwym zyciu. Wyłącz na chwile wp.chat i zerknij przez okno. To ze nie masz ani dziewczyny ani samochodu nie znaczy ze nie mozesz jechac do lasku. Wal tam na rowerze nawet i poczuj jak to jest byc ogladanym przez jakiegos perwersa. Jest nawet szansa ze spojrzywszy twojemu dupsku prosto w...oczy....czmychnie chyżo z lasku i nigdy nei wroci. Sprawa z zulem-podgladaczem powraca....czyli problem jest...a ze jestescie banda pieprzonych ignorantów to moga wam pol rodziny wydymac i dopiero skapniecie ze cos jest nie tak... ...jezeli chodzi o jakies zbiorowe akcje to co?...wyobrazasz sobie kilkanascie osob wieczorem przeszukujacych las? to samemu trzeba zalatwic...na tym forum mozesz zostac jedynie obiektem przesmiewek bandy niedocenionych komików...słusznie niedocenionych...pozdrowienia i czekam na wasze riposty heeee :P
|
|
Oj kochanie nie unoś sie tak.. Mówiłem że stracisz dużo na wartości przy wywozie do niemiec..
|
|
trzeba go zlikwidować, bezrobocia już praktycznie nie ma, kto chce może pracować, ludzi na jedzenie stać. Inga weź się do roboty a nie byś chciała żeby ci ośrodek pomagał...
|
|
Się pierdolnij w łeb człowieku kim kol wiek jesteś!
|
|
Jan_Serce... z Ciebie rzeczywiście niesamowity człowiek jest... bo nicku itematyce rozgryzłeś człowieka... a nie pomyślałeś, że trafiasz np. na księgową lub lekarza, który po prostu chce pomóc innym...? :) ...powodzenia w trafianiu... ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
TEN TOPIC BYł NIEDAWNO!!!! POSZUKAJ
|
|
Ja też postanowiłem ignorować tego gościa, Jana (niby to z sercem), gdyż Jego wypowiedzi coraz bardziej zaczynają cuchnąć mi ... ratuszem(?).
|
|
Zapraszam w szczególności uczestników bo zdaje mi się że trzebaby pogadać na ten temat. Moim zdaniem ten konkurs był ustawiony. Na tym zaczniemy. Czekam na wasze posty. Pozdrawiam.
|
|
Widzicie to wlasnie zalezy od wielu czynnikow.. Zgadzam sie w zupelnosci z A...Z ze z rolnikami nikt sie nie liczy, mimo ze oni sa podstawowymi zywicielami spoleczenstwa miejskiego;) moze wynika to z tego ze jeszcze zyje pokolenie niewyksztalconych (takze pod wzgledem rolniczym) ludzi i z powodu nieumiejetnosci poprawnego wyrazania sie czy nieznajomosci mody miejskiej(chodzi mi o ubior), nie maja za grosz powazania.. widze ze niko troche widziales jak to wyglada.. ale znasz postawe polskiego spoleczenstwa? "zastaw sie a postaw sie".. nie zawsze tak jest jak Ci ludzie mowia.. a kiedy sie pochwaliles kolegom, ze nie masz na pizze jak byliscie juz pod lokalem? ciezko troche, nie ? Są ludzie, ktorzy wymieniaja dachy za laczna sume kilknascie / kilkadziesiat tysiecy.. a zastanawiam sie ile takich domow w jednej wiosce jest ? hmm na taka wiske ok 200 mieszkancow- 3- 4 dachy? a reszta? niko masz racje ze hodowcom krow powodzi sie dobrze. Dzieki kwotom mlecznym (za pomoca ktorych regulowana jest ilosc sprzedanego mleka a zarazem utrzymywana cena w dluzszym okresie czasu) moga sobie pozwolic na inwestycje bo wiedza ze za jakis czas bedzie taka sama oplacalna cena:) (i to oni wymieniaja dachy ;) )lecz nie zazdroszcze im tych pieniedzy ktore sa wynikiem bardzo ciezkiej pracy i praktycznie brakiem czasu wolnego..to jest praca 24 godz/dobe.. czas na sen pozostaje tylko i wstawanie nawet o 4 rano :/ buuu niezazdroszcze.. zas hodowcom trzody produkcja rolna juz ok kilku lat stawala sie coraz mniej oplacalna. w koncu doszlo do krytycznej sytuacji gdzie hodowca musi doplacac.. i to trwa juz od jakiegos czasu ale rolnicy nie potrafia sie chyba tak zorganizowc i sprzeciwic jak pielegniarki i lekarze czy gornicy.. i sytuacja wyglada tak jakbyscie zarabiali w swojej pracy 2000 zl a musieli dojezdzac do niej i wynioslo by to Was ok 2500zl hmm ale musicie pracowac bo macie umowe na cale zycie.. odnoszac to do rolnika w wieku ok 40 lat- raczej nie zmieni on swojej specjalizacji bo nie ma wyksztalcenia i nawet zadne kursy komputerowe czy takie inne nie zmienia nic bo pracy na podlasiu nie znajdzie. i tu zawsze pada pytanie skad rolnicy doplacaja do swojej produkcji?hmm istnieje cos takiego jak konto bankowe.. rolnik musi je miec by mogly nań wplywac doplaty bezposrednie..i jest cos takiego jak mozliwosc debetu.. z wplywami gotowki jest raz lepiej raz gorzej - wiadomo, nie? powiem moze tak zabawnie troche : wiec jesli nastaje gorszy czas, zmniejsza sie ilosc kasy na koncie i zmniejsza i zmniejsza i potem wchodzi sie na debet i coraz wiekszy debet i za posiadanie debetu naliczane sa kolasalne odsetki, az w koncu przychodza doplaty bezposrednie! i ufff jestesmy na plusie ale przeciez caly czas mamy hodowle i mamy comiesieczne wydatki na egzystencje i rachunki i znow rosnie debet (czasem wplywa kasa za sprzedany żywiec podnoszac delikatnie stan konta ale nie zapominajmy o tym ze wyzywienie ich bylo i tak zrozsze wiec i tak wychodzi na minus :( ) i taki cykl roczny..(wiadomo jest tez ze niektorzy zywiciele rodzin wyjezdzaja na jakis czas za granice by poprawic sytuacje zostawiajac reszte rodziny pod obowiazkiem prowadzenia gospodarstwa) moze nie jest to dokladnie przedstawione ale tak wyglada z mojej perspektywy .. no i tu jestem ciekawa jak to wyglada z Waszej strony.. przypuszczam ze ok 85% odwiedzajacych forum to mieszkancy lomzy.. czytajac te forum zauwazylam, ze jesli pojawia sie temat o rolnikach (np byl temat ze niektorzy dostana nawet 2 mln doplat) to od razu sypia sie bluzgi w ich strone..uciszyl wszystkich jeden post madrego czlowieka ktory wyjasnil jak to naprawde wyglada :) dziekuje temu czlowiekowi:) a co juz sie dzieje jak ktos napisze o "blachach" BKL o matko!! nie chce mi sie wierzyc, ze ludzie ktorzy sa napewno skonczyli jakas szkole (wiecej niz podstawowka i gimn.) pisza takie bzdury.. Wiadomo sa rozne przypadki ;) ja sama jezdze na tych znienawidzonych przez Was BKL-ach i nie wiem..jeszcze stluczki nie mialam..nikt na mnie ne bluznil ;p sama zas bluznilam na innego BKL-a bo jadac zbyt mala predkoscia zagrazal bezpieczenstwu na drodze;) no wiec nie uogolniajmy i nie "wrzucajmy wszystkich do tego samego worka" :P dziekuje za zrozumienie;) mam nadzieje ze moj post wyjasnil troche i nie poleci na mnie fala bluzgow;) to co napisalam nie jest wyjete z ksiazki,to moj punkt widzenia.. przepraszam za brak polskich znakow i ewentualne bledy pozdrawiam
|
|
Największym wrogiem jesteś TY
|
|
Masakra ...
|
|
ok kaczuchu ja sie juz wycofuje bo nudno sie robi...jestes _cipa_ i tak tez smierdzisz, a twoja stara przegrala w JUMANJI. dobranoc i powodzenia hee
|
|
To szerokiej drogi. A swoją drogą te samochody służą do egzaminów a nie do wyścigów. O egzaminatora bym się nie martwił a o własne umiejętności. Ja tą ciężarówką zdawałem i jakoś nie narzekam, choć trzeba przyznać że cudem motoryzacji to ona nie jest. A odnośnie terminów, czasem ktoś rezygnuje z takich czy innych względów, więc można się starać zdawać na jego miejscu. To że trzeba czekać tyle na egzamin jest podyktowane ilością chętnych (z całego regionu i nie tylko) do zdawania właśnie w naszym ośrodku – to też chyba o czymś świadczy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |