Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KTO chce Łomży w woj. mazowieckim ? |
tam nic nie ma ! pomijajac sety z mayday, to reszta singli jest badziewiem :) smierdzi vixa i jazda :) buahahahhaha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KTO chce Łomży w woj. mazowieckim ? |
Istnieje taka możliwość, że ktoś z Twoich znajomych ma tego wirusa :-)
|
|
LADY... OK nikt się nie czepia ty lubisz takie zabawy, a ktoś inne i każdy ma prawo się wypowiedzieć NIE dla mnie tez było ok spotkalismy sie z kumplami ...tylko nie wiem czy czytasz od początku ? Chodzi o to żeby nie mylić pojęć nie podniecać się RAJDEM, LEGALNE WYŚCIGI ...??? poprostu fajna zabawa NIE no i na koniec profesjonalne przygotowanie ?! Widziałaś jak kolesie podnoszsili malucha, a ja tez widziałem jak organizatozy sie popisali na konies karkołomnym rajdem podczas zwijania toru na fadomie i jeden z kolesiów wypadł z paki ciężarówki !!! ciekawe co było fajniejszym widokiem??pozdrawiam
|
|
Dziękujemy wszystkim za życzenia! Postaramy się by nie pozostały tylko słowem, będziemy je wcielać w życie - niektóre może nie od razu, ale możecie być pewni, że już teraz jestaśmy szczęśliwi i radośni! :D http://4lan.pl/kefas/20040501-Zaslubiny/OdAgnieszki/images/101-0134_IMG.jpg --- PGG
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hodźcie Wszycy Do Pabu !!! hehehe policja jest OK , a zakały czy korupcja jest wszędzie ... pozdrawiam forum i policję
|
|
...SORRY ... BIAŁEJ PODLASKIEJ
|
|
Faktycznie łomża pod tym względem jest fatalna zero atrakcji...
|
|
do JayCop2004 jakis czas temu na forum byl post z twoja stronka co do ktorej nie bede zucal komentarzy.... Co do tego czy single smeiradz vixa czy terz jazda pozostawiam bez komentarza. Lepiej vixa niz di polo. A co do krytyki lepsze to niz jak by wogule nik sie nie odzywal. Naspetpen www bedzie lepsze. tyle mego w tym temacie.... Pozdro
|
|
Zobacz na Janowie tam jest schronisko dla zwirząt może go złapali i trzymają tam. pozdrawiam
|
|
Jeśli chodzi o temat zagospodarowania doliny Narwi jak jesteście z łomży i żyjecie trochę dłużej to powinniście wiedzieć, że plany w/w zagospodarowania są jeszcze ze starych czasów świetności naszego byłego województwa niestety temat nie wypaliło wtedy łomża była lepiej rozwinięta. Dziś przemysłu nie ma, a agroturystyka jast na topie. Z tego co wiem to nasze władze, radni itp jak zwykle to bywa u władzy widzą w tym ineres ale prywatny z tego co się orientuję to już istnieje fundacja w tym temacie. Zobaczycie jak ktoś się na tym dorobi... moja propozycja : MONITOROWAĆ WŁADZE BO MIASTO OCZYWIŚCIE SKORZYSTA ALE NIE UJRZY ZŁAMANEGO GROSZA Z TEGO PRZEDSIĘWZIĘCIA WSZYSCY PAMIĘTAMY AFERĘ O WYKUPIONE DZIAŁKI PRZEZ NASZYCH RADNYCH PRZY ULICY ZAWADZKIEJ TEREN MIAŁ BYĆ POD MARKET W PORĘ KTOŚ ZAREAGOWAŁ TU JEST TA SAMA HISTORIA , A DRUGA WŁADZA pozdrawiam
|
|
Ilu się dołączyło ? dużo was jechało razem? Ja solówka nie szło się dogadać z nikim ogólnie to brak w łomży organizacji . Czy jest w łomży jakiś tuning club? może warto zeby coś zorganizować?
|
|
Widocznie Dzikiego by nikt nie szukał... Dyrb
|
|
Tu, w Stanach, przez ostatnie kilka dni walczy sie z nowym robaczkiem, tzw. 'W32.Sasser worm'. Z tego co wiem, ten robak dostaje sie bezposrednio poprzez 'operating system' (Windows/XP albo 2000) kazdego komputera podlaczonego do sieci i nawet kiedy sie nie otwiera zadnych e-maili czy zalacznikow. Skutkiem jego jest ciagle 'rebooting'. Mircosoft ma juz na to tzw. 'patch', ktory mozna sciagnac z ich strony domowej albo zainstalowac poprzez 'automatic systems updates'. Mam nadzieje ze moze to sie komus przyda i z gory przepraszam za ta 'niezreczna' terminologie. wychu ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
nas jechalo razem około 20 aut a jezeli chodzi o Łomże to jednak organizacji brak, klubu nie ma ale byly rozmowy i moze bedzie.Skoro jechales solo to tzreba bylo zadzwonic nie mnie do nikogo pretensji ja pisalem podalem GG.
|
|
w Białej jest kolejny etap wyścigów, bo w Modlinie nie bedzie cały czas jak w tamtym roku dopiero we wrześniu.
|
|
ale chwalipięta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Przecierz jest tyle programów do walki ze spamem moze czas skozystac z czegoś ?
|
|
opinia wiekszosci to " tak " wiec wupada sie z nia zgodzic
|
|
Nie ma żadnych zmian . Nadal lipa
|
|
zdecydowanie AGROBIZNESSSSSSS
|
|
No tak, przeciez ta UE zgłupiała: kto to słyszał, żeby wymagać, aby krowy i świnie miały czyściej niż rolnik w swoim domu! Albo żeby chłop musiał jajka myć (te kurze również)! Albo żeby do mleka nawozu nie zapruszać! Albo chodzić w niezasranych butach po oborze,zakładać biały fartuch, a gnój oddzielać od zwierzaka! Ta UE - to dopiero są wariaci (w porównanieu do bardzo mądrego, wykształconego i schludnego polskiego chłopa). :-)))))
|
|
ty klubowicz do h... wafla jak ty wogole brzydko pyskujesz tutaj... wogole ty mylisz pojecia clubbing a klubing ty przestan pisac takie bzdety, ja ciebie normalnie prosze !
|
|
Temat zamkniety... nie ma co tego dalej ciagnac !!
|
|
W sobote w Atomie FTB co sądzicie o tej imprezie ? Warto iść ?
|
|
Od jakigoś czasu pokazują się na 4lomza felietony rytela. Nie wiem czy czytacie, dla mnie rewelacja. Polecam ostatni. Pozdrawiam
|
|
Ja Tam Jade Na Vadera i Slipknota , A Metallice to przy okazji posłucham :p
|
|
Się okaże za pare lat co ta unia nam da
|
|
Lepiej się zapytać który jest lubiany ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
co jeszcze wymyślisz kolego ?
|
|
co tu duzo spekulowac 54 jest najlepsze i wszystko jasne
|
|
Co do wyjazdu naszych wojsk do Iraku to całość oparła się na lizaniu dupska amerykanom...
|
|
To bylngosc z jajami i za o trzeba go podziwiac,zeby nie acy to bysmy nic nie wiedzieli o tych z pierwszego frontu
|
|
po to dupeczki nosza
|
|
Eeeee przemiana zbyt oklepana to raz a dwa zbyt prosta na temat maturalny, chyba, że będzie "wpleciona" w większy wątek.
|
|
Z arabami nie ma co walczyc. Najlepiej wyslac im transport naszych swin. Moze nawet Unia i dotacje nam za to da, ze sie pozbylismy nadmiaru wieprzowiny. Ocalimy naszych zolnierzy i dzienikarzy ktorzy tam nie potrzebnie gina. Najgorze to jest to ze my musimy respektowac ich religie i tradycje tutaj w Europie. A oni jak tutaj u nas sa to nie chca naszych swin jesc bo mowia ze to nie jest czyste mieso. A czy my nasze schabowe brudne jemy. Zawsze dobrze wysmarzone, piwko do tego i czego w zyciu wiecej trzeba. Zostawic ich w spokoju niech siedza tam i jedza swoje czyste mieso,czytaja swoj koran, a ich kobiety niech beda zaslonite chustami skoro tak chca byc traktowane. Ale tutaj w Europie mogli by sie troche dostosowac do naczych schabowych, mamy jego nadmiar i chcemy dostac dotacje u Unii
|
|
Kasę uzbieraną w ten sposób w skali roku mozna by na przykład przekazywać na: 1. WOSP 2. miejscowy dom dziecka 3. dofinansowanie obiadów w szkołach dla co biedniejszych maluchów 4. zakup wyprawek szkolnych we wrześniu 5. i 1001 innych celów............ do Tigera: wołałby nie zadzierać z rosierdzonymi urzędnikami UM :-))) bo niedaj Boże kiedyś będzie mnie stać na auto to nie chcieliby mi go zarejestrować :-))) bo wszedłem im w paradę
|
|
heheheh spoko tiger.. a co do tematów Mistera S to ten chyba najlepszy ; "A ona najebana tańczyła na stole a my napierdoleni o żesz qrwa ja pierdole" - wykorzystując ten znany cytat opisz bogactwo języka polskiego w całej swojej okazałości. Przedstaw także inne znane cytaty popierające tezę : " [...] iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
|
|
Zara ide zagrać. Jak wygram to się podzielę. po 100 tys. dla pierwszych 7 osób które się zgłoszą, jeśłi zgarnę 7 baniek. I mówie poważnie!!!!!!!
|
|
to jest lepsze :))))))))))))))))))
|
|
ja pierdzioleeeeeeeeeeee
|
|
Pytanko ile osób w dzisiejszych czasach bez wahania poszło by walczyć w obronie ojczyzny i ginąć jak ci bohaterowie. I chodzi mi o prawdziwe zagrożenia dla kraju a nie jakiś tam Irak.
|
|
nie ma takiego:)))))))
|
|
...a mi spokojnie wystarczylaby jedna bańka...no najwyzej dwie, ponoc kasa robi ludziom wode z mozgu, wiec po co prowokowac los?:)
|
|
Może: KWICZOR? bagrmosen
|
|
Słyszałem, ze ostatnio na remont kino dostało od właściela duże pieniądze: aż 300zł (słownie trzysta!). Za tę sumę można sporo śledzi kupić więc może faktycznie jest ona niemała...:-) Igor-astrolog
|
|
Ja oczywiscie rowniez sie pisze na takie projekty :)
|
|
jak masz miejsce to chętnie
|
|
nie dyskutujac z takimi ludzmi zabier sie im mozliwosc do sprzeczek a zdanie swoje ma kazdy prawo wyglosic
|
|
KoSmiTk@: będę miał w ręce "Bezcenną". Poza tym może uda nam się zebrać więcej osób...
|
|
A ja uważam, ja myślę i według mnie! Ale tak naprawdę - co kogo co ja? Nic!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |