sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mam pytanie: czy odchodzących prezydentów?...

powiem tak...nysa go zdradzila

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mam pytanie: czy odchodzących prezydentów?...

mania przesladowcza ?? ze kazdy kto przechodzi to zboj morderca zlodziej gwlaciciel ??

czemu od razu kazdy ma byc zly ?
zachowywal sie w sposob agresywny prowokacyjny albo niestosowny co do twojej osoby ??
wykrzykiwal jakies obelżywe hasla co do twojej osoby ??

bo jak nie to w czym problem ?? bo ja go narazie nie dostrzegam ....

i z kad wiesz ze zboczeniec o czym nie zawachalas sie poinformowac ??
jakiego typu zboczenie przedstawial ten czlowiek ??

http://www.nolina.com.pl/
To adres stronki internetowej salonu
Można tam obejrzec kolekcje na ten rok
w salonie tym robią również sukienki według własnego projektu :) i można kupić praktycznie wszystkie dodatki

Kanasta to strasznie losowa gra, przerzuć sie na scrabble/literaki :-)

W poniedziałek manifestacja:

W zwiazku z protestem usuniecia Drzewnej,uczniowie w poniedziałek dnia 25 lutego ubieraja się na czarno.Lekcje beda sie odbywac z godnie z planem.Prosimy o długi pobyt uczniów.Przewidywany powrót godzina 20:00.
Uczniowie ZSD nr.9 w Łomży

zapraszam chętnych uczniów oraz resztę elity.

Plac Zbawiciela

Co Cię obchodzi, co ja będę robił w weekend? Książkę piszesz? Ile jeszcze durnych i niepotrzebnych tematów stworzysz, dziecko neo?

w niedzielę mają do 15, ale nic ciekawego nie ma, na dodatek obsługa fatalna raz klijent mi naopowiadał bzdur jak dzieciakowi (ale chyba sam nie miał pojęcia) drugim razem spisywałam adres internetowy z pudełka zeby się coś zorientować na temat produktu na stronie producenta bo na miejscu nic konkretnego by się człowiek nie dowiedział, sprzedawca zrobił mi taką awanturę że klijenci myśleli że złapał jakąś złodziejkę więc była to już moja ostatnia wizyta w tym sklepie.

jak jest z ocynkiem w modelu astra II?

ostatnio mieli karty micro sd po 19 blach :D 1gb

hehe taki mamy bogaty rynek pracy ze az nie wiem co Ci doradzic :D

Skupują gdzieś w Łomży książki - Harlequinny? Ba mam tego trochę.

Zrozumcie- praca lekarza do 16-tej jest poniżej
„godności ludzkiej”
Jak oświadczali w mediach 1100-1500 na łapę
po 10-15 latach pracy?
Po 16-tej ma 70 od łba, przy 10 klientach dziennie
I 24 czterech popołudniach widać różnicę i ja się nie dziwię
Ich rozgoryczeniu.
Biorąc pod uwagę,że te pierwsze są opodatkowane, a
te drugie nie.Skłaniam się nawet do wyrazów współczucia.
I solidaryzuję się z nimi w tym upodleniu.

angellica naprawdę bardzo trafna i konkretna odpowiedź ;p
samsing5 też mam dużo makulatury i tych Harleqinów ale nie mam pojęcia gdzie skupują kiedyś skupywali na ul.Spokojnej a teraz... nie wiem.

Mój problem polega na tym , iż na mojej działce znajduje się stacja transformatorowa i chciałbym wynegocjować z Rejonem Energetycznym korzystne dla mnie warunki finansowe za lokalizację. Chciałbym abyście poradzili ile można za takie coś oczekiwać bo przyznam się że nie mam pojęcia. Jednoćześnie na mojej działce przebiega także linia wysokiego napięcia.
Proszę o poważne uwagi.

Do "Adramelech999" smieszy mnie to co mowisz, o tym, ze tam pracuja sami ludzie bez wyksztalcenia... Pewnie na produkcji ?? Ludzie pracuja tam po kilkadziesiat lat (sa pewnie w wieku Twoich rodzicow), a ciezko im zmienic prace po 20 latach pracy na tym samym stanowisku. Niektorzy pracuja dla tego by utrzymywac Twoje czy kogos innego d...sko. Nie obrazaj innych nie znajac sytuacji. Prawda jest taka, ze jak zalezy im na jakims pracowniku to sami nie pozwola mu odejsc, lecz podnosza stawki. Na produkcje o ktorej pewnie wspominasz maja niezla rotacje, takze wazne jest by pracownik "robil to co do niego nalezy". Kto sie zwolni to na jego miejsce przychodzi ktos inny.

Co do obecnych zwolnien to fakt, slyszalam, ze zwalniaja sporo osob. Na pierwszy (wy)rzut idzie oczywiscie produkcja i osoby najkrocej pracujace. W sprawie szachrajstwa i kombinatorstwa wlasciciele tej firmy i innych sa mistrzami... "Byznes ys byznes, and mony ys mony...".
Stawiam hipoteze, ze Nasz "kochany" Pan Prezydent reprezentuje swoja persona wcale nie gorszy poziom od wszystkich pseudo "byznesmenow", ktorzy poruszaja sie m.in po lomzynskim rynku...
Zauwazcie, ze budowa Kauflandu (przy kosciele pw. Krzyza Sw.) mimo, ze przeprowadzana niezgodnie - dochodzi do skutku... Wszyscy pseudo "byznesmeni", ktorzy maja "kontakty" z odpowiednimi osobnikami wiedzieli co sie bedzie swiecic na kilka lat przed i powykupywali tereny pod m.in ta inwestycje...

Osobiscie nie znam i nie znalam uczciwego biznesmena, a szczegolnie w Lomzy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org