poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Odwołać Kunerta

niesamowita imprezka była na studniówce ekonomika tydzień temu;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Odwołać Kunerta

Za sam telefon ile? 900 zł to nawet za ten zestaw troszke drogo. E61i mozna za 950 kupic. E 61 spro taniej jak 900 chodza.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Kamil455, może mógłbym kupić. Napisz do mnie na GG: 312522 to się może dogadamy...

Jarek

Janek ma rację .
dosyc tego tańca z ŁKS i posranymi działaczami, którzy całe zycie sie przyklejaja aby przeżyć.
Inne dyscypliny sportu w Łomzy sa od lat na wysokim poziomie i tyle nie pajacują.
Nauczcie sie wreszcie , ze zyjemy w warunkach gospodarki rynkowej. Nikt nikomu nie bedzie dokładał. Niech ktos kto chce mieć druzyne piłkarska przemyśli ile ma kasy i jak ja będzie finansował. Jak wszystko dobrze poukłada to niech zarabia krocie. Jego biznes.
Ja nie chce aby dzisiaj z moich podatków finansowano lewusów z ŁKSu.
Niech sie sami finansują. A czy będzie to I liga czy 15 sta to juz ich zmartwienie - nie moje.
Cała piłka w Polsce jest skopana i te środowisko smierdzi.
Kogo i jak promuje jakas drużyna z Pcimia Dolnego, nawet jak gra w I lidze ????
Pcim Dolny ???
Czy piłkarze i trenerzy tylko i wyłacznie siebie ????
Czas spojrzec prawdzie w oczy na treningach trzeba zapier...ć, aby na boisku nie było sensacji. Im szybciej piłkarze, trenerzy i działacze to pojma , tym lepiej dla nich.
Jeżeli nie ma pieniędzy na ŁKS to znaczy , ze nie jest on potrzebny.
A jak sie myle, to zrzutę niech fani i kibice tych pomysłów zrobią i utrzymuja swoich pupili i ich rodziny. Proste jak konstrukcja cepa.

a jaki stan tej navigator napisz mi na gg zazwyczj siedze na niedostepnym to smialo mozesz pisac 384195

Powiem tak , morze i połowa z nich to tapeciary itd , ale ta co zajęła 1 st to naprawdę fajna dziewczyna i bez tych przygwizdów typu szpachel hehhe jest dużo ładniejsza, jeżeli chodzi o charakter to hmmm jest bardzo spokojny i ta dziewczyna jest naprawdę inteligętna oczywiście ma i wady ,ale to tylko małe jakieś detale.Wiem to wszystko bo ją znam całkiem nieżle.Oczywiście każda dziewczyna jak i chłopak ma jakieś mażenia , które często mogą się niespełnić tak samo ona też morze ma chopla na punkcie wyglądu i bycia jedną z ładniejszych wkoncu to przecież dziewczyna!

@Jan_Serce
pisz nazwe klubu z ponad 80letnia tradycja z duzej litery tumanie !! Mi to "c"iebie juz naprawde jez zal bys sie przedstawil przynajmniej powiedzial kim jestes wtedy moglibyśmy sobie porozmawiac szczerze w 4 oczy a tak to za monitorem jestes pewnie zwyklym nieudacznikiem ? zgadlem ?
Twoje wypociny zazwyczaj czytam z przymruzeniem oka ale teraz naprawde sie popisales
zegnaj i abym "c"iebie poznal !

absurdalne pytanie i glupie odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znasz kogoś kto obskakuje wszystkie te imp[rezki?????????????
nawet fotografie robią rozne firmy i ludzie!!!!!!
moja byla najlepsza bo byla MOJA !!!!!!!!!!!!
__________________________________-

Panie Janie ;) Z niczego się nie muszę spowiadać, tym bardziej Tobie, tym bardziej, że nie ja wyskoczyłem z ręką, nie mi chleb na myśli :] Kobieta może urodzić bez pomocy faceta, polecam zaczerpnąć nieco wiedzy o świecie, klapki z oczy ściągnąć, wiedza naprawdę nie boli. Faceci rządzą ale to tak jak z muzyką - rządzi disco i inne polo tylko co z tego ;)

czlowieku wbijasz na dyske pare nutek i jedziesz.
Szczerze to nie wyobrażam sobie zeby ktos nie umiał tańczyć to sie czuje :D

czy istniej w łomzy taka kwiaciarnia ktora wysyła kwiaty do domu pod podany adres

buahahahhaa, ale jazda *****, potrenuj lepiej jakies SW
http://pl.youtube.com/watch?v=Ix94saQD9kg

Tak - jedna to kwiaciarnia Marzenie naprzeciw szkoły drzewnej a druga przy rondach Hanki Bielickiej ( na skrzyżowaniu giełczyńskiej i polowej) w murowanym budyneczku.

Na wzgsach na pewno w niedzielę nieczynne.

Tak jak kolega pisze wyzej ta kwiaciarnia przy lodowisku posiada tzw. poczte kwiatowa. Nie jestem pewny ale kwiaciarnia sie chyba nazywa "Storczyk"

Wysyła także kwiaciarnia przy ul. Sienkiewicza. Korzystałam z usług tej i z marzenia i osobiście polecam pierwszą. Ludzie o wiele milsi, i za te same pieniądze bukiet 3 razy większy. O mniejszych kosztach dowozu nie wspomnę. :)

było swego czasu 24h

Dr Wyszukiwarka, przyjmuje 24 h/dobę wirtualnie na 4 lomza.

Tak bylo jak sie TIRami rowniez zajmowali, ale teraz juz chyba wszystkie ciezarowki jezdza na poligonowa i myjnia na WZGS juz sie tym nie zajmuje

ta przy lodowisku jest dobra, polecam ją osobiście :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org