poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
obwodnica Łomży

Wie ktos moze gdzie teraz smigają ?? jakie miejsca jeszcze zostaly ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: obwodnica Łomży

witaj tez miałem taki dylemat co kupic passat czy audi ale jednak kupiłem passata b5 extra autko mam takiego właśnie jak ty chcesz lupić TDI 110KM ZAWIESZENIA MAJA TAKIE SAMO ALE WNĘTRZE DOŚĆ ŻE JEST ŁADNIEJSZE TO ZNACZNIE WIĘKSZE SAM OSOBIŚCIE POLECIŁ BYM CI PASSATA .. POZDRAWIAM ;-)

Janku!Bylem w kiepskiej dyspozycji psychicznej, przepraszam.
Z podejsciem takim jak masz Ty i reszta "młodych i energicznych Łomżyniakow" nie bedzie niczego jak mówi Krzysztof K.Nie mysl o tym ze nie ma kasy tylko z kad ja wziac.Trzeba otwierac sie na inwestorów inaczej lipa!!I to wielka.Ilekroc sa w Łomży wybory podziwiam głupote mieszkanców i to jak ciagle wybierani sa panowie typu: Sroczynski, Olbryś, Lipski.To przemawia samo przez siebie, swiadczac o poziomie mieszkancow.Szklanka nie jest w polowie pusta, tylko w polowie pelna!Smieszne miasto, urodziłem sie tu ale nie czuje sympatii do mieszkancow.Gdy pojawia sie ktos młody ktory chce zrobic cos konretnego, nie przedostanie sie na druga kadencje bo go stara gwardia zagluszy.Widze ze Janku z Ciebie typowy polaczek, podsmiewa sie, rozwaza kiepskie polozenie ale pomyslow i dzialania nic.Poszli do wyborow wybrac prawdziwy samorzad a nie te same twarze, teksty i bzdury co 4 lata.A co do Gosiewskiego za nr ze stacja ma dozywotni mandat a nasi co?I tak maja za nic tyle ze w samorzadzie!Cala Łomża!Poza tym marcin- wiem jakie to połaczenie, bo czesto tamtedy jezdze, ale ono jakos powstawalo.Wszystko ma swoj poczatek, dlatego uwazam ze Łomże stac na kolej, nie pierwszoplanowa ale na miare mozliwosc i potrzeb i taka która bedzie przynosila zysk.Ale żeby wybudowac martek trzeba sie starac 12 lat to ile czasu potrzeba na ciuchcie?

No i po imprezie. "Cudowna" pogoda. Szkoda że tylko 13 załóg, no ale... Zawsze coś :)

cos fante czuje

o ****. MAMY GEJA NA POKLADZIE!!! I DO TEGO Z MIECZEM NA WIERZCHU I JAWNIE ZAPRASZA.... ;p
a fuuujjjjj bleeeeee
Miecz Ci w Dupę :D

Jak działa sygnalizacja to nie wolno zawracać, bo strzałka w lewo na asfalcie +stgnalizator w lewo =zakaz zawracania- tak wynika z opisu tych znaków. Jak sygnalizacja wyłączona to możesz zawracać do woli bo strzałka na asfalcie ci to umozliwia.
Pokręcone, nie?

Autor: MasaViV (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-01-08 13:48

Jeszcze jedno pytanie... Moglby mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z nizej podanymi ciagami liczbowymi ,np:

napisz to jeszcze raz zwracając uwagę na cyfry i liczby czy tam jest 10 czy 1 i 0

rudy błazen z druhem

Sorry... jak wciskam "Wyślij" to wyskakuje automatycznie taki zapis...

AD.1. 9 i 6 , 2 i 11, 8 i ? , 8 i 1 ,2 i 5 ,0 i 5
AD.2. 5 i 6,9 i ? ,10 i 3 ,6 i 8 ,7 i 8 , 3 i 13

Mam nadzieje ze zrozumiales ;)

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org