Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zambrów i Białystok tam rządzi PO. |
Czy ktoś może mi poradzić, który z łomżyńskich stolarzy robi ciekawe meble kuchenne za przystępną cenę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zambrów i Białystok tam rządzi PO. |
Tak - Smugarzewski robi super kuchnie za super cenę, Taraszkoski jest dość drogi ale dobrze robi i solidnie, Ładne nowoczesne kuchnie robi pan Osiecki w Starych Kupiskach, Wybór należy do Ciebie
|
|
dostaje się za to jakieś pieniądze?
|
|
byłem tam na 2 weselach w sierpniu i wrześniu sala ok z małymi wadami: 1 musisz zwrócić uwagę na to żeby była odpowiednia ilość obsługi, ponieważ w sierpniu było mało i znajomi zwrócili na to uwagę (bo też byli na tym weselu) ,więc we wrześniu już było ok. 2 jak kamerzysta włączył dodatkowo swoje dwie lampy oświetleniowe to światło gasło. 3 taka mała myszka biegała w okolicach kuchni:-) to by było na tyle:-) jedzenie dobre i dużo:-)
|
|
Jaja se ktoś robi bo jak ja bym zgubił laptopa to bym nie pisał jakie ma parametry i ile jest wart ,ktoś znalazł a nie ma hajsu to teraz ma sprzeda i kupi sobie nowe adidaski xD Ale to też trzeba być na serio cierepą tako żeby zostawić laptopa? rozumiem po pijaku telefon lub portfel ale nie laptop ;| ? samochód też byś tak zostawił ? Aj sory ty pewnie nie wiesz jak prawo jazdy wygląda ;) Jak bym zobaczył takiego laptopa i bym tu nie zaglądał pewnie bym nie miał jak namierzyć właściciela i bym zostawił sobie dokupił Iplusa i czatował :) A Co do kamer ?? hmm... mi się wydaje że są to tylko atrapy ten na rondzie ;)
|
|
Tomek, ty zdecydowanie olewasz pewne swoje zobowiazania. Ma zowsze Łomża
|
|
Wszystko możliwe. Wiem że w Sp-lni Jedność rozliczenie dają później i tam są większe niedopłaty (pobierają mniej przedpłaty). Wystarczy poprosić właścicielkę żeby przedstawiła Ci to rozliczenie. Tak się składa, że przez okres grzewczy Ty mieszkałaś. Niedopłata lub nadpłata dotyczy Ciebie. Pozdrawiam
|
|
To jest trochę dziwne, jak wejść na forum to są tylko same złe opinie o nim, a jak wybrać się na plac niepodległości to ludzi od hu*a i ciut ciut a żeby bilet dostać 30 minut (w najlepszym przypadku) trzeba czasem czekać.
|
|
"911 - niewygodne fakty" jest jeszcze ciekawszy,bo traktuje tylko o 11 września i o wiele dokładniej,aniżeli zeitgeist. Daje sporo do myślenia,tym bardziej,że fakty tam przedstawione,momentami zbijają człowieka z tropu. Nawet warto obejrzeć.
|
|
najlepszy serwer Counter-Strike 1.6 w Łomży więcej informacji na stronce http://www.pizgatornia.orq.pl/ Polecam Życzę miłej zabawy Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
4A_Records to przepraszam mój błąd ale sam napisałeś że mają podobne brzmienie więc moglo mi się pomylić :) antares
|
|
Michal: Porównujesz mecz piłki do wyświetlania filmu. Dobrze. To niech część osób zachowuje się tak jakby była w kinie. Wiesz, akurat do kina chodzą różni ludzie, i ci zachowujący się normalnie, i bydło rzucające w osobę siedzącą obok pop-cornem. To powiedz mi teraz czy widziałeś taki mecz bez udziału policji? A bo to mało razy. W czwartej lidze było wiele takich meczów i wszyscy byli zadowoleni. to Wy kreujecie swój obraz w oczach społeczeństwa. Nie zapomnij o "obiektywnych" mediach. Nie używajcie wulgaryzmów po to żeby jak matka z dzieckiem przyszła nie musiała dziecku uszu zasłaniać. Tak ciężko o to? Napiszę tobie tak. Przejdź się na następny mecz ŁKS-u na łomżyńskim stadionie i usiądź na trybunie głównej. Tam w 100% siadają spokojni ludzie, starsi kibice i wszyscy ci, którzy chcą po prostu oglądnąć mecz na dobrym poziomie. Gwarantuję ci, że już po kwadransie od przekleństw starych dziadków zwiędną ci uszy. A od niektórych innych tekstów przez te osoby serwowanych rozboli cię ze śmiechu brzuch. KAŻDY sport wyzwala u kibiców ogromne emocje. Niezależne czy jest to piłka nożna, boks, rugby czy koszykówka... Dobra, nie piszę już więcej bo wyjdzie na to, że to ja jestem tym "złym". Ja na każdym meczu dłubię pestki a największą obelgą jaką da się usłyszeć z moich ust jest "sędzia kalosz". Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
wiecie co hehe mamy nowego znajomego który się kulturalnie z nami przywitał i zamiast miłych komentarzy będzie czytał o czym ma nie pisać :) więc może jeszcze raz ... witamy Cię serdecznie "obserwator10 " :):):) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Z tego akurat się cieszę. Przynajmniej w lecie nie będą mi pod blokiem chodzić z "zakaźniaka" do Trupka w piżamach... Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
jedno będzie likwidowane a w to miejsce będzie tworzone nowe, bardzo dobrze.
|
|
sprecyzuj o co ci chodzi? ty miałeś jakieś problemy z fachowcem, czy co? O jakiego fachowca ci chodzi, murarza, malarza, glazurnika czy majtka pokładowego? Opisz swój problem, bo nie rozumiem...
|
|
Proszę o wiadomość. Kto przekształcał mieszkanie w odrębną własność niech powie jak do tego trzeba się zabrać i ile to kosztuje przy M4
|
|
Przecież to weterynarz!!! Do kobiet sie nie nadaje.
|
|
Serwer 1 Serwer klanu Black Caliber! Nazwa serwera: Lomza BC Ilosc slotow: 18 IP serwera: 85.25.149.14:27123 Haslo dostepu: bc Stan serwera: online Serwer 2 Serwer klanu Pociejowo To Potega! Nazwa serwera: Lomza PTP Ilosc slotow: 16 IP serwera: 85.25.149.14:27126 Haslo dostepu: ptp Stan serwera: online
|
|
po co tak się podniecać...? wiem że umiesz szybko się podniecać, ale za to dużych pieniędzy nie dostaniesz:)))
|
|
A ciebie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |