Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOBROŚĆ KRAJU |
w Warszawie na stadionie u żółtków są dobre kebaby. Wiem bo próbowałem !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOBROŚĆ KRAJU |
markac: ale mi się nudzi i tak, to ja Tobie zazdroszczę :( tak dziś imprezujemy!
|
|
ehhe i nie chce ani slowa slyszec o moim romantyzmie ... :P ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
powiem tak....ci ktorzy tego nie przezyliscie nie wiecie jak to jest...smiejecie sie z chlopaka ktory postanowil to opisac.ja gdy ujrzalam ten temat na forum poczulam to samo...dokladnie to samo co poczulam wtedy jak zobaczylam tego oblesnego faceta obok samochodu w ktorym siedzialam ja i moj chlopak.nie wazne co robilismy i nie powinno was to obchodzic...w kazdym badz razie do lasu nie jezdzi sie tylko po to zeby oddawac sie cielesnym przyjemnosciom..smiejecie sie i kpicie..nie majac pojecia co czuje dziewczyna w takim momencie...bo tak jak powyzej kolega opisal w jego przypadku tez zauwazyla to jego dziewczyna...Ja wychodzac z samochodu w nocy...trzasnelam mocno drzwiami niemalze ocierajac sie o glosno dyszacego mezczyzne...kiedy zdalam sobie sprawe zaczelam krzyczec i plakac...sparalizowana ze strachu do samochodu wciagnal mnie moj chlopak..myslalam ze mnie jedynej to sie przydarzylo...
|
|
kiedy to bylo? jakies szczegoly? Zbych
|
|
mozemy wypic razem lol....;) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
xxAAGUSKAAxx a propo warszawy jak chcesz to moge Cie tam zabrac przy okazji:P
|
|
Witam. Moim zdaniem dlaczego my łomżyniacy mamy być stratni przez tych felczerów(dotyczy tylko strajkujących ok. 90 osób) sprzęt który jest na wyposażeniu szpitala po wielu trudach udało się zebrać i jest prawdopodobnie pod tym względem bardzo dobrze choć zawsze może być lepiej. a te konowały próbują nas tego pozbawić kto im dał do tego prawo. Proponuje żeby sie mocno zastanowili a dyrekcja szpitala powinna UPUBLICZNIć nazwiska osób które obniżą poziom usług medycznych przez likwidacje oddziału i pozbawienie korzystania ze specjalistycznego sprzętu. Na pożegnanie guma na plecy i wąskie drzwi. PS.Mam nadzieje że tych 90 wyjedzie w pi.......u i ślad po nich ucichnie. A jeśli założy taki gabinet prywatny powinni go znakować jak konfidenta . A i jeszcze do >kasienka16> z tego co czytam twoje posty to wnioskuje że ciebie to nie dotyczy z prostego względu widziałeś tylko jeden oddział i nie jest on w Łomży a.
|
|
a chociaz widzialas jakiesz szczegoly w ubiorze goscia? dzieki za odzew! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
re peter: Boże co za kolo, ostatni raz odpisuje na takie smarki... peter:Powiedz mi, po co chciałeś jednej nocy jechać w 5 wskazanych przez forumowiczów miejsc -obejrzec i sprawdzic je. A ty znowu o sexie... peter:jak kogoś nie stać na hotel i jak królik woli to robić w bagażniku musi przewidzieć pewne konsekwencje swych czynów -...dno...do hotelu zabiera sie dziwki...bo to zupelnie jakbyscie oboje jechali tam tylko sie ..dymać... peter: Zabierasz dziewczynę do lasu a potem ganiasz z pałą za "duchami" lub zającami. Nie pomyślałeś pisząc publicznie gdzie to teraz ją zabierzesz, że w nocnej głuszy jakiś osobnik pokaże ci przez okno auta gołą dupę?? Ty będziesz znowu z wywieszonym jęzorem za nim ganiał, dopóki nie dostaniesz strzał (pałą w łeb). Kiedy się ockniesz nie będzie kasy w kieszeniach, nie będzie twojego złoma nazywanego samochodem a laska będzie wydymana we wszystkie dziurki. Nie życzę ci tego, dlatego szybko dorośnij, sprzedaj auto i za pieniądze ze sprzedaży zaproś dziewczynę do hotelu typu RYŚ czy innego podrzędnego. -juz powiedzialem co mysle o hotelach, RYŚ to hotel czy przydrożny bar? Chyba zadna dziewczyna nie chcialaby byc zabierana do jakiegos hotelu jak dziwka tylko w jednym celu...nie wiem czy masz jakies doświadczenia w stosunkach damsko-meskich ale gwarantuje ze czasami uczucia same biora góre - takie dymanie sie po hotelach to moim zdaniem poniżanie gorącego uczucia...chyba ze poprostu lubisz miec wszystko ułożone w kalendarzyku..."o!za 3 dni jedziemy do hotelu na sex!"...hm...czekam na "ciętą" (taaaa) riposte Zbych
|
|
Gfx moze i zyje zludzeniami, a moze tylko Tobie sie wydaje, ze mozesz decydowac o tym, kto moze przebywac w lesie i wymierzac sprawiedliwosc na wlasna reke... Skad wiesz, ze sie gosciu skradal, wczesniej pisales, ze dopiero Twoja dziewczyna go zobaczyla przy samochodzie. Moze podszedl normalnie? A jesli gosc jest faktycznie chory (czyt. niespelna rozumu) to gratuluje nowatorskich pomyslow na leczenie. Jesli chcesz tak aktywnie przeciwdzialac, to zamiast bawic sie w szeryfa zglos to gdzies. Bo jak uwazasz, ze pobicie rozwiazuje sprawe, to sam zyjesz zludzeniami. Co do chronienia dziewczyny i "uciekania przed kazda przeciwnoscia", to niestety chyba niewiele wiecej juz da sie powiedziec... Jedyne co mozna tu polecic, to film "W obronie kobiety", jakby ktos jeszcze nie widzial: http://video.i123.pl/filmy/454/Grzegorz_Halama__W_obronie_kobiety
|
|
atbis- ten oddzial jest w łomży- na parterze!!!
|
|
ja Wam powiem, że jak zwiedzałem (LOL) Greenpoint to czułem się co najmniej jak w polskiej dużej wsi typu Szczuczyn... wszędzie "*****, ****, jebać", szpanujące czereśniaki patrzące spod byka na wszystkich i wszechobecny smród i brud... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jak ty juz na poczatku dajesz takie plamy to nie utrzymasz sie długo w tej szkole bo na informatyce pani Koszelew ci podziekuje a na ekonomi pan Surowik. :) idz do WSA :P
|
|
niema rozpoczęcia, wakacje przedłużone o miesiąc
|
|
Tym lekarzom już na mózg padło! Żeby w Łomży szpitala miało nie być? Niewyobrażam tego sobie.
|
|
jak zwykle napina i strach , spokojnie , za max. miesiąc wszystko dojdzie do normy
|
|
W przeszłości zamawiałam pizzę (nie w Łomży) i dowóz był gratis. Ale nic to. Za normalną przejażdżkę taxówką po Łomży płacę góra 7 złotych! Czy pize wożone są w jakichś specjalnych lektykach, z wygodami, telewizją satelitarną etc.??? O co tutaj chodzi??? Zbych
|
|
Na początku ich strajk był słuszny, ale teraz to przesadzili... Żeby od razu tysiąc złotych podwyżki?! Chyba na łby poupadali! Ja tylko chciałbym szczeże podziękować tym lekarzom, którzy nie złożyli wypowiedzeń i dalej pracują. To dzięki nim szpital może jeszcze jakoś funkcjonować. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |