Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zapowiedzi prezydenta.... |
Dla Patrysi jestem gotów pisać wiersze, jak na te czasy przystało pisać wielokilobajtowe "emile", wystawać pod jej oknem nocami (choć wolę noce spędzać z nią...). Grać serenady... Mam magnetofon i kasetę Boysów... Jakie czasy taki romantyk... P.S. W mini i rajstopach gatta jest mi zimno. Rezygnuję z równouprawnienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zapowiedzi prezydenta.... |
Droga patrysiu, myślisz że nie wiem, po co te rajstopy Gatta,spódniczki, po co te szminki i kokardki? Tylko dla nas? Otóż nie tylko, to także dla siebie drogie Panie to robicie, bo chcecie być podziwiane, chcecie mieć potwierdzenie, że nadal jesteście piękne, że możecie spowodawać, że facet nie dość, że zwróci uwagę, ale nie będzie mógł oderwać od was wzroku. Pozdrawiam :)
|
|
o ludzie...ale jaja, co? ciekawe czym sobie zasłużyłam na takie komplementy? zresztą nie ważne, ale proszę o więcej!!!!I więcej takich facetów jak DaSto!!!!
|
|
KOBIETY!!! RATUJCIE!!!ATAKUJĄ NAS!!! MUSIMY SIĘ BRONIĆ!!!!!!!!! żartuję, a DaSto niech sobie nie myśli, że może rzucać słowa na wiatr, ja czekam na te elektroniczne listy, adres widzisz...pa!pa!
|
|
Hihihi.... :) ....czy raczej "łowy i polityka".....? ....wszędzie ta polityka.....! ...nawet w stosunkach damsko-męskich... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Dziś sobie troszkę posiedzę w Koterii. Jeśli ktoś miałby ochotę pogadać, to na pewno nie będę miał czerwonej róży w klapie, ani gazety pod ramieniem, ale będę. :) Do zobaczyska!
|
|
a idz i wychlaj ile sie da:) ja niestety musze cierpiec na obczyznie:( Niech zyje koteria i Browar Lomza! pozdrowffka ze stolicy - sura (krzysiek) P.S. kto moze niech idzie zeby Kefas sam nie siedzial!
|
|
..... :) ...a jeśli chodzi o Browar Łomża...... to się chłopaki ostatnio poprawili ......bardzo! :) Pozdrawiam!
|
|
Wspólczyjemy Tobie i jego rodzinie. Zapalamy symboliczną świeczkę w swoich sercach za Twojego przyjaciela. Zawsze i wszędzie brakuje jakiegoś człowieka.
|
|
A ja słyszałem, że ostatnio nawet... ryby biorą. Ale się porobiło...
|
|
Trochę przesadziłeś Drogi Piotrze, nie sądzisz? Chyba zagalopowałeś się w tych swoich teoriach, oceniając kogoś kogo nie znasz. A jedynym facetem, którego ubóstwiam jest mój mąż, który na szczęście wierszem nie gada... I uśmiechnij się!!!! Patryśka.
|
|
Ludzie a co sądzicie o współczesnej literaturze, o to mnie poecie chodziło, a tobie Piotr dziękuję za Trzeci oddech kaczuchy, super dobry tekst... Swoją drogą zabawa słowem w dzisiajszych czasach jest trudna, zamiast literatury w powszechnym obiegu są słowa z reklam... Patrysia... faceci się nie rozklejają, załóż rajstopy Gatta a obudzisz we mnie... Namiętność widzę, oj namiętność widzę...
|
|
Patrysiu - skarbie. Nie oceniam nikogo, jako żywo, tak właśnie wygląda dyskusja w internecie. Ludzie się nie widzą, nie słyszą. Czytaja jedynie myśli wstukane w świat bitów, nie poparte mimiką, akcentem, gestykulacją. Mózg sobie dopowiada resztę, z sąsiedztwa wyrazów i znaczeń, z interpunkcji, lub jej braku, rozkładu tekstu - mimika internetu? :) Ty z dwóch wypowiedzi wywnioskowałaś, że faceci się rozklejają, ja z kilku (nie tylko w tym wątku), że nie wiesz czego chcesz. Co jest prawdą, co jest fałszem, a co przekłamaniem informacji? Nie wiem! kalisto
|
|
O BARDZO PRZEPRASZAM, JA NIE WIEM CZEGO CHCE???? Piotrze, słowa są po to , żeby się nimi bawić, ja właśnie to robię, nie sądzę , żebym tym kogoś krzywdziła, a to, że lubię czasem pościemniać... a kto nie lubi ? Za to, że tak słodko mnie nazwałeś, jestem skłonna Ci wybaczyć. Pa!Pa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |