Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i nie stękać, że bieda.;-) |
w każdej z wyżej z wymienionych "reastauracji" unosi się smrodek wczorajszego kotleta (poprostu nie ma w nich wentylacji), ale czy to wina restauratorów? śmiem wątpić, skoro nikt nie chodzi do nich poprostu na obiad i nie wymaga wyższego standartu to po co się trudzić? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i nie stękać, że bieda.;-) |
Kiedyś to były studniówki...
|
|
no nie wolno zapomniec tez o kaniucie :P hehehe to jest down wpiszcie na wrzucie kaniut .:P
|
|
JESTEM SPRZECIW A NAWET ZA
|
|
one rosną powoli i kupowanie dużego i znacznie droższego akwarium nie ma sensu, bo za nim taki żółwik podrośnie to dawno się może właścicielowi np. znudzić i się tego pozbędzie a po kilku latach jak będzie trzeba to może kupić większe akwarium. Także myślę że tu sprzedawca wcale nie dał dupy...
|
|
Trochę racji masz Dorosłe osobniki osiągają 28-30 cm długości, niekiedy nawet do 35 cm . W niewoli dożywa 30-35 lat. Optymalna wielkość terrarium dla jednego dorosłego osobnika wynosi 100/60/45 cm., Dla ciekawskich link. Jest tam też napisane, że żółw po 8 miesiącach ma karapaks długości 11cm, do tego trzeba dodać elementy wystające jak łapki, ogonek, łepek :) Więc trzymanie go w akwarium dla złotej rybki jest niehumanitarne. http://www.terrarium.com.pl/zobacz/trachemys-scripta-elegans-zolw-czerwonolicy-176.html
|
|
Chcesz to mogę Ci oddać za darmo 2-letnią świnkę morską długowłosą.W tej chwili jest przystrzyżona.
|
|
A tyle jest postów o fryzjerach... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |