sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To dopiero początek podwyżek podatków

Hejka z miłął chęcią zagłosowalam na nasze kochane schornisko.Namowie tez moich znajomych by zaglosowali.Pozdrawiam serdecznie

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To dopiero początek podwyżek podatków

zawsze_ja przyczytaj koniecznie ,,Byłem Księdzem'' autor: Kotliński Roman (pseudo: Jonasz Roman)

jeśli lubisz sensacyjne książki polecam
Robert Ludlum "Tożsamość Bourne'a", Krucjatę Bourne'a i tę najnowszą zapomnialem tytułu :P

http://www.jawauto.us/przepisy.htm

szukalem na Dc++ i maja tylko 3 sezon :(

Dzięki serdeczne. Fajnie, że taki spory odzew z Waszej strony. Dziękuję i pozdrawiam, z pewnością cos z podanych przez Was pozycji wybiorę. :)

Nie przeliczam....ale kto tu zarabia 500 euro dziennie?

SaneOne dzieki!To bedzie z lektorem czy bez?

Czy znacie dobrego instruktora gimnastyki korekcyjnej dla dzieci na basenie lub sali gimnastycznej?.

Jarek

A w Polsce jest niby inaczej? 100zl za wizyte prywatna, z 20 pacjentow dziennie, to masz 2000zl za dzien pracy, bez podatkow, ale ile osob nawet nie poprosi o rachunek... Kto tu zarabia 2000zl dziennie? ;) Czyli wychodzi, ze i w Polsce i na zachodzie lekarz moze zarobic w ciagu dnia 500 euro, a u nas ceny nizsze...

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

kto w naszych czasach niemyśli o takim wyjściu ,ale jechać w ciemno to tez niejest wyjście ,bo bez noclegu przez pierwszych pare dni to by przetrwał ale praca żeby przynajmniej była pozdrawiam

na basenie ratownik indywidualnie prowadzi zajęcia

Jarek

najlepsze ogólnie są w wawie przy skrzyżowaniu marszałkowskiej i świętokrzyskiej :D i jeszcze trochę alej na północ w "saharze" :D
po zjedzeniu kebaba w Łomży mój ziom odchorował 2 tygodnie...

ty wowo a parametry to umiesz wysrubowac?

Ares

lol

ADALL:"Trochę pokory dla starszych stażem użytkowników tego forum !"

1.to forum nie jest jakimkolwiek wyznacznikiem..chyba za bardzo się wciągneles. Pokorny jestem wobec ludzi ktorzy do madrosci doszli przez błedy...a nie uwazaja sie za madrych bo maja nabite duzo postów...
2.a owszem, rozliczam.To moj topic. Założyłem go w innym celu niz wysłuchiwanie oszczerstw z ust ludzi ktorych nie uwazam za wzory...(jakbys ktos nie złapał sensu -> chcialem sie dowiedziec czy ktos mial podobny przypadek)

re SN4P: "czrne jest czarne..." <--dowod na to jak bardzo jestes ograniczony..wogole nie dopuszczasz innej mozliwosci lub odcieni szarości. Wole nie ryzykowac pytaniem 'jakie Ty masz klopoty nocą w ciemnym miejscu?' ...no ale mam nadzieje ze sie juz z nimi uporałeś i nie bolą...

-i tak wlasnie od pytania o podgladacza w lesie dotarlismy do głęboko filozoficznych rozważań na temat postrzegania zycia i innych ludzi. Zahaczyliśmy o otwartość umysłu..w zasadzie o 'zamkniętość', a poziom dyskusji na temat sexualności nie zawstydzil by samego Z.Freuda - Gratulacje moja kochana Łomżo :)

**czekam na kolejne pierdoły :) , ktore niewatpliwie jeszcze tutaj bedziecie mogli przeczytac.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org