poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Burmistrz Nowogrodu

siemka wszystkim bardzo pilnie prosze wszystkich chetnych ludzi ktorzy by chcieli by zostac w niedziele wolontariuszami wośp bardzo pilnie prosze sie zglaszac do jutra do Ekonoma ze zdjeciem i ksero dowodu lub legitymacji pilnie potzebujemy jeszcze ok100 osob pozdrawiam i przekazujcie info innym ludziom z gory dzieki wielkie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Burmistrz Nowogrodu

Jesli taniej i dobrze to masz tu nr 696672576.Zadzwon i sie dowiedz.Napewno przyjedzie wymierzy i wyceni a TY zdecydujesz.

twoj ojciec to niezły stolarz bo cie wystrugał... wątków o stolarzach jak psów, poszukaj...
I ciekawostka, biorą tyle samo...

Jan_Serce, czy rozumiesz definicję pojęcia "wolontariusz", bo czytając Twój post śmiem twierdzić, że nie.

kreatura90 ja mam do ciebie takie pytanie bo ja juz dawno zlozylam papiery potrzebne na wośp wiesz moze kiedy jest spotkanie i kiedy dostanie sie identyfikatory? z gory dzieki :)

Ok dzieki za informacje :) Mialem nie isc ale jednak zglosze sie jutro :)
Pozdrawiam

Ja bylem i polecam, sala bardzo fajna, wygodne rozmieszczenie, przede wszystkim jedzenie i obsluga super. Ja od siebie kazdemu polecam.

rudy błazen z druhem

Ja też miałam styczność z P. J. jako nauczycielką i naprawde jest świetna i potrafi nauczyć każdego. Być może nie każdemu podoba się jej nauczanie ale ja polecam. Oczywiście równie dobra jest P.Tatiana

Tutaj prawie wszyscy z przedmówców gów... wiedzą. Ale tak poczytać i się pośmiać z tego co dzieci wypisują jest nawet nieźle. Fantaści 3majcie się.

dziękuje bardzo :) Gabi25

chodzi o to ze chyba babka od ktorej wynajmowałam mieszkanie w tamtym roku chce mnie nieżle ociąć :/ ale nie jestem tego pewna wiec szukam tutaj pomocy. Przedstawie moja sytuacje wynajmowalam mieszkanie od pazdziernika do maja wlącznie ( w czerwcu juz nie) mieszkanie o powierzchni ok 42-48m kw.(nie pamiętam dokładnie, były 2 pokoje i salon z kuchnia, w łazience był duży grzejnik ( bez podzielnika, wiec ogrzewał mieszkanie cały czas)
w pozostałych pokojach były grzejniki ( w sumie 3) na których znajdowały sie podzielniki czynsz za pazdziernik listopad i grudzien wynosil ok 250 zl, styczen,II,III,IV i maj ok200zl .... w moim przypadku to na ogrzewaniu zajebi..scie oszczedzalismy wsumie w moim pokoju grzejnik byl odkrecany bardzo zadko podobnie w drugim pokoju jedynie w salonie byl troche czesciej (tylko ze na weekendy swieta(ok 1,5tygodnia) i sesje(3tygodnie)poczatek lutego wszystkie grzejniki byly zakrecane ..... czy to mozliwe zeby teraz po ponad pol roku jak tam juz nie mieszkam(od sierpnia mieszka tam inna rodzina) babka żądała dopłaty za ogrzewanie w wysokosci ok 550 zl??????

Napisałem poszukaj w archiwum. "szukajcie a znajdziecie..."

Osobiscie to tez nadal nie wierze, a raczej coraz bardziej nie wierze ;)

brawa za zapłon

bez jaj, ale teraz wybór kamery wydaje mi się trudniejszy:)))

nasza, słuchaj kolego:) tym bardziej jeśli nie mieszkasz to morda w kubeł i o Łomży ani słowa, bo jeszcze się tu ktoś tym przejmie...
autochton schyl się do miecza naszemu:) pasujecie do siebie...

Łoooomża, Łomża, Łomża,
piękna okolica, piękna okolica,
żeby nie Piątnica byłaby stolica !
Żeby nie Piątnica, byłaby stolica !

;)

rudy błazen z druhem

A kto będzie Piątniczan o zdanie pytał? 3 tysiące ludzi mają nikły głosik w stosunku do 65 tysięcy.

a ja mysle ze wielu baranów z tego forum powinno dostac bana przec co automatycznie zwiekszył by sie poziom forum i opadłyby troche niektórym czytajacym nerwy!

Treść jest ukryta

http://www.lutoslawski.org.pl/w_galeria.html

A tu od frontu - lata '30:

rudy błazen z druhem

Janek_Serce napisał:

koleszko twoim będę jak wypijemy

Sądząc po twojej dotychczasowej "karierze" na tym forum być twoim kolegą to wstyd i obciach na mieście hehe.

A do której szkoły tak wogle??

rudy błazen z druhem

Hmm a mozna wiedziec co Ty Stadionowy Pajacyku chciales osiagnac poprzez umieszczanie takiego zdjecia?

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

jsb2 my się znamy? jakaś ofiara losu:)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org