sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZAPROSZENIE

Kiedy następne ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZAPROSZENIE

I jak znalazł się już ?

:)

A inny podkład nie może być ?

Kompletna Porażka.

Ileśli wiele osób tak mówi to coś w tym musi być.

Tylko ŁSM ma strone czy inne też ? Np perspektywa ma czy nie ?

Kobieta dojżała musi być.

Kurak zdecydowanie.

Kiedy zamiejska będzie robiona. ?

Nie ma co robić w Łomży ani wiosną ani latem a tymbardziej zimą

Właśnie weszło.... może czas to skomentować teraz na bierząco gdy już ten przepis obowiązuje.

Radio by się przydało ale również było by ciekawie gdyby 4lomza było dostawcą internetu.

ja ide chociassz go nie znalam i moze przydaloby sie go poznac..

Forum kierowane do tegorocznych trzecioklasistów gimnazjów. Powiedzcie jakie macie wrażenia i co sądzicie o testach. Zaskoczeni czy zadowoleni???

BaQoOo przestań z łaski swojej pisać posty "na ilość". Dostałem kilka Twoich wypowiedzi - nie ma w nich nic mądrego. Pisz tylko, jeśli masz do powiedzenia coś mądrego i na temat.

użytkownik usunięty

jak sięniepodoba to zawsze możecie zrezygnować nie ?
Po komuś obrabiać dupe !
Czy ktoś was przzymusza do korzystania z Inetu ? macie przecież wolną rękę, tymbardziej że czasu przymusu w Polsce juzdawno minęły. WIEC PO CO TO GLĘDZIENIE !
Niepodoba się to przejść do innej firmy a nie tu na forum pier... jak tak jest zle. Przejdzcie zo konkurencji i się skończy a jak nie to zamknijcie się bo już nie mogę patrzeć jak każdy z Was się wymądrza zamiast poprostu przestać korzystać. !

KONIEC TEMATU INET !!!

Michał Mrs ma rację . przestańmy sięzajmować głupotami.
Piszmy to co jest godne uwagi.

Michał - OK

Czy naprawdę nie można przeczytać tematów sprzed kilku dni/tygodni i cały czas zakładać nowe?

Jeżeli ktoś jest naprawdę zdesperowany, to proponuję odmóżdżające kreskówki na kartunnetłork, albo fokskids. :-D

PS: Zawsze można zrobić kupę :-)

Dyrb

Najlepiej zmniejszyć na 30 lub lepiej 20 - wtedy już będzie bardzo bezpiecznie - idioci!

Biała jest 05.06.2004 ja mam civica 1,6 vti i yarisa 1.0
pozdrawiam Krzysiek

DaSoto lubie czytac twoje teksty- pisz wiecej

bo nikt jeszcze nie wymyślił stringów na te tak powszechnie grube dupy.

Dyrb

Z tego co się orientuję wyłańczają "cyrkulacje" wody -> ciągły jej obieg bo nocą mało ludzi korzysta a są straty na rurach ("pionie"), Hmm może jak byś dłuższy czas wodę lał to i by ciepła była ...;)

A ty skąd wiesz ile dziewczyn nosi stringi? Zaglądasz pod spódniczki? Oj nieładnie :-)

Szczyt bezguścia: stringi założone specjalnie tak, żeby było je widać. I to jeszcze z napisem 'sexy' (widziałam takie) żeby nikt nie miał wątpliwości po co są. Seksowna bielizna nie znaczy bielizna na wierzchu.

A co do tego czy mało dziewczyn chodzi, czy nie, to nie zgodzę się. Badzo dużo chodzi w stringach, tylko może zakładają je po to, żeby ich nie było widać. Na przykład po to żeby na białych spodniach nie odznaczały się majtki, bo to naprawdę przesada.

Pozdr.
kasia

Czym się różnia damskie majtki sprzed 50 lat od noszonych teraz?
Bo wtedy trzeba było szukać dupy w majtkach a teraz na odwrót!

Moze i stare ale prawdziwe

A tak wogle to zobaczcie- temat do dupy a ile wpisow jednego dnia.
_____________________________-

Podobno w niektórych miastach władze ustaliły pewne dodatkowe opłaty za wydanie tak zwanych złotych numerów na tablicach rejestracyjnych.
Pieniądze z tych wpłat przekazywane są na jakiś konkretny, bardziej lub mniej szlachetny cel [dożywanie dzieci czy cokolwiek w tym stylu - nieważne, cel się zawsze znajdzie] podobnie jak znalazłyby się osoby które chętnie zapłacą trochę kasy aby mieć jakiś równy numerek z dwoma lub trzema zerami na końcu. Pomysł może w tej chwili nieco spóźniony [np numery BL 11111 i BL 12012 przydzielili sobie zastępcy prezydenta panowie Sr.. i Cho... a wszystkie okrąglejsze numery są na autach pracowników UM lub ich znajomych] ale do zastosowania w przyszłości przecież złotych numerów jest więcej.

Mam propozycje:
1. podajcie kwotę jaką bylibyście w stanie zapłacić za dostanie konkretnego numeru
2. na jaki cel można by przeznaczyć uzyskane z tego pieniądze?

bo wydaje mi się, że szkoda tracić takie dodatkowe pieniądze [pamietajcie, że podobno np. dożywienie dzienne dziecka to tylko 3-4 zł]

Koncze ten temat poniewaz nikt nie odpowiedzial na moje podstawowe pytanie.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org