poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stefan Szechter brat Adama Michnika)

janek kazdy chyba ma prawo do rozrywki jeden woli kibicowac klubowi a drogi jak ty woli pisac na necie bzdety.... w czym przeszkadza ci to ze pieniadze ida na klub ?? inne miasta dokladaja do klubow z wlasnej kasy i nikomu to nie przeszkadza
szukasz poprostu dziury w calym
a czy trzeba byc nieudacznikiem zeby kibcowac ŁKS-owi mysle ze ... uwazam ze nie przyjdziesz nigdy na mlyn i nie powiesz oficjalnie ze to ty jestes jan serce ....

bo poprostu brak ci honoru ... oczerniasz ludzi uwazajac ze jestes anonimowy przez internet ....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stefan Szechter brat Adama Michnika)

No i dzis wieczorem (ok. 9.00) kolejna stluczka na "bezkolizyjnym" hehe skrzyzowaniu Sikoraka/Legionow. Wlasnie wracalismy mala ekipa centrum. Slychac bylo tylko dzwiek klaksonu i potem dzwiek gniecionej blachy. Zderzylo sie jedno auto (niepamietam marki) z bodajze Kadettem. Co najsmieszniejsze akcja miala miejsce tuz przed swiatlami (vis a vis wedkarskiego) a Kadett przelecial hamujac wlasciwe cale skrzyzowanie i zatrzymal sie dopiero obok przystanku hehe. A ze w obu autach bylo troche ludu to zaraz zaczela sie wymiana zdan miedzy drajverami i reszta zalog, jeden cytat - "zobaczymy *****" hehe. I takie to mamy bezkolizyjne skrzyzowanie kolo dworca. Wiem wiem nie pomoze skrzyzowanie jak czasami driverzy mierni...

wyprzedziłeś fotoreportera z 4lomza

... w (...)!!!!

moneta z sokolem ? ;>

kolego spóżniłeś się troszkie, te monety były już sprzedawane i z tego co mi wiadomo to łomży może było kilka sztuk, teraz to tylko Allegro i sklepy dle kolekcjonerów.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Autor: Andrzejkkkkk (---.lomza.mm.pl)
Data: 18-01-08 17:24

Kiryski panda i pielęgniczki ramireza.
----------------------------------------------------

Kirysków Panda to ja nawet w Warszawskich Kakadu nie widziałem, więc kwestia "dobrze rozwinięty" jest chyba umowna.

Osobiście omijam szerokim kołem zoologiczny koło Katedry. Albo właściciel nie ma pojęcia co sprzedaje albo jest oszustem.

Fudokanu nie ma w Łomży już od roku. Na to miejsce jest boks.

Głupota ludzka nie zna granic, więc skrzyżowanie bezkolizyjne jest faktycznie bezkolizyjne dla normalnych kierowców, a NIE DLA IDIOTÓW.

Monety okolicznościowe w Łomży są zawsze tydzień po tym jak wychodzą w W-wawie , a będą pewnie na Niemcewicza w banku.

ja bym proponował zrobić RONDO hehe

morze ehh

ale trzeba miec zryta banie zeby za jakas monete 20zlotowa dac 400 zl. po tlye chodza na allegro

rydzyk toku rwa a ku rwy bic trzeba !!! kto bije ku rwy ten idzie do nieba !!!!
ja t bym wogle zajebal tego ryzyka i byloby po klopocie !!!! ***** zygac mi sie chce jak widze tego cwela gdzies w tv albo slysze jakies pierdolenia na jego temat.

ja jak ja masz racje, jest duzo tych tematow ale lepiej go powtorzyc niz przezyc to co ja...

popieram oby nie dr sciana, modl sie zeby nie trafic na niego przy porodzie. na makowej z tego co wiem jest dwoch dobrych lekarzy i oboje przyjmuja podobno z nfz. a najlepiej idz tez do swojej przychodni i porozmawiaj z polozna. one maja naprawde duze doswiadczenie i sa o wiele bardziej chetne do pomocy niz lekarze, zreszta przekonasz sie sama po porodzie jak to wyglada

boksu tez nie ma juz :)

a na rondzie biedronkę???
a tak poważnie to znajdą się "kierowcy", którzy na każdym skrzyżowaniu coś dadzą radę wywinąć i tyle i nie ma tu czym się podniecać...

wpisz sobie na wrzucie Michał Wiśniewski albo Rubik to dopiero downy :P

dzieki za info

wierze ze to jest najlepszy kamerzysta, ale nie ma juz wolnych terminow:(( a mi potrzebny na 5 lipca...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org