Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kandydat najwiekszego ugrupowania na łomżyńskiej ziemi. |
ja poeta i łachmyta milczę Kiedy ktoś mnie pyta patrzy na mnie odpowiadam Robertino
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kandydat najwiekszego ugrupowania na łomżyńskiej ziemi. |
hmm, masz rację. biorąc na wygląt...
|
|
Ludzie co sie dzieje. Kobieta może i jest puchem marnym ale panowie tylko przez was. BO jak myślicie te kokardki rajstopki to po to by wzbudzic zazdrość w koleżance?( to też hehe) Ale ogólnie to dla was. Bo koleżanka nie powie że mam ładne nożki w rajstopkach tylko wy! A w tanim proszku nie zamierzam prać bo dostaje od niego uczulenia. I kto mi wtedy powie że z wysypką na ciele wygladam sexy:)?? Krzysiek
|
|
.....acha...... a świstak siedzi i zawija.....
|
|
...tak..... zamiast różgi przyniesie pejczyk..... i skórzane fatałaszki :) andrzej jarota
|
|
Chętnie Ci udostepnię owe przedmioty jezeli będziesz ich pilnie potrzebował:)) jems bond
|
|
:)
|
|
Zimą. Na małą imprezkę. Na ok. 10osób. Mile widziana kuchnia, kominek, stylizowany - drewniany wystrój itp. Na delikatnym odludziu. Macie jekieś kontakty? Znacie takie miejsca? Słyszeliście o czymś takim? Będę wdzięczny za pomoc...! :)
|
|
Czytałem weekendową Współczesną i jestem przerażony. Jak w cywilizowanym kraju mogą być głodne dzieci, jak może któremuś z nich zabraknąć talerza zupy. Jednak za tzw. komuny było lepiej - nie było tylu głodnych co teraz. Ludzie to niemożliwe co teraz się dzieje. Na co komu kolejna świątynia opatrzności, toć ta świątynia mogła być w sercach najedzonych dzieci. Co za sens z rozdrobnienia władzy, po co w małym miasteczku: urząd gminy, urząd miasta i jeszcze starostwo? Wszak wystarczyło by tylko starostwo. Na co tylu radnych, nie lepiej trzech dobrze pracujących i dobrze rozliczanych. Kiedyś było lepiej... Czy ktos się ze mną zgodzi... PsS. A może radni LPR-u dadzą przykład i ze swoich diet nakarmią trochę głodnych dzieci? Czekam na odzew...
|
|
...ale co z chłopcem...? andrzej jarota
|
|
Przeżyje, dzieki Bogu spadł na trawnik.... andrzej jarota
|
|
:) uff.... i tym się cieszmy... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Żeby było weselej, to forum tam jest moderowane :) Napisałem wczoraj mały tekscik, do dziś nie doczekał się publikacji. No cóż jednyna słuszna droga rozwoju - to myśl przewodnia partii i narodu. Slav
|
|
dlaczego tylko z LPR. Słyszałem że niektórzy obecni radni z SLD obiecali przekazać swoje diety na cele społeczne. Trzymamy za słowo !!!. ps. jeżeli kiedyś było lepiej to proponuję wyjazd na dożywocie do: a) KUBA b)KOREA PŁN. c)BIAŁORUŚ
|
|
Jest takie jedno miejsce w "Stumilowym lesie" ...czasem tylko Krzyś tam zagląda ;) CZOŁgiEM!
|
|
...tez wczoraj napisałem tam małe co nieco w w watku "podlaskie.com jest OK" ....chyba im nie pasowało..... :( andrzej jarota
|
|
Kiedyś, jak miałem 14 lat dzwoniłem z "komórki", żeby inni domownicy nie słyszeli o czym rozmawiam. Poterm komórkę opuszczałem i szedłem grać w piłkę. A tak swoja drogą dziadek ze mnie czy co?
|
|
Witam:D Chcialbym prosic o umieszczanie tu swoich faworytów w tegorocznych rozgrywkach tkkf w piłce siatkowej. Moim zdaniem jak co roku silna jets bardzo straz, browar oraz ciekawie grajacy zespol "z doskoku" i oczywiscie Mechaniak. ktory w tym roku musi wygrac :P jems bond
|
|
To zalezy co chesz robic na tym necie! Bo jezeli chcesz tylko cos sciagac i przegladac www to jest zejebiscie, ale jezeli chcesz pograc w jakas gre przez net (np quake) to sie zawiedziesz, bo zabardzo skacza pingi!!
|
|
Prawo to ona i ma , ale po pierwsze chciałaby miec własną,(a komórek u mnie ci w domu dostatek więc co za dużo to niezdrowo) a po drugie to naciąga rachunek tatuśka- no wiesz tulu kolegów z netu, hehe. ja też nie miałam problemów z rodzicami,ale to kwestia podejścia i charakeru. Zresztą chyba wiesz, że zawsze chce się wiecej niż może :). (nikt jejw klatce i w spartańskichh warunkach nie trzyma :D zreszta jesc czasami dostaje i z netu korzysta)hehe:) siorka pozdrawia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |