Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odwołać Kunerta |
niesamowita imprezka była na studniówce ekonomika tydzień temu;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odwołać Kunerta |
Za sam telefon ile? 900 zł to nawet za ten zestaw troszke drogo. E61i mozna za 950 kupic. E 61 spro taniej jak 900 chodza. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Kamil455, może mógłbym kupić. Napisz do mnie na GG: 312522 to się może dogadamy... Jarek
|
|
Janek ma rację . dosyc tego tańca z ŁKS i posranymi działaczami, którzy całe zycie sie przyklejaja aby przeżyć. Inne dyscypliny sportu w Łomzy sa od lat na wysokim poziomie i tyle nie pajacują. Nauczcie sie wreszcie , ze zyjemy w warunkach gospodarki rynkowej. Nikt nikomu nie bedzie dokładał. Niech ktos kto chce mieć druzyne piłkarska przemyśli ile ma kasy i jak ja będzie finansował. Jak wszystko dobrze poukłada to niech zarabia krocie. Jego biznes. Ja nie chce aby dzisiaj z moich podatków finansowano lewusów z ŁKSu. Niech sie sami finansują. A czy będzie to I liga czy 15 sta to juz ich zmartwienie - nie moje. Cała piłka w Polsce jest skopana i te środowisko smierdzi. Kogo i jak promuje jakas drużyna z Pcimia Dolnego, nawet jak gra w I lidze ???? Pcim Dolny ??? Czy piłkarze i trenerzy tylko i wyłacznie siebie ???? Czas spojrzec prawdzie w oczy na treningach trzeba zapier...ć, aby na boisku nie było sensacji. Im szybciej piłkarze, trenerzy i działacze to pojma , tym lepiej dla nich. Jeżeli nie ma pieniędzy na ŁKS to znaczy , ze nie jest on potrzebny. A jak sie myle, to zrzutę niech fani i kibice tych pomysłów zrobią i utrzymuja swoich pupili i ich rodziny. Proste jak konstrukcja cepa.
|
|
a jaki stan tej navigator napisz mi na gg zazwyczj siedze na niedostepnym to smialo mozesz pisac 384195
|
|
Powiem tak , morze i połowa z nich to tapeciary itd , ale ta co zajęła 1 st to naprawdę fajna dziewczyna i bez tych przygwizdów typu szpachel hehhe jest dużo ładniejsza, jeżeli chodzi o charakter to hmmm jest bardzo spokojny i ta dziewczyna jest naprawdę inteligętna oczywiście ma i wady ,ale to tylko małe jakieś detale.Wiem to wszystko bo ją znam całkiem nieżle.Oczywiście każda dziewczyna jak i chłopak ma jakieś mażenia , które często mogą się niespełnić tak samo ona też morze ma chopla na punkcie wyglądu i bycia jedną z ładniejszych wkoncu to przecież dziewczyna!
|
|
@Jan_Serce pisz nazwe klubu z ponad 80letnia tradycja z duzej litery tumanie !! Mi to "c"iebie juz naprawde jez zal bys sie przedstawil przynajmniej powiedzial kim jestes wtedy moglibyśmy sobie porozmawiac szczerze w 4 oczy a tak to za monitorem jestes pewnie zwyklym nieudacznikiem ? zgadlem ? Twoje wypociny zazwyczaj czytam z przymruzeniem oka ale teraz naprawde sie popisales zegnaj i abym "c"iebie poznal !
|
|
|
Panie Janie ;) Z niczego się nie muszę spowiadać, tym bardziej Tobie, tym bardziej, że nie ja wyskoczyłem z ręką, nie mi chleb na myśli :] Kobieta może urodzić bez pomocy faceta, polecam zaczerpnąć nieco wiedzy o świecie, klapki z oczy ściągnąć, wiedza naprawdę nie boli. Faceci rządzą ale to tak jak z muzyką - rządzi disco i inne polo tylko co z tego ;)
|
|
czlowieku wbijasz na dyske pare nutek i jedziesz. Szczerze to nie wyobrażam sobie zeby ktos nie umiał tańczyć to sie czuje :D
|
|
czy istniej w łomzy taka kwiaciarnia ktora wysyła kwiaty do domu pod podany adres
|
|
buahahahhaa, ale jazda *****, potrenuj lepiej jakies SW http://pl.youtube.com/watch?v=Ix94saQD9kg
|
|
Tak - jedna to kwiaciarnia Marzenie naprzeciw szkoły drzewnej a druga przy rondach Hanki Bielickiej ( na skrzyżowaniu giełczyńskiej i polowej) w murowanym budyneczku.
|
|
Na wzgsach na pewno w niedzielę nieczynne.
|
|
Tak jak kolega pisze wyzej ta kwiaciarnia przy lodowisku posiada tzw. poczte kwiatowa. Nie jestem pewny ale kwiaciarnia sie chyba nazywa "Storczyk" ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wysyła także kwiaciarnia przy ul. Sienkiewicza. Korzystałam z usług tej i z marzenia i osobiście polecam pierwszą. Ludzie o wiele milsi, i za te same pieniądze bukiet 3 razy większy. O mniejszych kosztach dowozu nie wspomnę. :)
|
|
było swego czasu 24h
|
|
Dr Wyszukiwarka, przyjmuje 24 h/dobę wirtualnie na 4 lomza.
|
|
Tak bylo jak sie TIRami rowniez zajmowali, ale teraz juz chyba wszystkie ciezarowki jezdza na poligonowa i myjnia na WZGS juz sie tym nie zajmuje ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ta przy lodowisku jest dobra, polecam ją osobiście :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |