niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zemsta pana B.

to mowisz ze mama Ciagle ma gdzie pracowac? dobrze bo byscie tam struchleli z glodu..a tak i sie rozerwie..i zarobi

jarek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zemsta pana B.

ja mówię tu hujozo o twojej starej. że w jebaczeskim była walona na ostro i stąd masz jakąś fobię o tajemniczych ludziach z lasu. przyznaj że chcesz po prostu znaleźć tatę i myślałeś że to właśnie on. leśny ludek

eheheh

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Witam
polecam blat z zakładu kamieniarskiego ze starej łomży
sama zamawiałam i jestem zadowolona robiłam u nich też parapety
to jest na wiejskiej 11 o ile dobrze pamiętam tel 511066296

hahahahaha omg

pukales to w drzewa w jednaczewiaku dzieciole, widze ze tez masz warunki na zboka z lasu..teraz tylko musimy Ci wolny lasek znalesc...drodzy uzytkownicy forum...zrzuta na krzaczki i dostawe do domu...kaczka z czipsow podaj adres..

Harpon

zmech79 - w całym wątku była mowa o skrzynkach oddawczych, a Ty piszesz o nadawczych - doczytaj i zamieść prawidłowy fragment :)

łomżyniak89 hehe skad wiesz ??

Trzeba się nieźle nudzić, żeby odświeżać temat z 2005 roku. Gratuluję :) Odświeżmy wszystkie tematy i zasypmy subskrybentów tysiącami listami :P

PS. Wszystko, tylko nie HIP-HOP ;] Teraz to jest już tylko HUP-SRUP.

Treść jest ukryta

Ja malowałem u lakiernika w Elzbiecinie i bardzo zadowolony jestem i cena przystepna.

"Skrzynka kosztuje z 400zł a Pocz"

nie no, trzeba miec troche pojecia o otaczajacym swiecie zeby sie na publicznym forum wypowiadac. rozdzielnia elektryczna ktora producent, zeby mogl ja wprowadzic na rynek, musi spelnic X norm ktorych zrobienie wiaze sie z badaniami, uzyskaniem atestow itp to tyle kosztuje, a jest zrobiona z blachy kilkukrotnie grubszej i maduzo wieksze gabaryty.

ja też mam ten problem ;( zobacze kto mnie szybciej przyjmie czy Głuszkowski czy ten w szpitalu bo jest tylko 2c w łomży

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org