poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co ten Grodzki wygaduje?

Dostali kase to znowu moga miec w d... pacjentow i szpital

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co ten Grodzki wygaduje?

Treść jest ukryta

Jeśli zdecydujesz się na wyjazd z Łomży to polecam również klinikę Marcina Ramma ul. Białostoczek w Białymstoku .Znam klinikę"od kuchni".

a twoja suczka ile lat ma? i czy w lomzy gdzies stoduja narkoze wziewna?

rudy błazen z druhem

Sorki _wowo, lecz właśnie byłem tam z synem i jemu się podobało, lecz co do czystości z tego co zauważyłem to nie jest to salon kosmetyczny lecz zwyczajny tor kartingowy, w którym pracuje silnik spalinowy, więc myślę, że trudno by było najeść się obficie i nie korzystać wogóle z toalety, czyli coś za coś, lecz jeśli ktoś sobie zażyczy jeszcze klimatyzację, ABS czy inne wynalazki, to może sam otworzy coś takiego, a wówczas uzytownicy ocenią to na forum, a ogólnie podsumując to co mamy jest nie najgorsze, nie najdroższe, i ogólnie spoko. Pozdrawiam zainteresowanych :-) .

Byłem tam wczoraj z synem.Aż mi włosy dęba stawały jak popatrzyłem na jego jazdę.Dobrze że coś takiego jest w Łomży niech młodzież się wyszaleje.Poznają co znaczy jazda jak zachowuje się autko.Może dzięki temu zmiejszy się ilość wypadków z udziałem młodych kierowców?Niech młodzierz się wyszaleje.

mam jeszcze pytanie co do tej pani dr. Grudzinskiej? czy ona przyjmuje codziennie? i w jakich godzinach?

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

Dzięki autochton

NO I NIE WIEM .... MOJ MAIL jolci_a@wp.pl jelsi mzoesz to podaj.... jak nie u niej zabieg to chociaz mzoe badania zrobi usg i krew... czyli w lomzy zadnego tak na 100 procent nie mozecie polecic:( ?

UKS Technik - Zsr b-stok
14.12.2007 godz 18.30
Piątek (BUDOWLANKA)

Cytat:

Drugą istotną rzeczą byłoby wprowadzenie pomiaru czasu każdego przejazdu.

Jesli interes sie rozkreci to jest planowane zrobienie czegos takiego, tylko zamiast tablicy prawdopodobnie bedzie rzutnik na sciane z taka tabela odnosnie czasu przejazdu itd

A po czym poznać dziewczynę z Ostrołęki w Wawie, albo z Kozik, Śniadowa, Konarzyc, Białegostoku, czy Ełku...? nie przesadzajmy...

praczki? :)

Mi też ale jak jesteście na głównej stronie, to kliknijcie na "Ogólne". Jest napisane czerwonym drukiem, tu gdzie są wybrane tematy z forum ogólnego i polityki. Otwiera się bez problemu.

Dostałam ostatnio propozycję odwiedzenia starych znajomych.
Problem polega na tym, że oni sa w USA a ja nie jestem pewna co trzeba pozałatwiać.

Tak szczerze to jestem dopiero w fazie wykrzywiania się do aparatu u fotografa, żeby zrobić zdjęcie paszportowe.

Proszę o informacje. Być może okażą mi się bardzo przydatne.

Dać na mszę w intencji uzyskania wizy.

Signature will be available soon. Please wait ;)

1. Paszport
2. http://polish.poland.usembassy.gov/visas/nonimmigrant_visas.html
3. Bilet
4. Ładny usmiech do Pana/Pani na lotnisku docelowym

Powodzenia

Nawet jak sie chce wyjechać na dwa tygodnie trzeba wizę mieć ?

Trzeba :D

a tzw "zaproszenie" ? co to takiego do diaska ?

Witam !

Uczniowie Technikum Architektury Krajobrazu przy Zespole Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących Nr 7 w Łomży zapraszają na wystawę kompozycji i stroików świątecznych od 13.12.2007 r. do 03.01.2008 r. Wystawę oglądać można w hallu głównym łomżyńskiego Ratusza w godzinach urzędowania. Zapraszamy serdecznie !

postaraj się wykrzywić do tego aparatu w miarę zachęcająco. Może się okaże, że nie będziesz musiała jechać do USA. Wylansuję Cię jakiś łomżyński fotograf. A jak nie, to fajną fotkę będziesz miała w paszporcie, co może wpłynąc na otrzymanie wizy w konsulacie.
Generalnie, odradzam USA. Nie dasz sobie rady. W swoim kraju, nie potrafisz znależć miejsca, z którego można czerpać wiążące informację na temat:paszportu,wizy innych informacji związanych z wyjazdem.
Ja rozumiem, że cenisz sobie te forum.Ale nie przesadzaj.

nie o to chodzi...akurat czy ktos jest znawca, czy nie...to widac:) mlode dziewczyny tak robia...bo zobacza to na vivie czy mtv...potem z wiekiem nabieraja dystansy do mody i zaczynaja sie ubierac normalnie, a nie jak stroik czy choinka

rudy błazen z druhem

Łukasz i komórki nie znalazłeś

No Czesław, jak Cię Tomy01 delikatnie do pionu doprowadził to i sensnie zaczynasz pisać.
Propaganda propagandą, ale efekty były.Skończyła się propaganda i skończyło się ŁTW.

rudy błazen z druhem

jakbym miala czekać że się zbiorą wszyscy razem i przyjadą to ....
zresztą mam ochotę uciec.... na jakis czas...

no dobra, dwa tygodnie to nie jest okres na tyle długi, żeby się tu w Polsce coś beze mnie miało zawalić
chociaż podejrzewam, że szef będzie tęsknił...

Cytat:

Nie musze dawać sobie rady za granicą, tu doskonale mi się powodzi.

Skoro dobrze ci sie powodzi to zabierz ze soba do ambasady swoj PIT pokaz im swoje dochody i dostaniesz wize biznesowa - akurat na 2 tygodnie

Nie można porównywać toru z drogą publiczną ...

Potwierdzam - Mrongovia w Mrągowie

rudy błazen z druhem

a moze ta ***** zbiera tablice, zeby sobie powywieszac w pokoju czy piwnicy...i onanizuje sie...wszystko mozliwe

żeby tak za każdego posta chociaż po złotówce dawali...

nie rozumiem o co chodzi.
"Warunek" to powtarzanie przedmiotu, jak mniemam z kontekstu.
"Uczelnia" czy tez szkoła zapewniła nieodpłatnie wykłady, ćwiczenia itp.
Jeśli ktos wolał poswięcic czas na "studenckie życie" nie był w stanie wykazac się minimum wiadomości. Teraz uczelnia daje możliwość rehabilitacji delikwentowi, oraz ponowne zgłębienie wiedzy - oczywiście za odpłatnością. Na niektórych uczelniach w czasach PRL-u, a na pewno w na zakończenie pierwszego roku studiów, o "warunkach " mozna było zapomnieć. W sutacji negatywnegj oceny postepów wyrok brzmiał "Skreślony z listy studentów", informacja szła natychmiast do WKU ( Wojskowa Komenda Uzupełnień), bilet na dwa lata lub trzy lata w "dzikim" poborze i następna szansa na studiowanie po wyjściu do cywila.
Jeśli "uczelnia " sprzedaje mozliwość kontynuacji nauki, a ty widzisz możliwość zdobycia zawodu, to skorzystaj z tego. Jeśli "studiujesz" tylko dla spróbowania "studenckiego" żeycia - odpuść sobie, szkoda kasy twoich rodziców.

a ja mam cyfre + i sie ciesze :) postawilem na jakosc a nie na ilosc... warto dorzucic pare groszy i miec canaly + zawsze cos mozna obejrzec, a przede wszystkim sport!!!!

Treść jest ukryta

u mnie...za 300 zl od paczki

czemu ona na męża mówi kocur, łachudra...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org