sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Posłowie z Łomży

Wiwa- jak Ty mało wiesz o tym co Policja może. A na pewno może więcej niż Ci się wydaje.Wskaż mi miejsce gdzie w Łomży mogą być legalne wyścigi.I kto na to wyrazi zgodę. Jak to załatwisz to na pewno będzie cud. A może zaprosimy do udziału policjantów z radiowozami. Ale byłby ubaw -ciekawe jak daleko by dojechali. Pozdrawiam uczestników przyszłego wyścigu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Posłowie z Łomży

Chyba jest dziurą bo każdy nasze miasto ( szczegolnie Białystok) d*** od tyłu

Kim właściwie jest tzw. dres. Czy ktos zna jaksas ciekawą definicje??

Ciekawym, co oznacza "Redukcja liczby podatników o rząd wielkości z 25 milionów do 2,5 miliona."? A skąd brać $$ na emerytury, renty i cały socjal?

http://www.4lomza.pl/index.php?co=kalendarz&akcja=wyswietl&data=2004-5-8&miesiac=5

Dzieki bardzo...;-)

Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...

Jedyna recepta na bezrobocie to obcięcie zarobków dla pasłów i wszystkich tych władz samorządowych, z tych zaoszczędzonych pieniędzy można stwożyć wiele miejsc pracy. Polska sama sobie krzywdę robi, bo władze zamiast coś robić aby porawić stuacje w kraju to sie zajumują ciągle uchwalaniem jakiś ustaw-nikomu nie potrzebnych.

Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...

Same obiekty to za mało, trzeba w ludziach, szczególnie młodych zaszczepić chęć, potrzebę i umiejętność korzystania z nich. Obiekty te powinny służyć systematycznej zorganizowanej działalności a nie tylko okazjonalnym piknikom przedwyborczym i indywidualnej spontanicznej rekreacji.
Taka rolę mógłby spełnić ośrodek zajęć pozalekcyjnych w postaci np. ogrodu jordanowskiego zorganizowanego na obiektach jednego i drugiego parku. W ramach jego mogłyby działać sekcje zainteresowań sportowych i rekreacyjnych prowadzone przez kilku instruktorów - animatorów rekreacji. Instruktorzy Ci prowadziliby systematyczne zajęcia i organizowaliby też cykliczne imprezy. Namiastką takich zajęć są imprezy i treningi rekreacyjne Klubu Biegowego spotykającego się przy SP - 9. Bylaby to napewno jedna z lepszych form wydawania pieniędzy na zajęcia pozalekcyjne. Niestety trzebaby zatrudnić z 2 może 3 instruktorów na pełnych etatach z młodych absolwentów AWF szukających pracy. Mogliby to być instruktorzy ze specjalnością np. lekkoatletyki, piłki noznej, koszykowej itp. - gier zespołowych. Każdy z nich powinien pracować z grupami - 2 - 3 sekcjami (grupami) oraz mieć wpisaną w zakres obowiązków działalność organizatorską (nabory, propagowanie tych form, organizowanie imprez). Przedłużeniem tej działalności powinno być istnienie tych sekcji w okresie zimowym z wykorzystaniem sal okolicznych szkół.
Cóż zaczyna się od idei, marzeń kropla podobno drąży skałę. Wydaję się, że jest to możliwe, trzeba chcieć. Problemy wychowawcze napewno wówczas nie znikną całkowicie, ale zapewniam, że bedzie ich mniej. Podsuwam tę myśl różnym moim znajomym z naszego łomżyńskiego światka decydentów, w tym i radnym. Niestety większość z nich nie słyszała, że w Łomży był kiedyś ogród jordanowski. Mam też nadzieję, że nasi wybrańcy w radzie zrozumieją, że oprócz zbudowania obiektów (brawo) trzeba na nich zorganizować atrakcyjne życie. Wtedy jest sens ich stawiania po za celem pomnikowym.

Pozdrawiam popierajacych tą ideę.

... & vice versa!

Ogladajac zdjecia z meczow naszego LKS-u, drazni mnie bez konca ten widok obnazonych trybun od strony rzeki.
Czyz juz nie stac mieszkancow tego miasta czy jego wlodarzy aby ta wizytowke Lomzy, jaka niezawodnie jest ten stadion, pokazac troche z lepszej strony?
Przeciez wystarczylo by kilkanascie desek, kilka paczek srob lub gwozdzi, no i troche dobrej woli, a wtedy i widok by sie zmienil i bylo by na czyms usiasc. Czyz nie?
Pozdrawiam, wychu

ludzie puknijcie sie . Tandeta na ulicy , zapasione towarzystwo ,żadnej tali . Wasze wypowiedzi to banalne i nieudolne usprawiedliwienie blejakości. Nikt mnie nie pozostawił bo niby kto te sexomaty z piwej w ręku, dupami jak melon w przyciasnych spodniach pod Yam cafe , Statoil itp.

Jacek z Zambrowa

Pasja ma rację. dziewczyny ostro przesadzają. ochydne brzuszyska wystają spod obcisłych bluzeczek, obcisłe spodnie rozsadzają wielkie dupy, wszystko żeby 'się podobać'. daleko im do tego. na dodatek muszą nosić napisy 'sexy' i takie tam na koszulkach żeby nikt nie miał wątpliwości że tak właśnie wyglądają.

ostatnio obserwuję nasze dziewczątka i dochodzę do wniosku że bardzo mało w nich kobiecości. nawet sportowy styl może być elegancki zarazem, one w większości są po prostu niechlujne. przykre, ale prawdziwe. zaznaczam, że większość nie znaczy wszystkie.

a co do zachowania to w ogóle tragedia. są wulgarne, krzykliwe i zupełnie niekobiece. wyluzowane i tandetne. współczesne 'kobiety'.

pozdr.
kasia

Ja tam nie widziałem w Łomży żadnego dresa, owszem są ludzie którzy chodzą często w drechach, ale czy są oni huliganami co kradną, i leją wszystkich ??

No to jak mamy na tym forum takie super laski w 100% idealne i dobrze ubrana majace gust to zrobmy jakies wybory miss forum:)

żadna atrapa. bardzo dobry pomysł.

pozdr.
kasia

Nie przesadzałbym ze stwietdzeniem długi majowy weekend. W tym roku tylko 3 dni z czego 2 z nich to sobota i niedziela.

Yo nigga!!! Aj!!!

Widzimy się już jutro! Zapraszam wszystkich.

Nie tylko spozywka... wkurzaja mnie ciagle rosnace ceny paliwa...dzis tankowalam na trasie wawa - ostroleka (orlen)- 95 i 98 w tej samej cenie - 3,83

Dziki: W Ekonomie może i nie ma ale w większości są

Jestem z Agrobiznesu. Potwierdzam że najładniejsze z Agrobiznesu są

Na Starym Rynku także podrożało :(

W Okruszku nadal te same ceny. I Dobrze !!!

Pomyślcie

VIWA zebys doczytala to bys zakumala, to ja jechalem Yarisem i chodzilo przedewszystkim o to ze zrobilem powtarzam nie chwalac sie 3 czas, a przy okazji bylo bardzo duzo dymu i coniektorzy co widzieli z tego co slyszalem twierdza ze wlasnie ten przejazd podobal im sie najbardziej bo doszlo do niego troche umiejetnosci, nikt nie przejedzie se tak o palac non stop gume toru i nie zrobi 3 czasu
pozdrawiam Krzysiek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org