Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KŁAMCA !!!! |
Ja tam nic do 50km/h nie mam tylko mój silniczek nie bardzo lubi 50-tki na 4 biegu pod obciążeniem ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KŁAMCA !!!! |
o jakiej ty spółdzielni mówisz?, bo ja u siebie w Vectrze takiego czegoś nie zauważyłem
|
|
Ludzie czy wy jeszcze troche próbujecie kombinować? Przecież z zapisów na tym forum jasno wynika, że on sie żenił i chciał sobie to puscić albo na ślubie albo na weselu... Ile jeszcze będziecie ciągneli ten wątek? Aż im sie kurna dziecko urodzi? ___________________________- Zbych
|
|
Dizo ma racje. To lobby mechanikow samochodowych wymyslilo to zarzynajaca silniki szybkosc. Szupa: jezdzo w innych krajach unii ale tam są miasta zapchane ze nie mogą jechac nawet 30/h. A z resztą tam policja nieczepia się do szybkości /ani innych zachowan/ w miescie dopoki jedzie się bez kolizji. 50km/h to jak długośc marchweki czy zakrzywienie babana- unijne zboczenie! _____________________________-
|
|
"Michał K... tutejszy biznesmen zwodził kolejnych biednych polaczków,..."- a mówili ze on teraz bedzie do Brukseli kandydowal... ;))) ______________________________- Strzyc owcę możesz wiele lat, ale zdjąc z niej skórę - tylko raz
|
|
A mnie bardziej interesuje biust Britney niż problemy p.Waldemara ktory juz chyba wrocil do Łodzi. ____________________________-
|
|
...i pizzy... _____________________- Zbych
|
|
A tak wogle to zobaczcie- temat do dupy a ile wpisow jednego dnia. hehehe Co prawda to prawda.
|
|
Nie ogladaj sie na innych, przybywaj! :)
|
|
tak... ;)))
|
|
Będę zmuszony jeździć na 2 biegu, może nawet 3 uda się włożyć. Ale co tam, ważne jest bezpieczeństwo. Swoją drogą, dlaczego kiedy Polak pojedzie do Niemiec, to jeździ tą 50 i nie płacze, tylko w kraju ma problem z utrzymaniem tej prędkości ?
|
|
KSEBKI pomimo naszych wcześniejszych niesnasek ten pomysł uważam za świetny pozdrawiam Tiger
|
|
.... piszesz prawde i tylko prawde ale nie tylko Polacy potrafia oszukiwac. Pisz wiecej o micie Ameryki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |