sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obowiązkowe głosowanie.

...tylko jak ustalić zbieżny dla wszystkich termin ?

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obowiązkowe głosowanie.

Ja tez bylam na tej konferencji i bylo naprawde spoko , dobrze ze sie dzieje cos w tej lomzy :) , zawsze to jakies nowe doswiadczenia , a jesli chodzi o te plytki to mysle ze mozesz sie zwrocic do kogos kto to organizowal na maila i sadze ze napewno dostaniesz plytke z linuxem , pozdrawiam , papapa

W sumie tez mysle ze Klub 54 jest spoko , reszta juz spada na psy ; to moje zdanie , w yamie np juz przeginaja i za duze fafa rafa sie robia , wywalaja ludzi ktorzy placa im za drogie drinki po klikanasie sztuk a oni wyganiaja , bez sens normalnie , i jak tu sie nie wqurzyc ,ale coz , juz wiele ludzi zrezygnowalo przebywanie w tym lokalu , juz od kilku osob slyszalam ze jest tak ze ludzie placa i zamawiaja rozne rzeczy po czym so wyrzucani z lokalu i kasa i przekasaki przepadaja , skandal , no nic koncze pa

Zgadzam sie z tobą. Jak do mnie przyszli to zamknąłem drzwi przed nosem i guzik mnie obchodziło i obchodzi co oni tam gadają. Może chamsko postąpiłem ale i oni chmamsko robią. Jak bede cos chcial od nich to zadzwonie albo sie przejde do siedziby firmy. A o cenach za kablówkę to lepiej nic nie mówić - szkoda słów i nerwów.....

POZDRO

:p

Podczas klubowych uroczystości: „Otwarcia” i „Zamknięcia Sezonu”, „Wianków” oraz regat odbywały się imprezy kulturalne. Po 1926 r. „Wianki” włączone zostały do ogólnokrajowego programu wychowania społeczeństwa. Odbywały się one w czasie Tygodnia Obrony Przeciwlotniczej i Przeciwgazowej oraz Dni Morza. Do ich przygotowania włączyli się nowi współorganizatorzy: 33 pułk piechoty, Łomżyński Klub Sportowy, harcerze, Liga Obrony Powietrznej i Przeciwgazowej, Liga Morska i Kolonialna, Stowarzyszenie Kupców Polskich, Stowarzyszenie Młodzieży Polskiej, organizacja Przysposobienia Wojskowego, oraz Miejski i Powiatowy Komitet Wychowania Fizycznego i Przysposobienia Wojskowego. W 1927 r. po raz pierwszy, po odzyskaniu niepodległości odbyły się w Łomży zawody pływackie. Wygrał je W. Szeligowski, a drugim był uczeń Zarin z Gimnazjum im. T. Kościuszki.

Studia Łomżyńskie nr V cdn. ..............................................................

Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Podczas klubowych uroczystości: „Otwarcia” i „Zamknięcia Sezonu”, „Wianków” oraz regat odbywały się imprezy kulturalne. Po 1926 r. „Wianki” włączone zostały do ogólnokrajowego programu wychowania społeczeństwa. Odbywały się one w czasie Tygodnia Obrony Przeciwlotniczej i Przeciwgazowej oraz Dni Morza. Do ich przygotowania włączyli się nowi współorganizatorzy: 33 pułk piechoty, Łomżyński Klub Sportowy, harcerze, Liga Obrony Powietrznej i Przeciwgazowej, Liga Morska i Kolonialna, Stowarzyszenie Kupców Polskich, Stowarzyszenie Młodzieży Polskiej, organizacja Przysposobienia Wojskowego, oraz Miejski i Powiatowy Komitet Wychowania Fizycznego i Przysposobienia Wojskowego. W 1927 r. po raz pierwszy, po odzyskaniu niepodległości odbyły się w Łomży zawody pływackie. Wygrał je W. Szeligowski, a drugim był uczeń Zarin z Gimnazjum im. T. Kościuszki.

Studia Łomżyńskie nr V cdn. ..............................................................

bagrmosen

Przepraszam. Zaszła pomyłka. Wkleiłem nie w tym miejscu.

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

czesław

Panie Preydencie czy może Pan coś zrobic aby podniesiono standart naszego kina. Przecierz jest Pan włascicielem gruntu pod nim. Czy może Pan cos zrobic aby naszych wielbicieli kina traktowano z naleznym szacunkiem?????????????????????.

Zbych

To fakt Lomzynskie kino na nadaje sie do niczego, tak jak swojego czasu kino Usmiech w Ostrołęce. Dlatego tam zrobili nowe kino, ale i w lomzy podobno powstanie nowe

Apropo budynku i miejsca po kinie Uśmiech w Ostrołęce to rodzina Walkuskich z Lomzy podobno kupila i mają tam zrobić Aqua Park

tak, przeglądałem. Widać, że niektórym się nieźle powodzi. Ale dlaczego nie ma tam wszystkich oświadczeń - to zastanawia.

Może:
1. HumoRojdy
2. S.A. "TYRA"
3. śmieszkwile
4. kawałkonie

i parę jeszcze innych pomysłów

ja rowniez mam internet w ist. jestem z niego zadowolony. nawet ostatnio programy p2p sa czynne cala dobe. co do portow, to wiekszosc odblokowuja przez telefon/email. transfery dobre, www dziala w porzadku. jedyne na co moge narzekac to ping i loss w cs @ net. ping siega 400, a loss 15. gubi pakiety i nie da sie grac. czasami ping spada do 20, ale i tak loss nie daje pograc.

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Czy ktos z obecnych na forum ma doswiadczenai w zalatwianiu tego typu spraw? Potrzebuje prawo jazdy ale nie chce zdawac egzaminu. Pomoze ktos?

Ty wiesz, masz łeb :-)

Możnaby w pałacu biskupim zrobić kino, kręgielnię i porządny basen i jeszcze by pare pokoi zostało dla duszpasterzy :-D

Kto jest za? :-D

Na forum polityczne jeszcze nigdy nie zajrzałem. To są dwa oddzielne fora, więc się nie czepiaj.

róbmy swoje

MrS
Z całym szacunkiem - nie wszyscy użytkownicy netu mają obowiązek śledzić (tak jak my to robimy) na bieżąco wszystkie tematy, które pojawiły się X czasu wstecz. Część z tych powtarzających się tematów jest autorstwa NOWYCH uzytkowników netu bądź też NOWYCH w sensie bywalców na 4lomza.

Pozdrawiam
Tiger

PS Również nie popieram reklamy na forum

MRS a to wlasnie bylo miedzy innymi o Tobie. Ja nie zamierzam nikomu mowic co ma pisac, wiec nie rozumiem czemu ty sobie uzurpujesz takie prawo. A co do pozostalych, ktorym wiecznie jakis temat nie pasuje. Troche wyrozumialosci, bo jak sama nazwa wskazuje, jest to forum OGOLNE. Tak wiec kazdy ma prawo pisac taki temat jaki mu sie podoba. To nie jest ani Twoje forum MRS ani innego pyskacza. Dl;atego poruszylam ten temat, jesli komus on nie odpowiada, niech na niego nie odpisuje, to jest baaardzo proste moi drodzy. To nie jest forum grupki, ktora ustawicznie sie na nim wypowiada. Dlatego kazdy, powtarzam kazdy moze sobie na nim pisac o kazdym, nawet najbardziej bzdurnym zdaniem co niektorych temacie. Niedlugo ktorys z co bardziej "wybrednych" napisze "sio z mojego internetu"...
P.S. MRS swoja droga wie3dzialam, iz wlasnie napiszesz, ze temat jest bzdurny. Co jak co, ale jestes przewidywalny jak miesiaczka. Pozdrawiam

Dajcie spokój z tą klasyfikacją tematów. Mnie żadne "tematy" nie przeszkadzają, ale domagałbym się kultury wypowiedzi: dyskusje mogą być ostre, ale nie obraźliwe i bez ubliżania sobie wzajem. Możemy sobie pogadać o różnych rzeczach wszak: "Nie ma głupich pytań- mogą być tylko głupie odpowiedzi" jak mawiali starożytni Rosjanie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. :-)

a jak z vectranetem??

róbmy swoje

do siecie bezprzewodowej latwo sie podpiac "na lewo"

iustitias zadalam pytanie jesli nie jestes w stanie na nie odpowiedziec konretnie to po co zabierasz glos w sprawie mojego pytania?

Savana ??? mieszkam obok i naprawde nie polecam tej pizzy!!!
no chyba ze komus smakuje pizza z papryka konserwowa, zle doprawiona i wogle.
Jedliscie pizze robiona przez wlocha ktory ma na zachodzie pizzerie ?
powiem wam tyle najbardziej zblizona smakiem do prawdziwej pizzy jest ta z 4 pory roku.
pozdrawiam

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org