niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaproszenie

Fakt faktem, admin niezbyt przejmuje się forum, ale popraw mnie, jeśli się mylę, jednak to chyba jedyne forum łomżyńskie, w którym można pogadać o polityce.

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaproszenie

Uniwersalny temat: "cierpienie" itp itd. przygotuj to a nagniesz prawie każdy temat o ile posiadasz taka umiejętność:)

A jak musialem znaleźć coś z histori Łomzy to sie mi wyświetliło z nienacka www.lomza.glt i sie okazało, ze takich informacji to nie ma ani na stronie ratuszowej ani ifowej ani e-miasto ani tej na ktorej jesteśmy!
Co więcej - tam sie nawet admin jakos tak skryl że nie wiem kto to robi! Ale wlozył w to duzo roboty nawet przeklejając czy przepisujac.

______________________________-

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Zara zara...
Co to znaczy "przeistoczony energetyzm". Sam się przeistoczył? Według mnie kardynalną podstawa dalszych dywagcji jest zanalizowanie metodologii owej metamorfozy. Ze szczegolnym uwzglednieniem jej prapczyczyy. Czy jest ona spirytystyczna, humanistyczna czy metafizyczna. Bo od tego jakby wszystko zależy!

________________________________-

to co jak miejscowość co 10 km to musisz jechać szybko ?
Czyś Ty zwariował ?

Orange: ja "rozumię", że obowiązują jakieś zasady ale forum jest także polem do wymiany opinii i doświadczeń. Co z tego, firmy że płacą podatki, zużywają paliwo i energię, jeśli np. oszukują ludzi? Widać, że jesteś właścicielem jakiejś firmy ;-) Dziękuję Ci, że Łomża jeszcze istnieje...

Co do regulaminu - OK. Niech usuwane będą posty i tematy ewidentnie obrażające kogoś lub powtarzające się. No i rzecz jasna precz z reklamą na forum!

ksebki już widze rozsierdzone twarze niektórych urzędników z wydziału zajmującego się wydawaniem tablic rejestracyjnych - rozsierdzonych podczas czytania tego wątku i ....... razem z Toba i większością forumowiczów śmieję im się w twarz Tylko pytanie czy Ratusz podchwyci ten pomysł .........?

Pozdrawiam

Tiger

Jaki przedmiot maturalny jest aktualnie najchętniej wybierany przez maturzystów?

... i dziewczyn (na koszt radia oczywiście) ...

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Policja też działa coraz lepiej.... IQ rośnie.... czy coś...
Polecam! Z życia wzięte:

Policjant zatrzymał [...] znajomego za przekroczenie prędkości.
W trakcie wypisywania mandatu znajomy narzekał, że nie on jeden jechał za szybko, ale tylko on musi płacić.
- Był pan kiedyś na rybach? - pyta policjant.
- No pewnie.
- A złapał pan wszystkie?

Dowcip stary i płytki, ale mi się podoba :-)

Jest sobie taka kompania i jest sobie taki kapral i tam stoją przed nim wiadomo ci szeregowcy i on się ich pyta, co wynieśli z cywila.
- Ja łumiem stoły robić
- Ja się na elektryka wyuczyłem
Itd, itp i afkors się odzywa Kowalski.
- A ja to się jednej rzeczy nauczyłem, ale to idealnie!
- No co?!
- Umiem robić wyczesane w kosmos gulgulatory!
- Gul-co?!
- Gulgulatory. Da mi kapral blachę i śrubokręt, to pokarzę.
No ten mu przynósł, a Kowalski wziął i śrubokrętem narobił w blaszce dziurek.
- Co to ma być?
- No... gulgulator! Przez to trzeba przelać wodę i robi takie fajne gul-gul-gul!
Kapral się z lekka zdenerwował, wywalił to na trawnik. Następnego dnia na inspekcję przyjeżdża generał.
- Kapralu, to wasza jednistka?
- Ta jest obywatelu generale!
- I nowiusieńki gugulator się po trawniku wala???!!!
Hahaha :-D

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org