Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z ostatniej chwili - z-cy L. Kołakowskiego |
stare furaki elegancik. bardziej cos wstylu tradycyjnego starego cadillaca - http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4067602 w horrorach takie wymiataja;] trohe pracy na wygladem. walnięcie dobrego lakieru. i związac sie zz tą furaczką na walentynki;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z ostatniej chwili - z-cy L. Kołakowskiego |
r35
|
|
chodzi o to że do starych dużo reklam się nie mieściło, były własnoscią poczty, teraz wszyscy będą mogli wrzucać różne śmieci reklamowe a listy oczywiście wyciągać. DiDi
|
|
|
Leserów i obiboków ci u nas dostatek...:P Spotyka kiedyś Ojciec sąsiada z IV piętra i słyszy: - Józek, a ni mosz tam jaki roboty dla mnie? No wisz, takiej, coby na noc nie było i żeby się nie narobić, a zarobić. Przemo, a gdzież to można się o tę łopatę poopierać przez 8 godzin? Qrka wodna! Można by rzec, żeś jest FILAREM tej firmy!
|
|
Nissan Skyline R34 Ford GTX1 (ten ryk silnika!)
|
|
Aston Martin Vanquish lub Ferrari Enzo ;)
|
|
jak to co nosisz pod kompielowkami jest ok to nie wazne jest jakie masz kompielowki aby byly czyste i nie porwane daja taki sam efekt chyba ze plywasz wyczynowo (duze fajki daja wiekszy opor wody ale laski maja mniejsze opory)
|
|
Audi R8
|
|
"nieumieja" "odpowiedziej" Zomg co za debil O_o
|
|
ja jestem studentem place 2 zeta za prowadzenie plus zeta za kartę czyli 3 zeta co miesiąc:) kredyt bank mi pasuje od paru lat. na pewno są lepsze alternatywy ale jakoś mi pasuje i nie zamierzam zmieniać banku uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
gdzie kupic kąpielowki? to jakis zart? to tak jak pytanie gdzie kupic lepszy chleb..a wiadome ze wspozywczym.a to drugiee...raczej w sportowym,... to co jest z wami? - zanik pamięci - niedorozwoj fizyczny - czy poprostu sprawdzacie gdzie grosz kosztuje mniej
|
|
pko bp
|
|
Masakra ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
za 2 zeta za karte reszta jest za free
|
|
w PG 1 cos tam motaja chyba rudy błazen z druhem
|
|
..dlatego pytałem "po co mu oddział?" ...też bym głosował na mBank - zero kosztów obsługi - konto za darmo, karta za darmo, przelewy od 11 lutego za darmo... :)
|
|
To zajmie Wam, nie wiecej jak 11 sekund! Zróbmy kawal Wlochom .... Na wloskiej stronie prestizowej gazety LaGazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Wlosi boja sie najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miala 0,9 % i byla na koncu Glosujcie na Polske;, niech sie Wlosi zdziwia, wystarczy zaznaczyc Polonia i wcisnac' Risultati http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/pages/gazzetta/d_1504.jsp ZROBIMY MAKARONIARZOM PSIKUSA !!!!!!!!
|
|
tak to prawda,a czy ktoś policzył ilu poznał ludzi przeciętny PH,lub inny "agent zadaniowy"?
|
|
Nissan Skyline GTR Mitshubishi Lancer EVO VII Audi S8 Cadilac Escalade No i oczywiście piękne Camaro http://www.v10.pl/archiwum/amerykany/tmiesiaca/chevrolet_camaro_1967/chevrolet_camaro_ss_1967.jpg
|
|
haha...markac...w tym to sie zgodze:) widze, ze ludzie maja po 500 znajomych...gdy rozmawiam z taka osoba...to polowy nawet nie zna:) a jeszcze jakiejs czesci to tylko z widzenia, co raz czy dwa sie z nia widzial:)
|
|
w dominecie studenckie jest za darmo, karta do bankomatu tez i konto internetowe tez za free.
|
|
Żenada to Wy i te forum:):):)
|
|
dokladnie...mam u siebie tylko te osoby, ktore znam...wiekszosc ze szkoly, pare osob z rodziny i dobrych znajomych...
|
|
no ale czy to zmienia cos ?? czy kobiety moga pisac bzdury ?? czy zwalnia je to z myslenia ??
|
|
zły_człowiek - dla chcącego nic trudnego.... ze starej skrzynki jakby ktoś chciał wyjąć list, też by wyjął.... :)
|
|
Witam mam taki problem, ponieważ chce założyć sobie własne radio a jestem w sieci i mam router. Jakie parametry musze podac w puste pola na obrazku aby mój komp był widoczny poza siecią???
|
|
zawsze i wszedzie policja je.bana bedzie !!!!!!!
|
|
no dobrze to widze ze jest tu kilkanascie osób które wiedza co tam się dzieje a moze tak jakos sie zgrac i wkoncu temu ciekawskiemu wytlumaczyc co wolno a co nie???
|
|
Jaki masz problem,mechaniczny czy elektryczny.
|
|
buhahaha uuu wszyscy policjanci drżą przed tobą normalnie jak mafia w latach 30-40 hoho
|
|
mi sie wydaje ze to nie kwestia stomatologa tylko zeba - ja wyrywalem 2 szt u dwu powazanych w lomzy dentystow - jeden poszedl jak po masle ale dziaslo dlugo sie goilo - 4 dni krwawienia, podczas usuwania drugiego mimo wiekszej dawki znieczulenia i wczesniejszego leczenia zgorzeli myslalem ze mi sie film urwie z bólu :) - ale dziasla zagoily sie bardzo szybko.
|
|
troche za wczesnie
|
|
Kilkanaście tygodni temu był o tym artykuł w "Motorze" lub "Auto Świecie". Generalnie jest to narazie melodia przyszłości, chociażby z uwagi na znikomą ilość stacji obsługujących samochody z instalacją CNG.
|
|
Co wy z tą likwidacją.... Jeja toć uczniów chcą na pewien czas przenieśc do innych szkoł, a wam wybudować nową. Uczyłam się tam i szczerze to nie wspominam jej uroku najlepiej. Nikt nie da na jej remont, a tak będziecie mieć n owiutką szkołę, ładną, czystą, bez popękanych ścian i sypiącej się czasem farby. Komisja ma pieniądze, to sami sobie ją wyremontują. A tak postawią wam nową szkołę z sala gimnastyczną obok. A tak to dalej będziecie się uczyć w starej szkole, w zimę latać na warsztaty na w-f. Weźcie pod uwagę, że ta szkoła ma swoje lata, nigdy nie miała porządnego remontu, który jest jej bardzo potrzebny. Zauważcie, że zaczynają się z niej powoli sypać cegły. A co będzie, gdy wchodząc do szkoły, któreś z was dostanie taką w głowę? Tej szkole potrzebny jest remont generalny - na który nikt nie da pieniędzy. Gdybym teraz się tam uczyła to wolałabym, żeby dali nową, większą szkołę, a nie remontowali tej. Czasami na przerwie minąć na cholu się nie dało, a nie mówię już o chodzeniu po schodach. Ta szkoła jest dużo za mała.
|
|
Mojej koleżanki dziecko chodzi do grupy pięciolatków w Przedszkolu nr 4 na Spółdzielczej. Koleżanka jest bardzo zadowolona. Dziecko zawsze chętnie idzie do przedszkola, nigdy nie marudzi. Najchętniej chodziłoby w soboty i niedziele. Panie w grupie są miłe. Polecam to przedszkole.
|
|
Sparta Szepietowo i KS Jakać Dworna zbierają w śród tamtejszych chłopów pieniądze na opłacenie autobusu na pierwszy wyjazd piłkarzy Łks Łomża. Ja spróbuje zapytać czy KS Koziki nie pożyczyłby ełkaesiakom korków bo trudno na bosaka grać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |