Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konsumenci "dopalaczy" to...DEBILE. |
Plus najleprzy jest... :):):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konsumenci "dopalaczy" to...DEBILE. |
Nie wiem czy lepiej znasz się na samochodach,czy na kobietach,ale stwierdzenie,że passat i omega są tej samej klasy nie świadczy dobrze o twojej wiedzy w obu kierunkach.Mogę zaprosić na jazdę próbną 2.2 tdi designe edition.Zgadzam się,że liczy się przebieg samochodu-najbardziej.
|
|
pomysł nie głupi ale zależy od podejścia ludzi do tego
|
|
Powtórzę się - to raczej p. Maria Kaczyńska z Warszawy, niż p. Bielicka... 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
Ja również.
|
|
Otwórz obudowę, powyjmuj karty i pamięć ze slotów, odkurz porządnie (wiatraki też), styki przetrzyj szmatką i będzie gitara. Częste restarty to zakurzona pamięć RAM i pewne ustawienie w Windowsie. Temat stary jak świat....
|
|
A ja uważam, że każdy sposób jest dobry, który nikomu nie szkodzi a prowadzi do celu. Przecież nie musi tego pierścienia nosić każdy... Pozdrawiam.
|
|
zeczywiscie pani hanka jakas taka strasznie chuda,wydaje mi sie ze troszke kilogramow by sie jej przydało. co to za sens przedstawiac kogos takim jakim go nikt nie pamieta chyba lepiej jakby była taka jaką była, co by było jakby ktos zrobił pomnik świetej pamieci papieza J.P2 o jakies 20 kilogramow grubszego ?? chyba by jakies zamieszki w łomży były!!! pozdr. ide cos spale w c.o.
|
|
Na pewno 19".Postaraj się uniknąć monitora z matrycą TN.Te monitory są tańsze,ale gorsze.Pytaj o matrycę PVA. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Pismo obrazkowe? :P
|
|
Czy słyszał ktoś może o tej nowej ustawie która mówi, że pieniądze pobierane przez uczelnie wyższe, zarówno publiczne jak i prywatne są pobierane bezprawnie? I podobno student może się ubiegać o ich zwrot. Podaje link do strony na której znajdziecie dokładniejsze informacje. Pozdrawiam http://gdansk.naszemiasto.pl/wydarzenia/787688.html
|
|
...mnie osobiście nie martwi zwiększająca się liczba kościołów...przynajmniej widać, że pieniądze z ofiar typu "co łaska" idą na coś konkretnego...martwi mnie natomiast wystawne życie części duchowieństwa...specjalne traktowanie i często zmieniane samochody nie idą w parze z skromnością ducha...
|
|
Bardzo poprosze,przyjdz dzisiaj o 17 na trening i powiedz,że Ty do lunatyka,chetnie przyjme prezent kozaku
|
|
no nie powiedzialbym
|
|
kup se nowy
|
|
http://www.allegro.pl/item265500141__podnosnik_zaba_2t_w_walizce_lewarek_hurt_akc.html
|
|
trzeba zgolic wąsy u soplicy....
|
|
Wybieram C ;-)
|
|
Ile u was trwa wysłanie postu? Bo u mnie min. minutę...
|
|
"Autor: loveley (---.elomza.pl) Data: 14-11-07 09:45 co to jest memtest?" jak sama nazwa wskazuje - program do testowania pamięci...
|
|
szczerze polecam przejść sie do unimediator,w budynku 4+,na samochod zrobili mi kredyt o 10% niższą rate niż gdziekolwiek.
|
|
nie oznacza, ze jest najlepszy...
|
|
Do kościoła chodzisz dla Siebie nie dla księdza. A na tace nikt ci nie karze dawać. A nawet jeśli dasz tą złotówkę czy dwa to niezbiedniejesz.
|
|
Jankowski jest spoko, trzyma wszystko za mordę:))) nie chodzę tam już od lat, bo się wyprowadziłem na swoje, ale mam sentyment, proboszcz faktycznie jest kontrowersyjny. Spore było moje zdziwienie jak od Andrzeja po kolędzie przyszedł do mnie ksiądz i się dowiedziałem że karteczek do spowiedzi u nich nie ma, myślałem do tej pory że wszędzie są...:)
|
|
Ja studiuję na prywatnej uczelni i zastanawiam się czy składać podanie i czy jest możliwość zwrotu. Ale w sumie spróbować nie zaszkodzi :)
|
|
Milamno(City),Libacja,Alibi,V.I.P,7Kier,Ibiza w Zalesiu.Energy2000 i wiele innych klubów coś organizuje jest w czym wybierać!!
|
|
Pewnie tłumik basowy i strumiennica itp.
|
|
fistaszek to do mnie?
|
|
założyłam ten temat, ponieważ rozważam pomysł dodatkowego zarobku
|
|
"podnoiśnik hidrauliczny" a co to jest ? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |