Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co ten Grodzki wygaduje? |
Dostali kase to znowu moga miec w d... pacjentow i szpital
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co ten Grodzki wygaduje? |
Treść jest ukryta
|
|
Jeśli zdecydujesz się na wyjazd z Łomży to polecam również klinikę Marcina Ramma ul. Białostoczek w Białymstoku .Znam klinikę"od kuchni".
|
|
a twoja suczka ile lat ma? i czy w lomzy gdzies stoduja narkoze wziewna? rudy błazen z druhem
|
|
Sorki _wowo, lecz właśnie byłem tam z synem i jemu się podobało, lecz co do czystości z tego co zauważyłem to nie jest to salon kosmetyczny lecz zwyczajny tor kartingowy, w którym pracuje silnik spalinowy, więc myślę, że trudno by było najeść się obficie i nie korzystać wogóle z toalety, czyli coś za coś, lecz jeśli ktoś sobie zażyczy jeszcze klimatyzację, ABS czy inne wynalazki, to może sam otworzy coś takiego, a wówczas uzytownicy ocenią to na forum, a ogólnie podsumując to co mamy jest nie najgorsze, nie najdroższe, i ogólnie spoko. Pozdrawiam zainteresowanych :-) .
|
|
Byłem tam wczoraj z synem.Aż mi włosy dęba stawały jak popatrzyłem na jego jazdę.Dobrze że coś takiego jest w Łomży niech młodzież się wyszaleje.Poznają co znaczy jazda jak zachowuje się autko.Może dzięki temu zmiejszy się ilość wypadków z udziałem młodych kierowców?Niech młodzierz się wyszaleje.
|
|
mam jeszcze pytanie co do tej pani dr. Grudzinskiej? czy ona przyjmuje codziennie? i w jakich godzinach? I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
Dzięki autochton
|
|
NO I NIE WIEM .... MOJ MAIL jolci_a@wp.pl jelsi mzoesz to podaj.... jak nie u niej zabieg to chociaz mzoe badania zrobi usg i krew... czyli w lomzy zadnego tak na 100 procent nie mozecie polecic:( ?
|
|
UKS Technik - Zsr b-stok 14.12.2007 godz 18.30 Piątek (BUDOWLANKA)
|
|
Cytat: Jesli interes sie rozkreci to jest planowane zrobienie czegos takiego, tylko zamiast tablicy prawdopodobnie bedzie rzutnik na sciane z taka tabela odnosnie czasu przejazdu itd
|
|
A po czym poznać dziewczynę z Ostrołęki w Wawie, albo z Kozik, Śniadowa, Konarzyc, Białegostoku, czy Ełku...? nie przesadzajmy...
|
|
praczki? :)
|
|
Mi też ale jak jesteście na głównej stronie, to kliknijcie na "Ogólne". Jest napisane czerwonym drukiem, tu gdzie są wybrane tematy z forum ogólnego i polityki. Otwiera się bez problemu.
|
|
Dostałam ostatnio propozycję odwiedzenia starych znajomych. Problem polega na tym, że oni sa w USA a ja nie jestem pewna co trzeba pozałatwiać. Tak szczerze to jestem dopiero w fazie wykrzywiania się do aparatu u fotografa, żeby zrobić zdjęcie paszportowe. Proszę o informacje. Być może okażą mi się bardzo przydatne.
|
|
Dać na mszę w intencji uzyskania wizy. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
1. Paszport 2. http://polish.poland.usembassy.gov/visas/nonimmigrant_visas.html 3. Bilet 4. Ładny usmiech do Pana/Pani na lotnisku docelowym Powodzenia
|
|
Nawet jak sie chce wyjechać na dwa tygodnie trzeba wizę mieć ?
|
|
Trzeba :D
|
|
a tzw "zaproszenie" ? co to takiego do diaska ?
|
|
Witam ! Uczniowie Technikum Architektury Krajobrazu przy Zespole Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących Nr 7 w Łomży zapraszają na wystawę kompozycji i stroików świątecznych od 13.12.2007 r. do 03.01.2008 r. Wystawę oglądać można w hallu głównym łomżyńskiego Ratusza w godzinach urzędowania. Zapraszamy serdecznie !
|
|
postaraj się wykrzywić do tego aparatu w miarę zachęcająco. Może się okaże, że nie będziesz musiała jechać do USA. Wylansuję Cię jakiś łomżyński fotograf. A jak nie, to fajną fotkę będziesz miała w paszporcie, co może wpłynąc na otrzymanie wizy w konsulacie. Generalnie, odradzam USA. Nie dasz sobie rady. W swoim kraju, nie potrafisz znależć miejsca, z którego można czerpać wiążące informację na temat:paszportu,wizy innych informacji związanych z wyjazdem. Ja rozumiem, że cenisz sobie te forum.Ale nie przesadzaj.
|
|
nie o to chodzi...akurat czy ktos jest znawca, czy nie...to widac:) mlode dziewczyny tak robia...bo zobacza to na vivie czy mtv...potem z wiekiem nabieraja dystansy do mody i zaczynaja sie ubierac normalnie, a nie jak stroik czy choinka rudy błazen z druhem
|
|
Łukasz i komórki nie znalazłeś
|
|
No Czesław, jak Cię Tomy01 delikatnie do pionu doprowadził to i sensnie zaczynasz pisać. Propaganda propagandą, ale efekty były.Skończyła się propaganda i skończyło się ŁTW. rudy błazen z druhem
|
|
jakbym miala czekać że się zbiorą wszyscy razem i przyjadą to .... zresztą mam ochotę uciec.... na jakis czas... no dobra, dwa tygodnie to nie jest okres na tyle długi, żeby się tu w Polsce coś beze mnie miało zawalić chociaż podejrzewam, że szef będzie tęsknił...
|
|
Cytat: Skoro dobrze ci sie powodzi to zabierz ze soba do ambasady swoj PIT pokaz im swoje dochody i dostaniesz wize biznesowa - akurat na 2 tygodnie Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Nie można porównywać toru z drogą publiczną ...
|
|
Potwierdzam - Mrongovia w Mrągowie rudy błazen z druhem
|
|
a moze ta ***** zbiera tablice, zeby sobie powywieszac w pokoju czy piwnicy...i onanizuje sie...wszystko mozliwe Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
żeby tak za każdego posta chociaż po złotówce dawali...
|
|
nie rozumiem o co chodzi. "Warunek" to powtarzanie przedmiotu, jak mniemam z kontekstu. "Uczelnia" czy tez szkoła zapewniła nieodpłatnie wykłady, ćwiczenia itp. Jeśli ktos wolał poswięcic czas na "studenckie życie" nie był w stanie wykazac się minimum wiadomości. Teraz uczelnia daje możliwość rehabilitacji delikwentowi, oraz ponowne zgłębienie wiedzy - oczywiście za odpłatnością. Na niektórych uczelniach w czasach PRL-u, a na pewno w na zakończenie pierwszego roku studiów, o "warunkach " mozna było zapomnieć. W sutacji negatywnegj oceny postepów wyrok brzmiał "Skreślony z listy studentów", informacja szła natychmiast do WKU ( Wojskowa Komenda Uzupełnień), bilet na dwa lata lub trzy lata w "dzikim" poborze i następna szansa na studiowanie po wyjściu do cywila. Jeśli "uczelnia " sprzedaje mozliwość kontynuacji nauki, a ty widzisz możliwość zdobycia zawodu, to skorzystaj z tego. Jeśli "studiujesz" tylko dla spróbowania "studenckiego" żeycia - odpuść sobie, szkoda kasy twoich rodziców.
|
|
a ja mam cyfre + i sie ciesze :) postawilem na jakosc a nie na ilosc... warto dorzucic pare groszy i miec canaly + zawsze cos mozna obejrzec, a przede wszystkim sport!!!! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
u mnie...za 300 zl od paczki
|
|
czemu ona na męża mówi kocur, łachudra...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |