Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to prawda ??? Znowu Białystok??? |
Same z WAS piękności i przystojniaki. Ale kudy Wam do tego błysku geniuszu w połyskliwych oczach p. Turkowskiego na przecudnych jego bilboardach. Czy zauważyliście tę aurę przystojniaka i supermena? Toż to szok! Wykapany M.Brando! Ten zniewalający -szczególnie starsze panie -uśmiech! Słyszałem, że na plecach H. Bielickiej chce wjechać do magistratu, ale czy ta żywotna pani uciągnie takiego mięśniaka? Tylko ta szczęka boksera psuje całą tę jego inteligecką aurę . A szkoda...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to prawda ??? Znowu Białystok??? |
Dwóch przyjaciół wybrało się do baru na drinka. Jeden z nich zagląda do szklanki i woła do drugiego: "Stary! Pierwszy raz widzę kostkę lodu z dziurką!", a drugi smętnym głosem odpowiada: "Mało widziałeś. Ja z taką żyję od 15 lat!"
|
|
Nie wiem o jakiej firmie myślisz bo ta o której myśle znajduje się na mazowieckiej obok tpsa
|
|
......ludzie....... ? ! ? ? ...czy to obłęd... ...czy ciśnienie... ...czy walka z jesienną depresją?... może macie jakieś pomyśły....? --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Mezczyzna marzen ? Musi byc piekny, mily, opiekunczy, kochajacy i cudzy. Maz marzen musi byc gruby (zeby inne baby sie za nim nie ogladaly), bogaty i odrobine ciapowaty (zeby sie za innymi babami nie umial ogladac i zeby nic nie kumal). Gotowac i odkurzac sie szybko nauczy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |