Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto Przewodniczącym Rady Miasta? |
Ja też jestem piękny i jeszcze całkiem niegłupi, a moze nawet m±dry.......nie, nie to chyba przesada z t± skromno¶ci±. Powiem wprost, jestem powalaj±co uroczy i niebiańsko genialny........taaaaaaaak! To jest to! Już niedługo będę strasznie bogaty, sławny i w ogóle naj...., tak więc okazja drodzy czytelnicy: Sprzedam autograf - tanio tysi±c - dwa tysi±ce (w zalezno¶ci od rozmiaru) Na chetnych czekam pod sklepem monopolowym na ul. Długiej codziennie w godz. 8.00 - 21.00. Pozdrowionka dla Geniusiów i Narcyzów z głębo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto Przewodniczącym Rady Miasta? |
Rozwi±zanie tech. z zambrowa nie jest możliwe do zastosowania w Konarzycach bo w zambrowie już nie jeżdż± wogóle poci±gi. Poza tym zgadzam się w Konarzycach nie powinno być znaku stopu ale powinny być rogatki. Ruch poci±gów jest mały ale ze względu na ruch samochodów powinien być przejazd strzeżony na czujniki (bez drużnika) tak jak to jest między Wyszkoem a Warszaw±. andrzej jarota
|
|
Witam Moze ktos chcialby odpowiedziec ile srednio zarabiaja informatycy: programisci, programisci internetowi, graficy w Lomzy. Moze niedlugo dane bedzie mi sie do Was przeniesc, wiec orientacyjnie pytam. Pozdrawiam kefas
|
|
Czy nie nadużywa się stawiania znaków STOP? Kilka dni temu zauważyłam, ze takowy znak pojawił się na malej osiedlowej uliczce Hipokratesa bodajże... (to male osiedle po prawej, na wyjezdzie z Łomzy w strone Zambrowa) Znak Stop stoi dla wyjeżdzajaych spod tych kilku gabinetow uslugowych). ...sprawdze to raz jeszcze, ale nie sadze abym sie pomylila, bo zatrzymalam sie zgodnie z jego trescia;)... andrzej jarota
|
|
Wczoraj sprawdziłem, znaku stop nie ma w tym miejscu. Stoi za to 14 (słownie czterna¶cie) znaków zakazu, nakazu, informacyjnych i to wszystko na odcinku drogi o długo¶ci cirka about 60 m.
|
|
Hmmm, sprawdze i a dzis, bo daje sobie ręke uciac ze tam cos takiego stalo kilka dni temu...:)) andrzej jarota
|
|
Hmmm, no wla¶nie co¶ mi się ty nie zgadza. Znam jednego Kefasa, o imieniu Piotr (nawet osobi¶cie zamieniłem z nim 2 zdania:),pozdrawiam), a teraz pojawił się drugi. Klonowanie? "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
odzywam sie tu rzadko; pierwszy post byl 27-05-02, wiec jesli bylem drugi to nie ma problemu ze zmiana nica tak juz jest ze piotr to kefas chyab sie nikt nie obrazil pozdrawiam kolejny Piotr
|
|
Ha! Byłam specjalnie. Znak Stopu stoi jak malowany:)) Mało tego, tuż za nim, dosłownie 3 - 4 metry dalej stoi ograniczenie do 20;))) i póĽniej cała galeria znaków rożnego pokroju:))) Fajnie;))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ja uważam i będę głosować na CHRZEŚCIJAŃSKIE POROZUMIENIE PRAWICY popieranane prze PiS , PO, ZChN i Stowarzyszenie Rodzin Katolickich to bardzo mocna grupa i wygra napewno!!!!!!!!!!!!!! inne oszołomy to śmiech no Liga i jej lider wart zabicia śmiechem.Łysy i uszy odstające---ten kandydat to żart!!!!!!!!!!!! Zbych
|
|
Ktoś może chce podpalanego owczarka niemieckiego 10-mies za darmo.... http://dogs.pl/ogloszenia/oddam.php3 "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
Generalnie zawsze jest tak, ze jacy wyborcy - tak władza. Tego sie nie da przeskoczyć! Naród wojowniczy wybierze generałów, naród handlowców wybierze kupców, naród krętaczy wybierze złodziei....itd. Zawsze jest to "probierz" poziomu społeczeństwa. Ciekaw jestem co będzie, jesli wybierzemy np. głupców i krętaczy...czy to "lustrzane i bratnie" odbicie do kogoś z wyborców trafi? --------------------------------------------- Lukasz
|
|
To jakaś przewała
|
|
Popieram jego kandydaturę. Nie głosujcie na p. Brzezińskiego a tym bardziej p.Piorunka. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
....właśnie się dowiedziałem, że z soboty na niedzielę nie pracują przez jakis czas...... a mówiłem, żeby zrezygnować z przestawiania czasu... :) Zbych
|
|
i a'pro pos czasu......? która teraz jest godzina.......? ....na moim zegarze w komputerku 23:58, przy linku wejścia do tego wątku ok. 21:[ileś tam] .....a w dacie postu już jest jutro...????? ....to jeszcze mogę się zareklamować czy już nie...? Zbych
|
|
Za górami za lasami bylo sobie i rozwijało miasteczko o dźwięcznej nazwie Łomża . Miasteczko żylo sobie swoim wlasnym zyciem , jakby odseparowane od reszty swiata .............. piszczie dalej ludzie !!!!!!! :) Chris
|
|
po pierwsze mariuszu : nie interesuja tu nikogo twoje pozdrowienia, po drugie jak jestes pierwszy raz to sluchaj i sie ucz a nie sie udzielasz od razu z pretensjami po trzecie primo nikt nie marnuje polaczenia nie tylko w USA sa stale lacza "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |