Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Izrael: Czego uczą w szkołach o Polsce |
Gizmo, być może nie mam racji, ale mój pogląd jest taki: Ktoś, kto np "wbija" się na siłe w związek dwojga ludzi, nie jest dla mnie obiektem godnym zainteresowania. Ktoś, kto porzuca partnerkę jak tylko trafi się śliczniejsza, inteligentniejsza, bardziej różowo ubrana lub z większą kasą... nie jest materiałem na dobrego faceta. Nie sztuka zgrywać motylka, który skacze z kwiatuszka na kwiatek i wszędzie próbuje soczku. Na kogoś ważnego warto poczekać. Być samym przez chwilę, mieć puste serce i łóżko. I jeżeli trafi sie ktoś wart zainteresowania być z nim pomimo jego wad i słabości. Piszesz Gizmo: "kochamy stabilnie". Wiesz kiedyś przeczytałam taki aforyzm, że "stabilizacja motylka to szpilka". Stałe unieruchomienie, żeby nie uciekł. Więc skoro potrzebna szpilka i trzeba go unieruchomic żeby z tobą był, to po co robić to za wszelką cenę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Izrael: Czego uczą w szkołach o Polsce |
Czemu wszyscy którzy uczą sie jezdzić muszą to robić przed 8 rano? Jest horrorem rano przejechać przez Łomżę gdzie co chwila pojawiasięsamochód z literką L ,i to nie koniecznie na lomżyńskich numerach.
|
|
wlaśnie :)
|
|
Właśnie :)
|
|
Blanka Winiarska - super nauczycielka :) polecam
|
|
jak chca przed 8 to beda jezdzic przed 8. jak beda chcieli przed 3 nad ranem, to beda jezdzic...wolny kraj... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Fajna pogoda, przyszłam dzisiaj spacerkiem. Kawe serwował Donald :))
|
|
Ludzie wezcie sie zastanowcie co Wy piszecie. Nie wiem czy macie prawo jazdy czy nie, ale jesli tak to nie przeszkadzalo wam jak Wy sie uczyliscie? Mi Ona nie przeszkadzaja, a jak tak Ci przeszkadzaja to wyjedz z domu 10min wczesniej. Znajac zycie to pewnie sama ledwo odebralas prawko i narzekasz na L-ki.
|
|
i jeszcze jedno... piszac "nam" kogo mialas na mysli? moge tylko sie domyslac, ze rozmawiasz z lusterkiem... pozdrawiam i mam nadzieje, ze nie do nastepnego razu!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ziaaam Pamiętaj, że nawet Kaczyński po śmierci był święty. Osobiście uważam, że trochę za wcześnie na takie retrospekcje. Mogłeś/aś odczekać z tydzień. Choć z drugiej strony, jak pewnie zauważyłeś spora rzesza ludzi wierzy w zabobony. Jak mówić o zmarłym to tylko dobrze. Dlaczego?... Choć nikt z sensem na to pytanie nie odpowie, to tak jest i już! Podoba mi się, że brzydzisz się hipokryzją, też tak mam. Założę się, że wśród żałobników znaleźlibyśmy tuzin takich, co gdyby pan wiceprezydent jeszcze żył to nie szczędzili by jemu "dobrego" słowa. Ja ze swej strony, daruję Ci ten drobny nietakt za Twą szczerość. Taki łaskawy dzisiaj jestem, a co! :) .
|
|
A kto to w ogóle jest ?
|
|
dyrekcja winna byc wzorem i odnosnikiem do nasladowania a nie pokazywac jak sie buymeluje :D :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |