Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrystus-gigant poświęcony |
Zapraszamy do udziału w KJS-BRD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrystus-gigant poświęcony |
słyszałam, że ktoś oprawia najtaniej w Łomży, jest ogłoszenie na 4 lomza w usługach, to e-mail egipt82@wp.pl
|
|
|
|
<VerliHub> Too little open slots for your connection type, min is 3[LAN(T3)] *** Rozłączony *** Łączenie z 172.16.1.210... *** Połączenie odrzucone przez hub Ustawiłem wszystko zgodnie wytycznymi ze strony i wyskakuje mi powyższy komunikat. Co robić???
|
|
pod most
|
|
jestem do dyspozycji...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Poszykuje Korepetytora Z Elektrotechniki. I Ile mniej więcej by brał za godzinę.
|
|
do kocur117: ;] hee ależ spodobał mi sie wątek kuczeskiej szmaty hahah dzziewczyno spujż sobie w lusterko i zobacz jaką d z i w k e widzisz . he już tammm kamilek sie chwalił jak ci sperma po polikach spływała ostatnio to mu sie nawet tak spodobalo ze u ciebie coraz czesciej mieszka pff dziewczyno masz dopiero 16 lat a robisz już za dziwke z dózym dośwwiadczeniem heehe i ty na miss?? pff chyba w robieniu lachy hahha tam idz bratu zrób bo niewyrzyty i musi walić ręke hehe aaa słyszeliście jak kuczesiowe dzieci troski zapiepszały z puszkami by na nastemppny rok zycia zarobbic ?? hahaha przykkre w rzyciu ta szmata na miss:D pozdrawiam wszystkich
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czy moglibyście podać adresy hodowli psów w okolicach Łomży??
|
|
Konarzyce, jakoś na środku wioski po prawej jadąc od łomży i u weteryniarza w konarzycach.
|
|
Gabi25 nie gadaj glupot w jednym z łomzyńskich banków mozna dostac nawet 5 takich monet i nie trzeba miec rodzinki ani znajomych w banku aby dostac monetę .
|
|
|
Bedzie jak kiedys !!!! do lasu ze smieciami !!!!!!!! tych z urzedu nie obchodzi to ze cena jest kosmiczna przeciez to jest ,, smiechu warte'' z tego co wiem sporo osob bylo juz w tej sprawie w urzedzie trzeba sie skarzyc to napewno pomoze a wiec ratujmy srodowisko i nasze portfele :)
|
|
Co do tego słabego liczenia to ciekawa sprawa nigdy nie pomyla sie ,zeby stracic
|
|
A w Wecie ktos byl na studniówce,bo podobmo tez była niezła.
|
|
Jak w temacie proszę o info!
|
|
A ja slyszałem ,ze jest dobry na Wyszynskiego
|
|
przenieść na jakiś bezpieczniejszy fundusz, są takie co zarabiają w czasie spadkow, bessy...
|
|
Janek patafianie- dzisiaj czekam na ciebie przy wejsciu do Urzedu Miasta. Moze byc o 18. Napisz frajerze czy bedziesz. rudy błazen z druhem
|
|
spokojnie, zadne ciezkie czasy nie ida :) po prostu skonczyly sie czasy zarabiania na funduszach zrownowazonych po 30% :]
|
|
jak ustawić lpg, zeby mniej paliL? albo ile biorą za ustawienie
|
|
jutro mecz odwołany - nie z winy UKS Jedynki
|
|
No tak.tylko że od jakiegoś czasu idą w dół.straciłam już parę tysięcy.Jezeli zabiorę to napewno ich nie odzyskam.a pozostając mogą do mnie wrócić lub stracę jeszcze więcej.Przeniesienie na inny fundusz także wiąże się ze stratą.Jestem w kropce...
|
|
Monika, sporo ludzi straciło, w ciagu ostatniego roku. Spadki zaczęły się praktycznie w lipcu, ale wówczas, jak i dziś mówiono, że to chwilowa korekta. Ta chwilowa korekta trwa do dziś. Przewidywanie przyszłości jak będzie to spekulacja. Dziś na giełdzie wszystkie indeksy są na plus. Ale co będzie jutro, za tydzień tego nie wie nikt. Zawsze po spadkach są wzrosty, kiedy nastąpią trwałe ???, czasmi takie wahania utrzymuja sie rok i dłużej. Zarabiają wówczas spekulanci,drobni cwaniaczkowie, którzy dziś kupią akcje taniej, by po chwilowym wzroście natychmiast się ich wyzbywać. Jeśli nie są ci potrzebne te pieniądze, możesz trzymać dalej, kiedyś na pewno odrobią obecne straty. Można również przenieść do funduszu stabilnego wzrostu. Wycofanie to strata, ja tak zrobiłem. Mi zleciało z ok.+20% na do -6%. Jeszcze nie tragedia, jak pisza ludzie, tracący po kilkadziesiąt tysięcy, podatku Belki pewnie nie zapłacę , bo od czego, strat? Lokaty by przeczekać są kuszące nawet 7% rocznie. A z drugiej strony można na nowo w fundusze wejść bez opłat, przez tzw supermarkety funduszy. Oczywiście jak poczyta się na niektórych portalach, tam stale piszą podpuszczacze, kupuje, idę kupować, itd. bo wszystko tanie. Teoretycznie tak, tylko jutro, czy za tydzień może być jeszcze tańsze...
|
|
ja też kiedyś zacząłem sam regulować heh no i skończyło się na gazownikach:) jedź do Kubusia do Piątnicy to zrobią to od ręki albo w Simplexie też Piątnica. a na Senatorskiej sie z Tobą umówia na za tydzień;/ szkoda Twojego czasu i nerwów przy dystrybutorze rudy błazen z druhem
|
|
,mfg vm bnugkjc nxbcjnjfgn vhbjgh y jbm ijhc mjogo,luh,jk,.jgo,g
|
|
|
Po pierwsze jaki jest to silnik ?? -gaznik -wtrysk jednopunktowy -z komputerem -bez komputera -wtrysk wielopunktowy sam ustawisz tylko gaznik i jednopunkt bez komputera tzw na krótko
|
|
|
No nie mam niestety możliwości Wychu, by Cię zasilić moimi zasobami. Ale dzięki tym naszym pogaduszkom zawsze jak jem grzybki to Cię cieplutko wspominam. Dlatego jak będziesz w tych "ciepłych krajach" nie zapomnij pomyśleć o mnie i porób troszkę zdjątek. Tak przyjemnie jest oglądać świat z perspektywy Twojej "migawki":))) Pozdrowionka z nieco przyprószonej śnieżkiem Łomży.
|
|
ale wlasnie bylem i mowia ze to jest nie za bardzo mozliwe :(
|
|
konopandzia ---- pod most to mozesz wzioas matke i ja w .... puknac
|
|
a gdyby go tak jak ksiedza kilka lat temu na sile usunac a jozka obsadzic no co a nie mozna
|
|
EEE tam kochani najlepiej sie spiewa z buteka niech zacytuje ,, W górę ręce co chcesz masz Teraz słuchaj Nowator Lerua W rytmie dance hall w ręce klaszcz To już znasz man hear this one Ref. x2 Ona moja butelka jako panienka Każdy ją wali i nikt nie wymięka A ja na nią zerkam i kielona w rękach Jest moja cała od kapsla do denka Wchodzę do klubu jestem bez żadnych pań Wchodzę tam z tą jedną wierną Która jest wszędzie tutaj i na zewnątrz Jest zawsze z tobą jak trzymasz kielon Możesz walić ją wszędzie Przy barze za barem i wchodząc na back stage Możesz ją zdradzać z każdą kiedy zechcesz Ale jak znajdziesz lepszą to już wiesz Że to już wiesz że Jesteś odurzony w tamtej może być niebezpiecznie Jesteś odurzony tamtą może być niebezpiecznie Ref.x2 Ona moja butelka jako panienka Każdy ją wali i nikt nie wymięka A ja na nią zerkam i kielona w rękach Jest moja cała od kapsla do denka Nie ma to tamto teraz ja gram to a te niunie tańczą Tle na ile ja tobie nawinę że pite jest alko Ty teraz zostań ja z tą butelką jak ze swoją panienką Ze swoją chęcią przecież ja wiem to pytasz czego? Ty zatańcz co możesz ty zatańcz dla mnie A ona mówi że butelka dzisiaj ważniejsza dla mnie Pokaż co potrafisz dance hall party man Na tych niuniach w tym klubie to ja też się dobrze znam Nowator Lerua to jak przedstaw im plan Idę dalej na salę gdzie nawijki daję wam I z nią sam na sam bo kumpel pozostawił mi flaszkę Znów dzisiaj ja przytulę jaką ulubioną laskę Poważnie bo już jest taka ładna Gdy krąży po stole ta 0.7 Finlandia Nieważne ale może dla ciebie Z butelką panienką i bez żądnych uprzedzeń Ref.x2 Ona moja butelka jako panienka Każdy ją wali i nikt nie wymięka A ja na nią zerkam i kielona w rękach Jest moja cała od kapsla do denka Teraz każdy ziom zalicza zgon Już o własnych siłach nikt nie wyjdzie stąd To mój błąd że Lerek tyle pije To się nie zmieni chyba że zmieni dziewczynę W górę ręce co chcesz masz Teraz słuchaj Nowator Lerua W rytmie dance hall w ręce klaszcz To już znasz man hear this one Ref.x2 Ona moja butelka jako panienka Każdy ją wali i nikt nie wymięka A ja na nią zerkam i kielona w rękach Jest moja cała od kapsla do denka i no gitara nie <LOL> to był oczywiscie żart
|
|
inna gazeta podala ze wojt rure podlaczyl w szczepankowie do strazy. dobrze bo strazakom zimno jest to prawda. tylko wojt radnych w d... ma i nawet ich o to nie zapytal a musial toc prawo jest. bez uchwaly tego nie wolno robic. przewodniczacy rady racje mojemu koledze przyznal ze tak nie powinno byc. i nawet powiedzial ze uchwaly nie bylo ale teraz juz jest. moze jest moze z nieba spadla ale kiedy byla glosowana. chodze na sesje i nie pamietam. i to jest konkret gosc i trzecie twoje cierpienie choc ja cienki bolek jestem.
|
|
Dla goscia czwarta krzywda 4. wojt z cyferkami na bakier jest czyzby kiep
|
|
w naszej gminie nr 30/grudzien 2007 wojt odpowiada ze za wode za metr szesc placimy 2 zlote i 3 grosze. a ja na rachunku mam 2 zlote i 7 groszy. jam nie kiep dla mnie 4 grosze to kupa szmalu. kto te 4 grosze doklada a moze ja k... przeplacilem. jezeli doklada gmina to radni napewno podjeli w tej sprawie uchwale. nie pamietam a na sesje chodze. i to jest konkret gosc i czwarte twoje cierpienie choc ja cienki bolek jestem.
|
|
to nie dbanie o bezpieczenstwo a paranoja i przypadek kliniczny wart gruntownego przebadania. psychiatrycznego podkreslam bo nie ginekologicznego przecie.
|
|
|
Kleks, mógłbyś mi na gg skopiować ten cały config? Bo mi strona ta nie wchodzi. 1332557
|
|
GIMP jest darmowy i mozesz pobrac bez problemu. Photoshop i Corel Draw kosztuja grube pieniadze, chociaz oczywiscie z internetu da sie pobrac... jak i wszystko inne...
|
|
Definicja węzła drogowego (bezkolizyjnego) nie ma w kodeksie, bo nie jest potrzebna. Tam wystarczą przepisy określające zasdy zmiany pasa ruchu.
|
|
|
a ja powiem ze jesli zaplacisz 140 zł to wtedy bedzie fajna opcja w vectrze....bo wtedy beda wszystkie programy a majac złoty pakiet i tak gówno zyskujemy,bo dostajemy programy te których nie ogladamy a te które warto sa płatne i to słono !
|
|
Hehe już myślałem, że to post "Gdzie w Łomży można" powiększyć sobie.... no.. tego.... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |