Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zemsta pana B. |
to mowisz ze mama Ciagle ma gdzie pracowac? dobrze bo byscie tam struchleli z glodu..a tak i sie rozerwie..i zarobi jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zemsta pana B. |
ja mówię tu hujozo o twojej starej. że w jebaczeskim była walona na ostro i stąd masz jakąś fobię o tajemniczych ludziach z lasu. przyznaj że chcesz po prostu znaleźć tatę i myślałeś że to właśnie on. leśny ludek
|
|
eheheh ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Witam polecam blat z zakładu kamieniarskiego ze starej łomży sama zamawiałam i jestem zadowolona robiłam u nich też parapety to jest na wiejskiej 11 o ile dobrze pamiętam tel 511066296
|
|
hahahahaha omg
|
|
pukales to w drzewa w jednaczewiaku dzieciole, widze ze tez masz warunki na zboka z lasu..teraz tylko musimy Ci wolny lasek znalesc...drodzy uzytkownicy forum...zrzuta na krzaczki i dostawe do domu...kaczka z czipsow podaj adres.. Harpon
|
|
zmech79 - w całym wątku była mowa o skrzynkach oddawczych, a Ty piszesz o nadawczych - doczytaj i zamieść prawidłowy fragment :)
|
|
łomżyniak89 hehe skad wiesz ??
|
|
Trzeba się nieźle nudzić, żeby odświeżać temat z 2005 roku. Gratuluję :) Odświeżmy wszystkie tematy i zasypmy subskrybentów tysiącami listami :P PS. Wszystko, tylko nie HIP-HOP ;] Teraz to jest już tylko HUP-SRUP.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja malowałem u lakiernika w Elzbiecinie i bardzo zadowolony jestem i cena przystepna.
|
|
"Skrzynka kosztuje z 400zł a Pocz" nie no, trzeba miec troche pojecia o otaczajacym swiecie zeby sie na publicznym forum wypowiadac. rozdzielnia elektryczna ktora producent, zeby mogl ja wprowadzic na rynek, musi spelnic X norm ktorych zrobienie wiaze sie z badaniami, uzyskaniem atestow itp to tyle kosztuje, a jest zrobiona z blachy kilkukrotnie grubszej i maduzo wieksze gabaryty.
|
|
ja też mam ten problem ;( zobacze kto mnie szybciej przyjmie czy Głuszkowski czy ten w szpitalu bo jest tylko 2c w łomży Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |