Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAPROSZENIE |
Kiedy następne ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAPROSZENIE |
I jak znalazł się już ?
|
|
:)
|
|
A inny podkład nie może być ?
|
|
Kompletna Porażka.
|
|
Ileśli wiele osób tak mówi to coś w tym musi być.
|
|
Tylko ŁSM ma strone czy inne też ? Np perspektywa ma czy nie ?
|
|
Kobieta dojżała musi być.
|
|
Kurak zdecydowanie.
|
|
Kiedy zamiejska będzie robiona. ?
|
|
Nie ma co robić w Łomży ani wiosną ani latem a tymbardziej zimą
|
|
Właśnie weszło.... może czas to skomentować teraz na bierząco gdy już ten przepis obowiązuje.
|
|
Radio by się przydało ale również było by ciekawie gdyby 4lomza było dostawcą internetu.
|
|
ja ide chociassz go nie znalam i moze przydaloby sie go poznac..
|
|
Forum kierowane do tegorocznych trzecioklasistów gimnazjów. Powiedzcie jakie macie wrażenia i co sądzicie o testach. Zaskoczeni czy zadowoleni???
|
|
BaQoOo przestań z łaski swojej pisać posty "na ilość". Dostałem kilka Twoich wypowiedzi - nie ma w nich nic mądrego. Pisz tylko, jeśli masz do powiedzenia coś mądrego i na temat. użytkownik usunięty
|
|
jak sięniepodoba to zawsze możecie zrezygnować nie ? Po komuś obrabiać dupe ! Czy ktoś was przzymusza do korzystania z Inetu ? macie przecież wolną rękę, tymbardziej że czasu przymusu w Polsce juzdawno minęły. WIEC PO CO TO GLĘDZIENIE ! Niepodoba się to przejść do innej firmy a nie tu na forum pier... jak tak jest zle. Przejdzcie zo konkurencji i się skończy a jak nie to zamknijcie się bo już nie mogę patrzeć jak każdy z Was się wymądrza zamiast poprostu przestać korzystać. ! KONIEC TEMATU INET !!!
|
|
Michał Mrs ma rację . przestańmy sięzajmować głupotami. Piszmy to co jest godne uwagi. Michał - OK
|
|
Czy naprawdę nie można przeczytać tematów sprzed kilku dni/tygodni i cały czas zakładać nowe?
|
|
Jeżeli ktoś jest naprawdę zdesperowany, to proponuję odmóżdżające kreskówki na kartunnetłork, albo fokskids. :-D PS: Zawsze można zrobić kupę :-) Dyrb
|
|
Najlepiej zmniejszyć na 30 lub lepiej 20 - wtedy już będzie bardzo bezpiecznie - idioci!
|
|
Biała jest 05.06.2004 ja mam civica 1,6 vti i yarisa 1.0 pozdrawiam Krzysiek
|
|
DaSoto lubie czytac twoje teksty- pisz wiecej
|
|
bo nikt jeszcze nie wymyślił stringów na te tak powszechnie grube dupy. Dyrb
|
|
Z tego co się orientuję wyłańczają "cyrkulacje" wody -> ciągły jej obieg bo nocą mało ludzi korzysta a są straty na rurach ("pionie"), Hmm może jak byś dłuższy czas wodę lał to i by ciepła była ...;)
|
|
A ty skąd wiesz ile dziewczyn nosi stringi? Zaglądasz pod spódniczki? Oj nieładnie :-)
|
|
Szczyt bezguścia: stringi założone specjalnie tak, żeby było je widać. I to jeszcze z napisem 'sexy' (widziałam takie) żeby nikt nie miał wątpliwości po co są. Seksowna bielizna nie znaczy bielizna na wierzchu. A co do tego czy mało dziewczyn chodzi, czy nie, to nie zgodzę się. Badzo dużo chodzi w stringach, tylko może zakładają je po to, żeby ich nie było widać. Na przykład po to żeby na białych spodniach nie odznaczały się majtki, bo to naprawdę przesada. Pozdr. kasia
|
|
Czym się różnia damskie majtki sprzed 50 lat od noszonych teraz? Bo wtedy trzeba było szukać dupy w majtkach a teraz na odwrót! Moze i stare ale prawdziwe A tak wogle to zobaczcie- temat do dupy a ile wpisow jednego dnia. _____________________________-
|
|
Podobno w niektórych miastach władze ustaliły pewne dodatkowe opłaty za wydanie tak zwanych złotych numerów na tablicach rejestracyjnych. Pieniądze z tych wpłat przekazywane są na jakiś konkretny, bardziej lub mniej szlachetny cel [dożywanie dzieci czy cokolwiek w tym stylu - nieważne, cel się zawsze znajdzie] podobnie jak znalazłyby się osoby które chętnie zapłacą trochę kasy aby mieć jakiś równy numerek z dwoma lub trzema zerami na końcu. Pomysł może w tej chwili nieco spóźniony [np numery BL 11111 i BL 12012 przydzielili sobie zastępcy prezydenta panowie Sr.. i Cho... a wszystkie okrąglejsze numery są na autach pracowników UM lub ich znajomych] ale do zastosowania w przyszłości przecież złotych numerów jest więcej. Mam propozycje: 1. podajcie kwotę jaką bylibyście w stanie zapłacić za dostanie konkretnego numeru 2. na jaki cel można by przeznaczyć uzyskane z tego pieniądze? bo wydaje mi się, że szkoda tracić takie dodatkowe pieniądze [pamietajcie, że podobno np. dożywienie dzienne dziecka to tylko 3-4 zł]
|
|
Koncze ten temat poniewaz nikt nie odpowiedzial na moje podstawowe pytanie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |