poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy kandydatka na wiceprezydenta....?

Hej zobaczcie na Allegro, tam może będzie taniej.
Pozdro.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy kandydatka na wiceprezydenta....?

Posłuchałem tej muzyki z tych linków i mam parę rad macie bardzo dużo błędów w tej muzyce gościówa za szybko wchodzi w refrenach co robi się chaotyczne ponieważ razem z perkusistą sobie nawzajem przeszkadzają on mocniej uderza w bębny w refrenie i pewnym momencie przygłusza ją .Odnośnie do całości to nie zwojujecie tym jak narazie wielkiego rynku za słaba ta muzyka chodzi mi o aranżacje .Niech wokalista popracuje nad dykcją końcówki "ść" itp Za bardzo w nie których momentach syczy .I to by było na tyle odnośnie tego co robicie .

byl juz taki temat pare dni temu:)

i dodam jeszcze, ze tez mnie to sie nie podoba..jakby chcieli zrobic prezent...to powinni dac ten kanal wiecej...w vectrze to samo raczej jest...bo nie masz umowy na dokladny kanal...

Ten temat juz był

...ale to już było i nie wróci więcej...

adamraf72 - zerknij niżej:

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=130842&t=130842

Och, Szamac, mylisz się bardzo. W Łomży w latach 80/90-tych XX wieku istniała prężna scena muzyczna. Pewnie nie wiesz, ale istniały takie kapele jak Brovar Łomża (blues), Polityka (raegge & blues-rock), Tiopa Rock Band(hard rock), kilka niezłych zespołów alternatywnych, parę dobrych wokalistek - Gośka Zielińska, Lilka Chyczyńska, Jola Gędzel. Benek Karwowski prowadził i prowadzi do dziś porządną grupę wokalną, także Magda Synow (Sinoff) śpiewająca wówczas w niezłym ansamblu Janka Suchodoły dziś prowadzi dobrą grupę wokalną. Było mnóstwo imprez: "Rock z piwnicy", OMPP - eliminacje wojewódzkie, "Krajowe Targi Jazzowe" i mnóstwo innych na muszli, na stadionie, na Starym Rynku, w kinie Millenium, w Odeku (obecnie ROK), w Bonarze. Niezły był jazzujący zespół Waldemara Borusiewicza i parę małych form grających muzykę klasyczną. Także w Zambrowie i Wysokiem Mazowieckiem istniały porządne kapele i odbywały się niezłe imprezy muzyczne. To, że dziś ludzie grają jest konsekwencją tamtych czasów.
Dołożę jeszcze, że Brovar uczestniczył w paru festiwalach ogólnopolskich (w tym Opole 86) i był znany w kraju, nagrał też parę utworów na kasecie Blues po Polsku, także Polityka miała w Polsce duże wzięcie.
Zatem nie "zawsze lomza byla zadupiem i nic ciekawego sie nie dzialo nie mowiac o wybiciu sie kogos z lomzy na wielka scene".
pozdrawiam

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

chyba najlepiej zrobić romantyczną kolację ze świecami w domku, zawsze to niezawodne na takie okazje:)

von chrupka

Treść jest ukryta

Tak se sledze te forum i zastanawiam się czy to wszystko nie ma związku ze zdarzeniem,którego byłam świadkiem,w zeszły weekend w nocy. Nie daje mi to spokoju,bo wiem,że ten chłopak nie zrobił tego sam...

"amstaff- oddam!! Data: 05-02-08 07:05

Ja wam tłumaczyc nic nie będę w tej sprawie :/ Ale was zapewniam że nikt Dominika nie zamordował :/ "

jak jesteś takim dobrym kolega to powinineś wiedzieć że on sam tego nie zrobił;
a może jesteś takim dobrym kolegą tej co go wrobiła???

Poziom forum łomżyńskiego, tego jak się wypowiadacie, jakiego słownictwa używacie, jakie błędy robicie woła o pomstę do nieba.

Czytając co tutaj piszą wnioskuję, że chyba robią to tylko nieletni lub niedokształceni, którzy się nie dostali na studia i odbijają sobie tutaj brak poczucia własnej wartości. Smutne to, ale prawdziwe. Gdzież merytoryka wypowiedzi, wymiana poglądów, a jeśli już walka to na argumenty.

Pozdrawiam i życzę troszkę więcej szacunku do języka i do samego siebie.

W Łomży proponowałbym Retro. Reszta restauracji też jest niczego sobie, ale w Retro panuje nastrój i ta atmosfera, której zapewne szukacie. Udanego wieczoru :)

P.S. I to jest rozmowa na poziomie, a nie jak reszta tych tematów :)

"amstaff- oddam!! (---.lom.netster.pl)
Data: 05-02-08 11:31

"Omg żałośni jesteście ja wam nic nie napisze jak macie taką chcice na wiedze to zapytajcie sie jego matki może wam powie....
Wbij se do tej twojej główeczki że nikt go nie zamordował nikt go w nic nie wrobił :/"

Ty jesteś żałosny. domagasz sie szacunku dla zmarłego a traktujesz to forum jako miejsce ogłoszeń. Jego rodzina i bliscy znajomi wiedzą że on sam tego nie zrobił. A zwłaszcza jego matka... Twoje marne kłamstwa na nic sie nie zdadzą. Żal mi Ciebie

ja zajmuje się tynkami tradycyjnymi, można obejzec ostatnią pracę, cena 12zł za m2 , tynk kładziemy kładziemy na listwy. Jeżeli jest Pani zainteresowana to proszę o kontakt na gg 5953065 lub mvioo@poczta.fm

z rusztowaniem, ale bez przesady nie z materiałem. 12zł - sama robocizna,

A w czym zawinił ?

to zrobiłeś dobry interes! dekoder z kartą byś dostał za złotówkę.ha ha

Dobra dobra, Ty tu na mnie nie zwalaj dobra :D Ja jestem grzeczny i głupot nie piszę.

Swoją drogą kolejny beznadziejny temat, i po jakiego ch*** to?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

W okresie rozliczenia przychodzi biling i jeśli była nadpłata, to zwrot dostanie w postaci np. jednego czynszu do zapłaty mniej lub czegoś tam, zależy ile tego się uzbierało. Kasy nie wypłacają.

Nie chciało sie nosic teczki trzeba nosic woreczki ;p

Prawda, prawda ;)

wypozyczenie sukni to najwieksza glupota(chyba,ze ktos ma pieniedzy pod dostatkiem i mu nie zalezy) za ladna suknie i taka nadajaca sie trzeba zaplacic o 1500zl i ta kasa idzie w plecy, ja jestem za tym zeby kupic albo uszyc i potem sprzedac i miec przynajmniej polowe zwrotu za nia niz niemiec nic. Zaraz ktos namnie naskoczy,ze szycie jest drogie, wiec mowie old razu,ze nie jest.Ja znam krawcowa ktora szyje pzepieknke suknie za 600zl pus material to wychodzi ok 1000zl, a sprzedac mozna za wiecej...wiec taka to moja polityka;))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org