Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O 23.59 wszystko wróci do normy |
Gdzie jest ta Alicjja ????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O 23.59 wszystko wróci do normy |
Jestem w szoku... Pierwszy raz widzę na forum dyskusję (prawie) bez inwektyw. A jeśli ten lekarz jest tak dobry to dajcie namiary na przychodnię (przynajmniej) bo dobrego nigdy za wiele. Sam mam dzieci więc dobrze znać fachowca POZDR
|
|
Z tego co sie orientuje kastrowanie czy podwiazaywanie jajnikow u ziwierzat jest od wejscia Polski do UE zabronione i oficjalnie zaden lekrza tego nie zrobi ale nioficjalnie ... ogolnie jestem za jakies 10 lat temu wlasnego kota tez wykastrowalismy wiadomo kot to nie pies chodzi wlasnymi sciezkami i byc moze dzieki temu jest kilka - kilkanascie bezpanskich kotkow mniej.I faktycznie nasz kot wcale nie przytyl i wcale nie je wiecej ale za to jest bardziej leniwy woli siedziec w domu i doslownie jest "wywalany" na dwor (wyjdzie oknem wroci drzwiami po 10 sek. i dowrotnie :) ) Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Doctor, a można być nieskończonym debilem? Pytam tak tylko z ciekawości :P
|
|
15 zł za godzinę nagrania.Tel.602814085.
|
|
Sucker..........
|
|
jutro o 17 siatkówka
|
|
ja osobiscie nie polecam byle jaka obsluga i jedzenie niezbyt. Wiem cos o tym bo na hotelarstwie jestem. ale przynajmniej tanio
|
|
Więcej takich tematów na publicznym forum i wszystkich Was z tego huba wyciągną za jaja o 6 rano - jak to zwykle bywa w takich sytuacjach. Czy Wy naprawdę nie macie pojęcia o tym, że Policja monitoruje internet pod kątem takich właśnie informacji? a potem się czyta, że zlikwidowano "osiedlowy serwer wymiany nielegalnych plików" czyli po prostu hubik DC takiego Introlanu czy innej firemki, jakich pełno w kraju powodzenia i niskich grzywien
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |