sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Senator Platformy do Prokuratora!!!

haha ze niby po co ten temat ??
chce chodzi po lesie nikt mu tego nie zabroni... a od kiedy zaglądanie przez okno samochodu jest prawnie zakazane ??
możesz tam jechać jeść on może chodzić i patrzeć co sie dzieje.....
jeżeli to się powtarza a nikomu nic nie zrobił znaczy że jest nieszkodliwy....
a puszczanie psa luzem w miejscu publicznym jest raczej bardziej naganna rzeczą za którą można dostać nawet mandat(wykroczenie)
Pilnuj swojego psa by nikogo nie wystraszył .....

To był pewnie Jozin z bazin :D:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Senator Platformy do Prokuratora!!!

Jak nazywa się ten kawałek, który leci w tym filmiku ?

http://www.youtube.com/watch?v=wVnecWKOvZk

DiDi

Wreszcie, dzisiaj i jutro w łomżyńskim PUP odbędzie się Giełda – Kaufland (poszukują pracowników działu przyjęć, kasjerów, sprzedawców, oraz pracowników porządkowych).

Witam

dobra dobra juz mi tam osojetnie co przyjedzie oprocz tym mezów i liberow i doniuw.... no i wstęp od 18 oczywiscie

macie może jakieś namiary (tel.) do tych firm ,oraz jakie ceny .
pozdrawiam

Jan_Serce jakie dla Ciebie to proste :) ciekawe czy jako uczeń byś tak to opisał .. niech wyremontują prosze bardzo... ale nie muszą przenosić szkoły...

Hmmm.. a mi nikt nie powie ze jest w miescie bieda ;p to nie dzieci rolnikow chodza w jeans'ach Wranglera czy ubraniach Diverse (przyklad tylko ;p) i to nie dlatego ze nie znaja sie na modzie..;)
Ok nie generalizumy!! wiadomo ze w Polsce jest jak jest i trzeba kilka pokolen zeby to sie zmienilo.. i to my mamy dzialac by to zmienic :P
Co do wypowiedzi Łomżaaa odnosnie zakupu ziemi szczerze powiem, ze nie znam sie na tego typu praktykach.. bo tak robia ludzie z miasta ;) ktorzy znaja sie na prawie.. a ceny ziemi dzisiaj sa takie, ze te zyski z przejscia do KRUS-u wydaja sie.. ujemne ;p a zeby dostac te kilkaset zl doplat za rok to chyba trzeba te ziemie obsiac,uprawiac(a do tego potrezbne sa maszyny lub ich wynajecie) i nawet te 3 krowy nie sprawia ze ktos sie stanie burżujem ;D hehe
cel UE : pozostanie najsilniejszych (czytaj najwiekszych farm) gospodarstw w celu masowej produkcji, by reszta ludnosci rolniczej przeniosla sie do miasta, znalazla prace i stala sie rynkiem zbytu dla Unii ;)

tematem rozmowy w zamierzeniu mialy byc prostesty: wiec jestescie za , przeciw czy Wam to obojetne ? nie bojcie sie wypowiedziec :)
„gadanie to ludzka rzecz"

DiDi

Jasiu Gówno słychać że miałeś do czynienia z urologiem!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

To ze sie przestraszylas, no coz, mialas prawo. Ale to jeszcze nie oznacza, ze on nie mial prawa znajdowac sie w poblizu samochodu i do niego zagladac. Uwazasz, ze jest niebezpieczny - zglos to na policje. Co niby maja ludzie zrobic na tym forum? Isc i stluc goscia? Spojrz jeszcze raz na swoj pierwszy post w tym temacie... Stwierdzilas wyraznie, ze ktos "nie ma prawa Cie podgladac w Twoim samochodzie" i zaproponowalas, zeby go "pozadnie wystraszyc"... Mozesz napisac, co mialas na mysli i celu tym apelem? Bo nawolywanie do czynow karalnych jest przestepstwem, moze nie jestes tego swiadoma... W przeciwienstwie do przygladania sie samochodom w lesie, ktore o ile sie orientuje zadna kara zagrozone nie jest...
Czemu uciekl? Moze uciekl bo juz go ktos probowal zlac albo i zlal? Jestes jasnowidzka, ze potrafisz powiedziec, czemu ktos sie zachowuje tak czy inaczej? Moze ma takie dziwne upodobania, ze lubi podgladac, skad ja mam to wiedziec? Tylko zrozum, ze to Wy sami dajecie mu okazje do takich zachowan, wiec rownie dobrze mozecie miec pretensje do samych siebie. Jak wiesz, ze czyjs pies gryzie, to nie wlazisz mu na podworko, tak? Czy leziesz, a pozniej masz pretensje, ze ugryzl?
A jak jestesmy przy psach, to wielu wlascicieli puszcza pupilkow luzem i sie tlumaczy, ze lagodny i w kagancu, a przestraszone dzieci uciekaja z placzem do rodzicow... I co? Nie nastraszyl Cie jeszcze nikt pozadnie z tego powodu? Czlowiek idzie z dzieckiem na spacer do lasu, a tu jakies bydle mu malucha straszy, a szczesliwy wlasciciel siedzi w samochodzie i ma to w d... Jak Ci sie podoba taka wersja? Normalnie trzeba by skrzyknac ludzi na forum i dac takiemu nauczke, co? ;)

tu jesteśmy tylko za Realem i Tesco!

,,Skoro on moze ludzi straszyc to i jego ludzie mogą,,

pierwsze pytanie:w jaki sposob zamierzasz go postraszyc?bo z tego co sie orientuje to wystraszylas sie samym jego wygladem,wiec wypadaloby zebys w ten sam sposob i ty go straszyla...zamierzasz czekac na niego w krzaczorach i gdy tylko sie zblizy wyskoczyc z okrzykiem:suprise?! niewatpliwie by sie wtedy wystraszyl ale cos mi sie wydaje ze nie takie straszenie masz na mysli... facet nic ci nie zrobil a ty planujesz Bog wie jakie akcje,zeby dac mu nauczke?!prosze cie...

,,Jesli ucieka znaczy ze ma cos na sumieniu...,,

az nasuwa mi sie stwierdzenie,ze jesli tobie przeszkadza, gdy ktos na ciebie patrzy to moze ty masz cos na sumieniu...?nic nie insynuje...to tylko taka moja pierwsza mysl...

,,mam prawo takiego deikwenta podejrzewac ze to własnie on chce zrobic krzywde mi lub np cos mi z niego ukraść,,

owszem,masz do tego prawo,ale dopoki nic ci nie zrobi,albo nie wykona jakiegos gestu,z ktorego moglabys wywnioskowac,ze ma zle zamiary to mozesz sobie...podejrzewac :)

,,Niech sobie chodzi, tego mu nie bronie ale samochody niech omija z daleja nie jego sprawa co sie w nich dzieje,,

coz,jak juz SPORO osob powiedzialo:facet moze sobie chodzic gdzie tylko mu sie zechce. to miejsce publiczne. trudno,zeby przechodnie przechodzili na druga strone ulicy,bo na pobliskim parkingu stoi samochod z dwojgiem rozmawiajacych(albo i nie) ludzi w srodku...
dziwni jestescie... wielkie oburzenie ze ktos zajrzy do zaparkowanego w lesie samochodu, a gdyby(nie daj Boze!) w takim samochodzie byla gwalcona i mordowana dziewczyna(moze twoja siostra albo kolezanka) i ktos by przechodzil i nie zainteresowal sie,to co bys wtedy na forum wypisywala?ze dobrze,ze jej nikt nie pomogl,bo to jej i oprawcy sprawa co sie dzieje w samochodzie?czy raczej uzalabys sie jaka to znieczulica panuje... ?
albo druga sytuacja. u twoich sasiadow za sciana jest maltretowane dziecko. niby sa u siebie,w swoim wlasnym mieszkaniu,ale... interweniujesz,dzwoniac na policje,czy siedzisz z zalozonymi rekoma bo to ,,nie twoja sprawa co sie dzieje u kogo w domu?,,
zyjemy w takim kraju,w jakim zyjemy ale gdyby nie tacy ,,nadgorliwi,, sasiedzi,przechodnie itp mialoby miejsce duzo wiecej tragedii..

moze i nie mam racji,moze to ja jakas dziwna jestem,ale trudno,zebym ci przyklasnela i gadala:
tak, bierzmy paly i nastraszmy(czytaj:skrzywdzmy) goscia bo na ciebie popatrzyl!
jak juz ktos napisal:
chcesz z tym cos zrobic??
IDZ NA POLICJE i niech oni sie tym zajma...

,,to ja uznam ze Ty bylas podgladaczka i mimo waszych madrosci..tak Cie naucze nie podlagadnia ze jednaczewski bedzie sie Twoim dzieciom w koszmarach śnił...co brutal? niebezpieczny?....chrzan sie ignorantko...ZEGNAM WSZYSTKICH...,,

czlowieku wiesz co to jest ironia???

skoro nie szukasz tego samochodu to o co Ci chodzi? stan faktyczny czego chcesz ustalić? minęło już półtora miesiąca więc nawet jeśli ktoś coś widział to i tak pewnie już zapomniał...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org