Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co ma KK do WOŚP? |
...może ktoś coś wie na temat dwudrzwiowego Forda Taunusa na sprzedaż? Chcę kupić, a nie bardzo chce mi się jeździć po Krakowach i Śląskach, żeby tam kupić jakiegoś dziadka. już wolę na miejscu, a może znajdzie się jakoiś model "nówka"...? ...info proszę na mail... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co ma KK do WOŚP? |
Moja młodsza siostra ma wielki problem. Ma 14 lat i płacze że nic jej nie wolno (chociaz wcale nie ma tak źle hehe) Jej głowne hasło to :"wolnosc słowa i noszenia komórki dla 14-latków"co o tym myślicie? Chociaż ja też miałam kiedyś 14 lat i podobnie sie czułam , ale wtedy komórki to pod schodami były albo przypominały raczej cegły. :)pozdrowionka dla wszystkich, siorka dodaje: pozdrowienia dla wszystkich uciśnionych nastolatków. trzymajcie sie ramy to sie nie posr.....
|
|
Re: Co ma KK do WOŚP? |
ja dawno już wyrosłem kieszonkowego. Teraz sam je daję. Mozna się zapytać po co dziecku komórka, bo inne dzieciaki mają, bo rodziców stać na opłacenie kolejnej zachchcianki dziecka? Czy nie uważacie, że teraz nie pisze się listów, tylko wysyła SMSy, maile ? Kiedy ostani raz napisaliście/my zwykły list, zwykła kartkę ? Na swięta Wielkanocne, no to niedługo bedzie Boże Narodzenie więc nie zwlekajmy. Ktoś czeka na zwykły list Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |