Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do Marszałka |
Mówiłem już, że z Tobą, "ęteligencie z górki" nie rozmawiam. Jesteś dno i wodorosty. MirRobDer
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do Marszałka |
chlopaki co tak slabo żadnego zainteresownaia nikt z waszych znajomych nie chce grac?
|
|
Tak czytam ten wątek i oczom nie wierzę! Jak można żołnierzy AK porównywać do terrorystów markm i grover? Czy żołnierze AK robili zamachy na cywili? A tym bardziej poza granicami swojego kraju? Tu właśnie jest jedna z różnic pomiędzy partyzantką a terroryzmem.
|
|
Nie chce kupic kartonika, tylko chce uczciwie wreczyc lapowke egzaminatorowi zeby bylo jak nalezy, co do antytalentu to moze masz racje - na B zdawalem 3 razy zanim mi sie udalo (chociaz 1 raz oblalem za nie zapiecie pasow i za nie wlaczenie swiatel, za drugim razem egzaminator kazal mi zawrocic - wlaczylem kierunkowskaz ale zorientowalem sie ze jest zakaz zawracania, mimo to oblalem) Mam pecha, wiec wole sposob bezstresowy. A co do bezpieczenstwa mojej jazdy to jezdze (duzo) od paru lat i mialem dwie stluczki - obie z winy kobiet ktore rozbily sie na moim tylnim zderzaku.
|
|
Albo wybierz w podobny sposob jak to zrobil ten mlody mezczyzna w jednym z zartow podanym na tym forum, a wiec, majac do wyboru trzy przyjaciolki, ten gosc w koncu wybral to ktora miala najwieksze cy***. Jednak w Twoim przypadku to chyba wypada zamienic to na ... najodpowiedniejszy program nauki :) Zycze powodzenia, wychu Poreg
|
|
Sorry ale mam pytanie jak w Łomży miec internet(stały dostęp) jak mieszka sie w domku jednorodzinnym(ul. zdrojowa) bo wiem że neostrada (ok 120zł) i radiowe (nie mam pojecia ile) i co dalej czy są jakie sinne firmy oferujace net w domkach?
|
|
Nikogo nie obraziłem - stwierdziłem tylko fakt. Jedyne co interesuje ludzi w tym kraju to kasa ;-) Nie warto robić niczego, co nie przyniesie mamony... Najpierw trzeba coś zrobić, i to dobrze, a potem myśleć o wynagrodzeniu. Szkoda tylko, że pieniądze to jedyna motywacja. "... ty po której staniesz stronie? po hajs wyciągniesz dłonie? zanim skur... położysz je na mikrofonie?" ... & vice versa!
|
|
Hehehe, nie przytaczaj mi hiphopowych tekstow bo sa dene i do dupy, a jak dobrze sie w niego wsluchalem raz to on spiewa ze nalezy mu sie ta kasa bo na nia pracuje, wiec o co Ci chodzi? ja tez chce dobrej kasy za prace dobrze wykonana bo w polsce i nie tylko nie ma nic za darmo, trzeba sie cenic. pogadamy jak dorosniesz i rodzice przestana Ci dawac hajs i bedziesz musial sam go zarobic na siebie. pozdrawiam
|
|
Na całym świecie terytoria pograniczne takie jak Śląsk miały podobną historię i podobne kłopoty z określeniem swojej świadomości narodowej. Po co robić z tego sernsację.
|
|
"Neopoganie zza wszchodniej granicy łączą nierzadko kult dawnych bóstw ze skrajnym Nacjonalizmem i szowinizmem." A polscy skrajni nacjonaliści powołują się na chrześcijaństwo...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |