Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nigel Farage o rozpadającej się Unii Europejskiej |
Brawo Marika!!!!! Świetne rytmy regge, takie letnie dobrze się słucha gdy za oknami "zima":;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nigel Farage o rozpadającej się Unii Europejskiej |
hp w2207
|
|
Jeśli chodzi o nowy zespół to raczej kopiowanie Anity Lipnickiej, nic nowego - oczywiście wypowiadam się nie znając płyty a na podstawie tych kawałków. Ot co mi pierwsze do głowy przyszło;)
|
|
Witam Czy ktoś jeździ na Łojewek na pstrągi. Czy warto w tej chwili tam jechać?? Pozdrawiam Kuba
|
|
Maryśka to napewno nie było te wydarzenie którego byłaś świadkiem bo trudno rzeby normalni ludzie chodzili po nacach w piwnicał. To nie było w weekend. Whatever.........
|
|
Dysletcics are teople poo!!! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Jakim materiałem szpachlujecie bezpyłowo i jaki jest koszt tych materiałów na 1 m2?
|
|
Markac to mąż mi kazał wybrać gdzie chcę iść, mówi, że mam lepszy gust. A ja nie mogę się zdecydować i poprosiłam o pomoc. Wiesz jesteśmy małżeństwem i rachunki płacimy wspólnie, za nasze wspólne pieniądze.
|
|
zgadzam się z przedmówcą w 100%. Mam pytanie do kilku forumowiczów którzy tak klepią i klepią na nasze miasto, kiedy ostatnio byli na jkimkolwiek koncercie wystawie itp? Oglądanie głupot w MTV i słuchanie łupu cupu w radiu ESKA napewno nie wyrobi w was dobrego gustu i i wrażliwości. Dla mnie ocena krytyczna od osoby która jest prosta jak "pas startowy na lotnisku" nie ma żadnego znaczenia i mam ją gdzieś. Pozdrawiam wszystkich aktywnych kulturalnie!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |