Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powstał Polski Komitet Niepodległości. |
6 letni chłopiec wypadł przez balkon z 3 piętra bloku przy Spółdzielczej. Ojciec zostawił go samego w domu i poszedł z kolegą pić. Sukinsyna za jaja bym powiesiła...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powstał Polski Komitet Niepodległości. |
...ciekaw jestem czy tylko mi nie działały linki do grup tematycznych .... czy po prostu tak to działa....... (chciałem się pośmiać z dowcipów wójta gminy Łomża, ale mi się nie udało)
|
|
Panowie ja nie widzę tego tak katastroficznie jak wy . Trudno wobec takiej mnogości stroni zrobic coć zupełnie nowego. Nie widzę aż tak dramatycznie rażących podobizn tej strony do 4lomza.pl. Całkiem ładna ,nowa - zobaczymy czy ciekawa i dobrze prowadzona strona
|
|
z cała pewnością jest to problem i on istnieje , ale nie w tak dramatycznym i powszechnym wymiarze jak podała to gazeta. Autorowi bardziej zalezało na tym aby wypaść dobrze medialnie niz zbadac obszar tego poblemu. Idzcie do szkolnych stołowek i zobaczcie jak jedza te biedne głodne dziecie. Jakie maja długie zeby na całkiem smaczne i dobre posiłki i co te głodne dzieci zostawiaja na talerzach.
|
|
Kalisto Czy nie przesadziłeś ? Chyba zbyt łatwo Ci sie uogólnia. To też tani zabieg medialny. calisto
|
|
Ale czy Twoja siostra nie moze nosic komorki czy co ? Przeciez ma do niej takie samo prawo jak inni. Jezeli zabraniaja jej rodzice to chyba trzeba porozmawiac z rodzicami. Ja nigdy nie mialem takih problemow i znajomi moji tez :D POZDRAWIAM "nieszczesliwych 14-latkow" :P
|
|
NApisalas ze bedzie naciagala tatuska. To niech sobei kupi komure na karte i wtedy niech kupuje ta karte za swoje kieszonkowe (chyba ze nie dostajecie kieszonkowych) I wtedy napewno bedzie oszczedzala, a sms beda tylko szly z netu i komurka bedzie sluzyla zaledwie do puszczania sygnalow :P a tak btw. to nie rozumiem po co jej tak naprawde ta komurka. pozdrawiam :D Zbych
|
|
No właśnie ja też nie rozumiem po kiego grzyba jej komórka. wiesz ja jestem już trochę za duża na kieszonkowe, ale zawsze dostaję forsę wedy gdy czegoś potrzebuję (studencki los) ona zresztą też. apropos naciąga rachunek na tatuska komórce. zresztą traktujesz temat zbyt poważnie- moj tekst był pół zartem pół serio. pozdrawiam:)
|
|
Jezeli juz sie tak uparla- a 14 latek może- tez kiedys bylam 14-latka;)...to takze jest rozwiazanie. Komorka moze byc tzw. pre-paid`owa...dostanie kieszonkowe na karte i niech tak nim manipuluje, by jej na rozmowy zostalo do kolejnego kieszonkowego. Nie ma rachunkow, nie ma problemu:)
|
|
a i tak wygra DOMEL !!!
|
|
Nowe knajpy? Puby? ...
|
|
Interesuje mnie opinia na temat dostepu do internetu jaki oferuje firma NEO z dmowskiego, moze ktoś ma u nich łącze jak są wasze uwagi na temat jakosci połoczenia ??
|
|
Tu jest wyszystko napisane: http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=&Board=hydepark2&Number=1862225&page=0&view=collapsed&sb=5&o=7&fpart=1 jems bond
|
|
Nie wiecie...? ....ostatnio nie było mnie w koterii jakiś czas - pojawiły się już na ścianach te zapowiadane olejne rozkosze umysłu? ....i właśnie..... kiedy się spotykamy przy gorącej herbatce z powidłami...?
|
|
12.XII - 10.33 - wygrywa karp - jednym glosem walka jest zacięta
|
|
hmm, ja wolę karpia. Ktoś mnie przegania.... Wiecie ile smacznych rzeczy można z karpia zrobić?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |