poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
No Pisiaki

w salonie Panna Młoda próbowano mnie oszukać, zamówiłam nową suknię ślubną, a gdy przyszłam tydzień przed ślubem do przymiarki, sprzedawczyni mi powiedziała, że sukienka jest w pralni, bo się lekko zabrudziła, ja sobie pomyślałam ok, przy wyjmowaniu z foli suknię na coś przez przypadek położyli i się zabrudziła, następny termin ustalili mi na 2 dni przed ślubem co dla mnie było niepokojące, gdy przyszłam odebrać suknię w drugim terminie sprzedawczyni padała mi model sukni, który zamówiłam, ale ewidentnie było na niej widać, że ta suknia była na co najmniej jednym ślubie, oby nie więcej bo były widoczne zaciągnięcia na materiale, ja mówię, że ja zapłaciłam za nową suknię, a nie za używaną, a sprzedawczyni próbowała mi wmówić, że to jest nowa suknia !!
zdenerwowana powiedziałam, że chce się widzieć z właścicielką salonu, a sprzedawczyni zaczęła się wkręcać, że to niby nie ma do niej numeru telefonu, że to jest teraz na jakimś ważnym spotkaniu
powiedziałam, że przyjdę do tego salonu o 17 i że właścicielka wtedy ma być
i ze łzami w oczach wyszłam z salonu
poszłam do drugiego salonu, był to "modny salon" znajduje się on na pierwszym piętrze niedaleko Panny Młodej, gdy opowiedziałam tą historię to sprzedawczynie bardzo się przejęły cała zaistniałą sytuacją, w Modnym salonie wybrałam sobie o wiele piękniejszą suknię niż w "pannie mlodej" i byłam bardzo wdzięczna, że panie tam pracujące pomogły mi z tej trudnej sytuacji
wróciłam do salonu "panna młoda" właścicielka już była i powiedziałam, że chcę zwrot pieniędzy, a ona próbowała mi wkręcać, że ta suknia jest nowa i nie wie o co mi chodzi w czym ja widzę problem, powiedziała że pieniędzy mi nie odda, mogę jedynie wybrać sobie inną suknię z tego salonu jak tamta mi nie odpowiada
ja powiedziałam, że suknię zamówiłam w innym salonie i to ona za nią zapłaci, w przeciwnym razie sprawę kieruje do sądu
właścicielka była tym zaskoczona i po tym co usłyszała powiedziała, że się zgadza, ale muszę jej przynieść paragon z tamtego salonu
muszę przyznać, że jak przyszłam z paragonem to pieniądze oddała co do grosza
przed kupnem sukni koleżanki ostrzegały mnie przed salonem :panna młoda" , ale nie wiedząc czemu poszłam tylko do tego salonu
dziewczyny nie dajcie się oszukiwać tak jak ja się nie dałam :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: No Pisiaki

Dziwne, takie szmaty co niektórzy wpisują, a nikt o Peji nie wspomniał :(

zabolalo? czyli nie ma rzeczy rownie waznych?

nie przesadzajcie ze rolnicy tak zbiednieja jak dostana 3tys mniej, bo prawda jest taka ze te doplaty to zyla zlota, pieniadze za nic :) nic sie nie stanie jak pokupuja sobie nieco tansze samochody; )

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

w łomży nie ma lepszego dostawcy niż IST... nikt nie oferuje lepszych warunków za tak niską cene :D polecam IST

wszystko tylko nie Multimedia!!! IST 100 razy lepszy sprawdziłam niestety osobiście...

smart nikogo nie mam zamiaru obrażać,bo choć macie nie za ciekawą opinię to muszę powiedzieć,że jakoś nie spotkałem się z jakimkolwiek dziwnym zachowaniem z waszej strony,wręcz odwrotnie-co mnie naprawde dziwi ;-)

panie hauzer,chyba jeszcze sikacz dobrze nie odparował po wczorajszym co ;-) może pożyczyć ci 5 zyla na litra bezołowiowej-chyba starczy na dojechanie do centrum? postoisz na kukawie przy statku czy przy Gośce,a jak bedziesz miły to z oderwę sie od tej łopaty i dam ci drugą piątkę to se runde walniesz po Legionów

dalsze napinanie nie ma sensu więc to wszystko co miałem do powiedzenia

jak to fajnie że mnie nie ciągnie do tego bananowego lokalu uffff...

pozdro

zmiejscowy...zapomniales kupywac:) pińendzów

miałem vectre i mówie że to syfffffff teraz mam ist i jestemn zadowolony :) wszystko szybciej śmiga za mniejsza kase :) na torrentach srednio 300kb\s czasem nawet zdarzało się 600 :D i wiecej dc++ wiadomo :D i wogóle zero problemów jak narazie :P

skąd tyle nienawiści do Policji?

na szczęście z tego się wyrasta

" modele"

jak dla mnie to zjeby :) raczej

kto im prawo jazdy dał!!!

za przygłup!

szkoda ze piwo nie jest tak tanie jak wiedza tych kursantów na prawo jazdy

jestem teraz w anglii i widze to codziennie dalej nie moge sie przyzwyczaic

jezeli wyskakuje przed restartem niebieski ekran to jest wina sterownikow

No coz, moge chyba tylko zazdroscic tym co potrafia przez internet podac jednoznaczna przyczyne awarii ;)

Lomżaaaa komunikaty sie wyswietlaja jak sa w stanie, a dysk moze miec np. uszkodzone sektory w miejscach waznych dla systemu co powoduje jego wadliwe dzialanie i z czasem totalne wylozenie. Podobnie moga rozlozyc system jakies wirusy itp. rzeczy. A plyta owszem daje sygnaly, jesli jest juz powaznie uszkodzona, ale moga to byc drobniejsze usterki i wtedy sa takie wlasnie objawy jak restarty itd. Takze ja bez obejrzenia i testow to bym zadnej mozliwosci nie wykluczal.

a anglii tez sa polonezy, nie tylko na polkach,ale i na kolkach,

Polecam dr-a (autentyczny tytuł naukowy) Boczonia w Białymstoku. Rewelacyjna jakość, opis "od ręki", wysokiej klasy fachowiec i tylko 40 zł. (USG tarczycy).

To był najtrudniejszy test Multi select to nie tylko pytania typu lubisz się bić lu co byś zrobił gdyby......, to również testy matematyczne typu jest sześciokąt a w nim małe czworokąty policz ile brakuje czworokątów w sześciokącie , lub jest zdjęcie bazaru musisz wyłapać szczegóły które się znajdują na zdjęciu, to naprawdę trudne a co do rozmowy z psychologiem to jestem świeżo po nim i jestem strasznie źle nastawiona nie wiemc jak mi poszło ale te pytania były okropne./ Więc warto się przygotować i dokładnie wiedzieć czego się chce, oraz pamiętać jak się odpowiadało na multi selekcie.

a poczatek pamietasz...jaka siec...o to mi chodzi? bo trudno jest numer telefonu kogos podawac, zeby potem do niego dzwonili i jaja sobie robili

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org