Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niesiołowski zapalił chanukowe świece |
ja polecam FERENC, dogodne warunki, jesli jestes z poza lomzy to blisko dworzec:) instruktorzy bardzo mili i sympatyczni:) polecam p. Ewę:):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niesiołowski zapalił chanukowe świece |
Znam luke wiec nie pie.rdol że łomża to dla niego wioska. mieszkał tu z 2 miesiące i trzymał sztame z psg południe. Także najpierw zapytaj później nawijaj....
|
|
nie zgadzam sie ze bezsensu sa pytania typu "gdzie najlepiej" i ze od nas samych zalezy czy zdamy. Zalezy duzo a nawet bardzo duzo od instruktora. Moj instroktor nie potrafil odpowiadac na pytania jakie mu zadawalam np. jezeli jestem na wewnetrznym pasie na rondzie i nie ma miejsca zebym zjechala na zewnetrzny to co mam robic stanac czy objechac rondo jeszcze raz? na poczatku odpowiedzial mi ze najlepiej to zebym nie dopusila do takiej sytuacji zebym wczesniej zasygnalizowala zmiane no tak ale czasem tak bywa ze nie mam miejsca pozniej mi powiedzial ze jednak zebym stanela co sie okazalo mowil zle powinnam objechac rondo jest jeszcze drugi przyklad jak mi powiedzial ze moge robic tak zrobilam na egzaminie i nie zdalam oczywiscie zadzwonilam do niego i powiedzialm ze mu "dziekuje" za cala nauke przyznal sie ze tak robilismy na jezdzie jak ja zrobilam na egzaminie i powiedzial tak "na jezdzie to tak robilismy zeby nie czekac bo to strata czasu ale na egzaminie to nie moglas tego zrobic" czy ten czlowiek jest powazny??po pierwsze to nic mi nie mowil ze tak nie moge robic a po drugie to jak moze mnie uczyc czegos czego nie moge robic Pozatym uwazam ze "swiezy" instuktor nie jest dobrym nauczycielem. Oczywiscie po tym incydencie wykupilam dodatkowe godziny u innego instruktora z ktorego bylam bardzo zadowolona i zdalam:) powiem ze ten osrodek w ktorym pracowal byc moze jeszcze pracuje ten "instruktor" jest na przeciwko goski zielony budynek jak dobrze pamietam dodatkowo jest tak jeszcze liceum. Zdecydowanie nie poecam!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Zdzisławie sprowokowałeś... ok zaczne z Toba rozmowe... A wiec: -Odnosnie piszych patroli na ulicach to jest to pomysl Komendanta i uwazam,ze jest to dobry pomysl... Mieszkancy sa zadowoleni,a widok patrolu na ulicach na pewno w korzystny sposob wplywa na bezpieczenstwo w miescie... -Odnosnie "siedzenia policjantow na Pl.Niepodleglosci i przygladaniu sie wyczynom na lodowisku" to nie rozumiem co widzisz w tym zlego? Lodowisko jest nowo otwartym obiektem na ktory przychodzi bardzo wiele osob i obecnosc policji jest tam jak najbardziej wskazana!Ja osobiscie bardzo cieszylbym sie widzac,ze moje dziecko jest na lodowisku i ma tam na niego oko patrol policji... pomysl :) Twoje rozgoryczone pytanie DLACZEGO STOJA PRZY LODOWISKU jest po prostu zwykla glupota bo tak samo mozesz zapytac dziwki dlaczego stoi pod latarnia,albo kierowcy taxi dlaczego stoi na parkingu dla taxi ;) Nie rozumiem po co w ogole zalozyles taki temat? Jak kilku dzieciaków napisze HWDP to bedziesz z siebie dumny i zaspokoisz tym jakas swoja fantazje seksualna czy co ? bo ja nie rozumiem... Tak jak napisalem wyzej... nabor do policji jest prowadzony teraz w sposob ciagly...zawsze mozesz sprobowac i pokazac mieszkancom Lomzy jak powinien pracowac DOBRY GLINA!Tylko problem w tym,ze najwieksi cwaniacy ktorzy najwiecej gadaja odpadaja na testach albo ewentualnie na kursie podstawowym :D Pozdrawiam
|
|
zastanowcie sie osly co piszecie, policja jest po to zeby strzec prawa choc nie zawsze im to wychodzi nikt nie jest idealny, a z takich lamusow co wyzywaja policje szydze i niech powiedza im to w twarz a nie przed komputerem czy na podworku jak przejezdzaja 100 m od nich. SZACUNEK DLA POLICJI.
|
|
a tak na marginesie to Pan doktor nazywa się Maksimowicz, a nie Maksymowicz:)
|
|
powróciłeś tłumoku???
|
|
to juz teraz....nawet to jest zle, ze tych patroli jest wiecej? ludzie zdecydujcie sie! albo TAK, albo NIE!
|
|
o kim piszesz gabi? -jasniej proszę. rudy błazen z druhem
|
|
dobra... z nysa to dla jaj... ale i tak wiemy, ze kantujesz:) Marku ps. w mailu nie napiszesz do mnie, zebym sie zamknal:) bo po prostu go nie ma:)
|
|
ech....typowe dla malolata... ale lipa ://// i juz?
|
|
Jesteś cienias co do podstaw mechaniki więc nie zabieraj głosu,tylko ludzi wprowadzasz w błąd Jarnuty to super mechanik troche drogi.
|
|
zadalam konkretne pytanie ale jak zwykle wtraca sie "szpieg" bagarmosen - jan serce! pytanie staje sie zarzewiem konfliktu. rudy błazen z druhem
|
|
do miecza...
|
|
naucz sie czytac a pozniej jezdzic - bedzie latwiej - nad watkami mas funkcje "szukaj" a temat przewija sie N-ty raz. rudy błazen z druhem
|
|
Trzeci Wymiar to jest konkretne
|
|
luizfernandez co ty za głupoty opowiadasz jak zamawiałam pomnik to sama wybrałam kamień z jakiego ma być i jak ma być wykonany żadnej masówki mój jest piękny sama go projektowałam ;) trzeba porozmawiać z panem co u niego zamawiasz, jaki chcesz, z jakiego kamienia zawsze doradzą podpowiedzą . No chyba ze pójdziesz rzucisz kasę pokażesz miejsce i potem zdziwiony że pomnik nijaki Pozdrawiam
|
|
Raben ma oddział w Choroszczy, nie mam w domu numeru, poszukaj w internecie, wszystko tam znajdziesz. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |