Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy projekt Ministra Zdrowia |
czyli wykorzystując łacinę: Złapany in flagranti = nici z incognito ........ :D Tiger PS Brawo Tester Sherlocku ....... ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy projekt Ministra Zdrowia |
zapomniałem wykorzystać okreslenia corpus delicti :D Tiger
|
|
Będziemy do plakatów strzelać:) Yeap:)
|
|
Grover Jeżeli Arek P. ma dlugie włosy i często zakłada spódnice to mogę nim być :) Ale mnie rozbawiłeś - jeszcze takiego numeru nie miałam :) Mam dobry humor na resztę dnia. Areczku pozdrowienia odemnie też się pewnie śmiejesz :) Grover dzieki za dobry humor na cały tydzień.....
|
|
Grover .......... >>>>"Zapewniam cię że nie należę do ekipy Radia Bab." Jeśli we wszystkim jesteś tak pewny, jak w tym, że nie pracujesz w Radiu BAB, to skąd wiesz, w jakich kwestiach pracowników tej firmy obowiązuje klauzula tajemnicy służbowej, że o pozdrawianiu pewnej Emilki nie wspomnę? Podtrzymuję swoje zapewnienia :) Klauzula obowiązuje we wszystkich takich firmach. Czy to Radio czy gazeta. >>>>Nadal jesteś pewny, że Waldemar Bohdanowicz nie podał Radia BAB do sądu? Może lepiej zapytaj swego pracodawcy, dlaczego nie stawia się na rozprawy? Pytałam Waldka :) A mój pracodawca niewiem czy się orientuje że takie radio istnieje. >>>>>A jeśli interesuje Cię, skąd mam takie informacje, to cóż mogę Ci powiedzieć? Taki zawód, że człowiek wie to i owo od tych i owych :-) A inessy dawno nie widziałam więc ją pozdrawiam.
|
|
:D ...
|
|
Tester wpadniesz? ;] Zapraszamy wszystkich z forum!
|
|
Czy mozemy sie czuc bezpiecznie gdy obok nas smigaja z predkoscia 150 km na h beemki prowadzone przez gowniarzy? tak powinno brzmiec pytanie Mowae. To czy prawko jest za lapowke czy nie nie ma duzego znaczenia. Ktos kto sobie je kupil moze najwyzej na parkingu Ci bok zarysowac zderzakiem.
|
|
Współczesna podała taką wiadomość: sprzedanych będzie tylko 500 biletów , a każdy po 10 zł. Niby ma to pomóc w utrzymaniu porządku.
|
|
A tak nawiasem mowiac i patrzac na wypowiedz autochtona to kibice naszego klubu maja co raz wieksze powazanie i szacunek. Swiadcza o tym smieszne ograniczenia wprowadzane niby w ramach bezpieczenstwa, no ze nie wspomne o 10 zl. Panowie zambrowiacy to nie 1 liga, nie osmieszajcie sie. Do nas przyjechaly WIGRY na mecz i nie bylo zadnej powaznej "zadymy", ktora spowodowalaby przerwe w meczu.
|
|
realista nie patrz na malolatow oni czesto koncza jazde naglym hamowaniem w rowie lub na jakims drzewie, a co do kupowania prawka to bez komentarza. Jak ktos kiedys powiedzial nie ma doskonalych kierowcow i nigdy nei bedzie, bo kierowca jest tylko czlowiekiem, a czlowiek istota omylna.
|
|
No zmartwię Cię, gootavie, nie zabolało, raczej rozśmieszyło. Tak swoją drogą, to Ty chciałeś być złośliwy, gdyby tak nie było, napisałbyś do mnie maila, a nie popisywał się na forum... Nie wiem, czy realista zdaje sobie sprawę z tego, ze ukończenie szkoły średniej, tak jak matura, nie są obowiązkowe. Jeśli komuś się nie chce, droga wolna. Ciekawe tylko co potem. Podoba mi się porównanie zdawania matury do procesu przyznawania Peselu. Przykra sprawa, ale tak to teraz wygląda i widzę, że jest coraz gorzej. Jedno wielkie bagno (przepraszam goostavie za moje słownictwo) i marne szanse, żeby coś się zmieniło na lepsze. pozdrawiam kasia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |