Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedwyborcze spekulacje |
O przepraszam pomyliłem się o dwie osoby. Za kadencji pana prezesa który nie jest już prezesem pojawiło się: w administracji nr3 - 2 osoby w administracji jantar - 2 osoby w administracji centrum - 2 osoby w biurze abc - 8 osób + 1 która już nie pracuje, czyli całkiem niezłe grono "fachowców" dodam tylko, że na zupełnie innych warunkach płacowych niz starzy pracownicy oraz oczywiście nieporównywalnie mniejszym zakresie obowiązków.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedwyborcze spekulacje |
Chyba instytucja służebności gruntowej powinna mieć tu zastosowanie.
|
|
Nie chcę, żeby to zabrzmiało jak głos starego stetryczałego namolnego emeryta z parkowej ławki (choć pewnie dla Ciebie takim jestem), ale zapewniam Cię, że będziesz jeszcze miło wspominał czasy szkolne. Ja w każdym razie wspominam miło. Poczekaj, aż wylecisz spod opiekuńczych skrzydełek rodziców. Pozdrawiam. grover
|
|
W SP 8 sa wywalone na maksa
|
|
ze ty jestes przeciw to twja brocha ale znam takich co sa za terrorystami wiec nie wydaje mi sie zeby to byl glupi temat
|
|
Tak! Ja jestem za terrorystami, sycylijską mafią, nazistami, Sauronem, Leksem Lutorem, Gargamelem i MW! A tak serio: święta racja Dziki. Spytam poraz n-ty: gdzie jest admin?
|
|
czemu wszystkich tak drazni ten temat?Przecierz zawsze sa zwolennicy i przeciwnicy kazdego tematu
|
|
SERGIEJSKIEJA i wszystko jasne.
|
|
czas teraz na jakoś stronkę o koszykówce łomżyńskiej...
|
|
Witam. Czy ktoś z Łomży wybiera się na Największy zlot tuningowy w Polsce i wyścigi na 1/4 mili – Otwarcie Mistrzostw Polski 2004 oraz Pucharu Dunlop'a 2004 Może jakiś zorganizowany wyjazd. Więcej informacji na: http://www.sss.org.pl/index.php?kat=0&view=3;3d;117;1
|
|
Bo ja wiem... to chyba nie ja napisałem temat, w którym pytam się ludzi, czy lubią terrorystów...
|
|
Proponuję, aby na ten temat wypowiedział się dyrektor tegoż radia Maciej Zajkowski lub redaktor naczelny Paweł Wądołowski. Wtedy wszystko będzie jasne i czytelne... A może, panowie, zabraknie Wam odwagi??? :)))
|
|
Przenisesione z "innego" tematu: "Jeśli patrzeć na to jak często ten temat sie pojawia, to chyba ktoś związany z którymś tym radiem go zaczyna. Ludzie! JUż kiedyś ktoś tu pisał: są dwa radia lokalne - Łomża i bab, jest diecezjalne- Nadzieja, regionalne= Białystok i są ogólnopolskie- trójka, RMF, zetka i inne. Jeśli wszystkie nadają i się nie zamyka żadne to znaczy że ktoś to słucha i po co ta gadka: moim zdaniem to, a ja uważam tamto... Słuchajta co chceta i dajta innym słuchać co chcą!" I nie zaczynajcie następnego wątku o radiach!!! To do Ciebie malutka73 nazis
|
|
Ulica Rybaki, powinna być zagospodarowana, tak aby można było przejechać nią w ogóle ! Teraz nie da rady dojechać nigdzie ! Ile to może trwac !
|
|
życie jest pięeekne !
|
|
Trzzeba sprawę nagłościć Panie i Panowie "ogrodnicy"
|
|
hehe
|
|
najlepiej zadzwonić i się zapytać, a nie tak dewagować na forum.
|
|
Pluj, łapaj, i po d... się drapaj !
|
|
noooo mnie dawno nie było. ale oglądam juzteraz co siędzieje w Łomży. Melduje się . :)
|
|
ja tez.
|
|
he. dobra dyskusja ! Bez sensu
|
|
ludzie to mają co pisać głupoty.
|
|
nikt nie zrozumie kobiet !!! ale co ja tam bede pisał. Wiem coś o tym. One są z kosmosu. Są inne.
|
|
receptą na bezrobocie jest zatrudnienie ludzi bez pracy np w pracach socjalnych, pomocy itd. Nie ma innego sposobu !
|
|
Ciekaw jestem czy oprócz zbudowania parku planują też stworzenie jakiś struktur do koordynacji wykorzystania obiektów sportowych? Zatrudnienie jakichś instruktorów sportowych przy ODK, czy coś w tym stylu? Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Wczoraj byłem świadkiem zdarzenia. Szosa o dużym natężeniu ruchu. W rowie stoi rozbity samochód, w środku kierowca. Wjechałem do lasu żeby sprawdzić, co z kierowcą. Przez 5 min. żaden samochód, a minęło nas ich sporo nie zatrzymał się. Czy każdy kierujący wychodzi z założenia, że jego nie spotka taka "przygoda". I jak taka znieczulica ma się do art. Kodeksu drogowego ?
|
|
Do oponentów Podejrzewam, że większość z Was nawet nie ma pojęcia jakie elementy będa wchodziły w skład tego obiektu. Nawet określenie Skate Park nie bardzo pasuje do tego co tam ma być zbudowane. Pewnie też mało kto wie, że poczyniono starania o dofinansowanie budowy tego obiektu ze środków unijnych. Nikt nikomu nie zazdrości (myślę o ŁSM i Perspektywie) tylko moim skromnym zdaniem pora już ruszyć ugór, który od zarania dziejów tego Osiedla porasta trawa ... Czy mieszkańcom osiedla Konstytucji nic się nie należy? BA, mało tego, obiekt bedzie przecież otwarty dla wszystkich mieszkańców Łomży!!! Całe szczęscie że to nie WY decydujecie o przyszłości tego miejsca .......... Pozdrawiam Tiger PS Zapomniałem dodać że przy okazji modernizacji Strzelnicy znikną płyty, które obecnie tworzą "jezdnię" obok garazy po przeciwległej stronie największego wału (wiecie o które płyty i garaże mi chodzi....?) Powstanie tam uliczka miejska z prawdziwego zdarzenia SAME KORZYŚCI !!!
|
|
Fikcja czy niedaleka przyszłość ?
|
|
:(
|
|
Kefas: nie będzie instruktorów, bo nie ma już ODK. Teraz jest ROK z Zbójnej z siedzibą w Łomży ;)))
|
|
Na legionow jest sklep muzyczny (kolo szkoly muzycznej) przejdz sie tam i spytaj o wlasciciela, robi dobre nowoczesne podklady i bierze malo kasy
|
|
No cóż. Niestety sprzedali nas za zgodą otumanionej większości:) ha ha ha studia za granica:) A za co tom nasza młodzież ma jechac. Buehahea. Ludzie opowiadaja jaki to bedzie raj ze za granice pojada:) A bez kasy nikt ich tam nie puści. Na dowód tego co mówe niech wszyscy Euroentuzjasci przejadą się na gape autobusem z Łomży do Pątnicy. Wpadnie kontrola wpied... mandat i wysadzi na najbliższym przystanku:) to samo czeka tysiące otumanionych polskich eurentuzjastów bez grosza w kieszeni na zachodniej granicy:) Pamietajcie nie macie kasy w unii jesteswcie NIKIM:) zreszto tak jak w POLSCE, tyle że teraz to już za puźno. Może to i dobrze ze głupi naród Polski wyzdycha z głodu:) W sumie po co ma się mordować jeden z drogim skoro i tak z ich egzystencji nic dobrego nie wynika.
|
|
poszukaj w google - midi
|
|
Oj ludzie, ludzie, po co się gorączkujecie? Pożyjecie, zobaczycie. Hiszpanie też tak krzyczeli, że hańba, że utrata suwerenności i proszę - wcale nie najgorzej im się wiedzie. Nie mówię, że 2 maja każdy dostanie złoty nocnik i 100 milionów do portfela. Ale jak Hiszpanie wchodzili do UE, to bezrobocie mieli tylko nieco niższe niż w Polsce. A teraz i drogi mają rewelacyjne i hiszpańscy rolnicy jakoś sobie radzą i bezrobocie niskie. Pożyjecie, zobaczycie. Nie ma co koszuli rozdzierać. Pozdrawiam wszystkich proroków, których w Polsce jak zwykle w bród. grover
|
|
Co by tu jeszcze dodać.Aaa Miało być tak pięknie.Unia nie jest potrzebna nam ,tylko my jestesmy potrzebnia Jej.Mamy piękne ziemie na mazurach ,szkoda ze sa nie nasze bo rolnicy sprzedawali je komu sie da (niemcom).Mamy dobre produkty ale wiekszość małych firm padnie bo przecieżw UE robi sie kiełbasę inaczej.Kończąc temat.Długo przed 1 Maja było pieknie Obietnice same plusy od lutego słychac o tym że jednak nie bedzie pięknie.Referendum musiało wyjść i wyszło ale czy skorzystamy na UE My czy Politycy?Teraz zaczynam rozumiec haslo "Jeśli nie UE to co? POLSKA GŁUPCZE !! "Ale juz jest za póżno.Czas pokaże jak będzie.
|
|
Pewno tak... ...ale dobrze zasugerowac naszym włodażom by jednak tak nie było!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |