Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To dopiero początek podwyżek podatków |
Hejka z miłął chęcią zagłosowalam na nasze kochane schornisko.Namowie tez moich znajomych by zaglosowali.Pozdrawiam serdecznie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To dopiero początek podwyżek podatków |
zawsze_ja przyczytaj koniecznie ,,Byłem Księdzem'' autor: Kotliński Roman (pseudo: Jonasz Roman)
|
|
jeśli lubisz sensacyjne książki polecam Robert Ludlum "Tożsamość Bourne'a", Krucjatę Bourne'a i tę najnowszą zapomnialem tytułu :P
|
|
http://www.jawauto.us/przepisy.htm
|
|
szukalem na Dc++ i maja tylko 3 sezon :(
|
|
Dzięki serdeczne. Fajnie, że taki spory odzew z Waszej strony. Dziękuję i pozdrawiam, z pewnością cos z podanych przez Was pozycji wybiorę. :)
|
|
Nie przeliczam....ale kto tu zarabia 500 euro dziennie?
|
|
SaneOne dzieki!To bedzie z lektorem czy bez?
|
|
Czy znacie dobrego instruktora gimnastyki korekcyjnej dla dzieci na basenie lub sali gimnastycznej?. Jarek
|
|
A w Polsce jest niby inaczej? 100zl za wizyte prywatna, z 20 pacjentow dziennie, to masz 2000zl za dzien pracy, bez podatkow, ale ile osob nawet nie poprosi o rachunek... Kto tu zarabia 2000zl dziennie? ;) Czyli wychodzi, ze i w Polsce i na zachodzie lekarz moze zarobic w ciagu dnia 500 euro, a u nas ceny nizsze... dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
kto w naszych czasach niemyśli o takim wyjściu ,ale jechać w ciemno to tez niejest wyjście ,bo bez noclegu przez pierwszych pare dni to by przetrwał ale praca żeby przynajmniej była pozdrawiam
|
|
na basenie ratownik indywidualnie prowadzi zajęcia Jarek
|
|
najlepsze ogólnie są w wawie przy skrzyżowaniu marszałkowskiej i świętokrzyskiej :D i jeszcze trochę alej na północ w "saharze" :D po zjedzeniu kebaba w Łomży mój ziom odchorował 2 tygodnie...
|
|
ty wowo a parametry to umiesz wysrubowac? Ares
|
|
lol
|
|
ADALL:"Trochę pokory dla starszych stażem użytkowników tego forum !" 1.to forum nie jest jakimkolwiek wyznacznikiem..chyba za bardzo się wciągneles. Pokorny jestem wobec ludzi ktorzy do madrosci doszli przez błedy...a nie uwazaja sie za madrych bo maja nabite duzo postów... 2.a owszem, rozliczam.To moj topic. Założyłem go w innym celu niz wysłuchiwanie oszczerstw z ust ludzi ktorych nie uwazam za wzory...(jakbys ktos nie złapał sensu -> chcialem sie dowiedziec czy ktos mial podobny przypadek) re SN4P: "czrne jest czarne..." <--dowod na to jak bardzo jestes ograniczony..wogole nie dopuszczasz innej mozliwosci lub odcieni szarości. Wole nie ryzykowac pytaniem 'jakie Ty masz klopoty nocą w ciemnym miejscu?' ...no ale mam nadzieje ze sie juz z nimi uporałeś i nie bolą... -i tak wlasnie od pytania o podgladacza w lesie dotarlismy do głęboko filozoficznych rozważań na temat postrzegania zycia i innych ludzi. Zahaczyliśmy o otwartość umysłu..w zasadzie o 'zamkniętość', a poziom dyskusji na temat sexualności nie zawstydzil by samego Z.Freuda - Gratulacje moja kochana Łomżo :) **czekam na kolejne pierdoły :) , ktore niewatpliwie jeszcze tutaj bedziecie mogli przeczytac.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |