Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto poleci z ratusza?? |
zmieniał sie bowiem w wielką obrzydliwą kreaturę - znana mu poniekad z opowiadań najstarszej wieszczki w miescie - Brunchildy. Ta twarz... o Boże! NIEEEEEE!!! - ostatnim aktem desperacji zawołał W lustrze pojawiła sie twarz bestii nosząca krawat w biało-czerwone paski... pozdrawiam Breezoo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto poleci z ratusza?? |
A piętnaście ich było... Bogów pradawnych skronie i diademy... Zakrzyknął zrozumiawszy: Oto jestem Wybrańcem narodu i świata. Jestem początkiem i końcem, alfą i omegą, jestem światłością! Wypiął więc dumnie pierś swą do przodu i postanowił: koniec rządów Mariana! ja dzielny Roman nie pozwolę na ukrzywdzenie mojego ludu! obmyślił więc przebiegły plan: postanowił zablokować ulicę Długą przy pomocy krwią robotników uswięconych bron... pozdrawiam Breezoo
|
|
Re: kto poleci z ratusza?? |
czasem są one schowane - poza godzinami płatnego parkowania. A co w ogóle sądzicie o blokowaniu dojazdu do Pogotowia - czasem przy szlabanie robią sie kolejki samochodów - ktoś kto będzie kogoś wiózł do pogotowia w stanie bardzo ciężkim może poprostu stracić cenny czas i w razie .... Kiedyś szlaban stał w miejscu gdzie nie utrudniał jazdy do pogotowia, ale wtedy parking przy pogotowiu był bezpłatny ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |