sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nadchodzi dzień....

A może ona wogole nie ma prawka i teraz mści się na biednych Lkach?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nadchodzi dzień....

to pewnie sławny Yeti buehehe

Ares

hehe fajna historia

Piss off !

hehehe :) następnym razem kolego weź dziewczynę do domu i zajmijcie się sobą :D Mamy XXI w i nie trzeba chować się po lasach lub krzakach

Zaraz ide nabijać giwere :D

re Malachit: nie obrazam sie, ale akurat Twoj scenariusz odpada...to jednak, hehe, coś wiekszego..pozatym gdybys przeczytał dokladnie to 'zajmowac sie soba' mozna tez odebrac troche bardziej ..subtelnie...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

gfx, jedź do lasku z dziewczyną jeszcze raz, tylko napisz na 4lomza kiedy, a bedziesz miał kilkanastu takich "grzybiarzy" w zimowych czapkach...
bo przecież k... nie będą czekać tam na Was z gołą głową!

nula78: w naszym regionie niewiele jest miejsc, gdzie mozna zdawac egzamin, z tego co wiem, zambrow i tego typu miasteczka jezdza do nas (byc moze ostroleka rowniez). Wez wyluzuj. A mnie moze rownie dobrze wqrzac ze sasiadka chodzi w rozowych gatkach w biale kropki.

Panowie bylem w usa i nik mi nie powie ze tam cacy w dzisiejszych czasach europa stoi otworem a nie hameryka bylem w hameryce ogolnie wszyskiego2 lata i 8 miechow i wiecej tam nie wroce mieszkalem na greenpoint ludzie tam to tylkogonitwa za dolarem robilem przewaznie na budowach bo innego to ciezko znalezdz wyzysk na calego i na czarno. W angli jestem 2 lata pracuje w firmie myjacej dywany. sluzbowy samochod praca bez stersu legalna moze na godzine duzo niemam 9£ ale 40 godz w tygodniu weekend wolny i za zadne dolary bym tego nie zamienil do polski blisko samoloty, busy , autokary , lub wlasnym autem jedziesz do polski kiedy chcesz a tam jedziesz i kisisz sie w tych hamerykaniskim dobrobycie i harujesz u jakiegos zyda. takze nie polecam usa lepiej wybrac europe to samo zarobisz a blizej domu jestes.

Koniu - ze swej strony, jesli Tyś aż tak zrażony tym krajem, to po kiego przyjeżdżałeś tu aż 6 razy!? Czyż Ty jakis tam 'masochista' lub 'self-hating fellow, czy coś? Cosik mi tu nie pasuje.
Wiesz, że aż się prosi by Ci tu odpalić: 'w d..e byłes, g...o widziałeś', jak to bella już określiła, choć trochu delikatniej. Nie chcę jednak zaniżać poziomu dyskusji na tym forum.

A tak ogólnie - mi to po prostu zwisa czy ktoś chce tu przyjechać lub nie, lub czy też woli gdzie indziej. Tylko proszę mi nie ob...ć Mego kraju!

Powtarzając to co tu już kilka razy pisałem: 'America - love it or leave it, warts and all'.

wychu

Zbych

Jejku ja trzy tygodnie temu pojechałem na wycieczkę do niu jorka. Jako miasto na wycieczkę - jest przyzwoite. Jednak mieszkać tam to koszmar. Pojechałem wtedy przy okazji na greepoint - od razu chciałem wracać do Bostonu. Przecież to wiadome, że kto mieszka/ł na greenpoincie to z pewnością nie będzie się tym chwalił lub/i mile wspominał czasu tam spędzonego. Bo jak można być zadowolonym z mieszkania w takim syfie?

urzad skarbowy - bardzo fajnie, że znasz kogoś kto tam mieszkał. czy to powód do dumy?

Wychu - nie słyszałem o tym. Skąd to pochodzi?

koniu - widać, że przywiązywałeś uwagę do tego gdzie przebywałeś. "Stamfort"?

SaneOne - trafne spostrzeżenie. Ci z garbami wracają do Polski i opowiadają jak to źle w tej hameryce.

To teraz zaczynasz seplenić zamiast weplenić?

Tutaj dajemy wyżyć się naszym rozentuzjazmowanym emocjom, które skrywamy w poważnych tematach tego forum. Wychu, wyluzuj :)

cyt: "sorki:) chce tytuły fajnych filmów:)"

to w końcu horrorów czy ogólnie filmów? ;)

tu jest lista najpopularniejszych horrorów

Shrek 3

kiernek uwziełeś sie na mnie? dzieki za listę

jak jechal na gazie to mi go nieszkoda powinien zginąc !!

Zbych

dobra to loosac weźmie GPS w takim razie

scaning, ty sie od czuubka odstosunkuj. Nie mam z tym nic wspolnego, a tym bardziej z jakas kamera.

zazdroszczę im tego, że ja na to nie wpadłem :)
łebskie typy :)

a niech wypierdalaja jeszcze sami beda potem wracac do pracy... pija itp a robic to ni ma komu!

weżcie się wreszcie do pracy,,,, karierowicze tzw..lekarze,, pacjenci niemaja już z czego płacić,,,co z waszą przysięgą??? niedpowiada praca ? prosze zmienić.... tak się ciesze że nie przebywam w kraju gdzie za tzn pomoc lekarską?musze płacić,,,w gabinecie u lekarza....

Ktoś tu się śmiał z tego Golfa V że to jest 1.4. Ja widziałem jak to chodzi - niesamowicie jak na takie "zwykłe" auto. Moim zdaniem spokojnie objedzie BMW 525 która ma ok 160KM.

A tutaj jest kolejna fura jaką mieli (w tle widać nasz nowy most).
Widzialem go jak jezdził po Łomży ale nie wiedziałem że ma taką moc - 230KM.

http://www.autowizja.pl/gfx/site/testy/volvo_c70_t5/zewnatrz/volvo_c70_1.jpg

Ciekawe czym teraz bedą jezdzić. Nic tylko patrzeć na tą strone autowizja i na łomżyńskie ulice :) heh

P.S. Ja też chce mieć taką robote :)

Wznawiam temat glosowania na schronisko dla psow Arka w Łomży.Nie wierze że w Łomży jest tylko 190 osob z komputerem ktore moglyby oddac glos.Wiec zwracam sie jeszcze raz z prosba do milosnikow zwierząt by glosowali skad sie tylko da bo te pieniazki,karma bardzo sie przydadza schronisku,kto tam byl ten zrozumie nasza determinacje.Dzis w radiu "eska" w wiadomosciach rowniez nawolywali do glosowania.Schronisko od niedawna ma wlasna strone internetowa
www.schronisko-lomza.yoyo.pl.Narazie jest skromna ale robimy wszystko by dodawac jak najwiecej zdjec i aktualnosci.Ktos kto nie chce glosowac niech nie komentuje bo jest to post wylacznie informacyjny.Glosy mozna oddawac na stronie www.krakvet.pl po ZALOGOWANIU NA FORUM.
Nastepnie Forum/sklep www.krakvet.pl/glosowanie na schronisko...-wrzesien 2007/schronisko dla bezpanskich psow "Arka".
Za oddane glosy dziekujemy!!!!

Co za burak jezdzi BMW 518 (bo tak to chodzi) albo 520 z 92 roku wisniowa z chamska antena CB na dachu??:)_

Wiersz zaproszenie do pracy

Autor: Jan Głuszczuk

O bezrobotny królu zbawco przyjdź do pracy
Nie jestem sknerą i zapłacę
Za dobrą i wydają pracę -
O bezrobotny - królu, zbawco -
Chcesz mechanikiem być, sprzedawcą?

Zatrudnię - chodź - zapraszam stary,
Czy wolisz myć w Irlandii gary?
Szukam Cię długo, od miesięcy,
U obcych Ty zarobisz więcej?

Mam dla Cię pracę na etacie
Przerwę, gdy zechcesz przy herbacie
Latem Cię schłodzę, ogrzeję w mróz
Zapłacę urlop, dam na ZUS.

Dam Ci praktykę oraz wiedzę,
Bo w branży mojej długo siedzę.
Zostaniesz na Ojczyzny łonie,
Wyśpisz się co noc przy swej żonie

Dam przywileje Ci na tacy -
W zamian chcę tylko dobrej pracy.
Czekam i czekam, a czas płynie
Czy szukać mam na Ukrainie ?

Ares

zgadzam sie z Draniem. teraz lekarze krzycza ze maja odpowiedzilana prace, ze w ich rekach jest zycie ludzkie i ze dlatego powinni zarabiac wiecej. i rzeczywiscie tak jest. tylko ze niektorzy ta odpowiedzilnoscia za bardzo w pracy sie nie przejmuja. bo czy lekarz odpowiedzialny operuje pod wplywem alkoholu? a czy lekarz odpowiedzialny odchodzi od stolu operacyjnego po to zeby strajkowac ze mu rzekomo bardzo zle? a gdzie sie podziala przysiega, ktora skladal? gdzie ta odpowiedzialnosc za zycie i zdrowie pacjenta? ... niestety odpowiedzialnosci tej mozna coraz czesciej szukac tylko w godzinach popoludniowych w prywatnych gabinetach. a co maja zrobic ci ktorych na taka odpowiedzialnosc nie stac???

dobrze by bylo gdyby byla granica miedzy szpitalem a prywatna dzialalnoscia lekarska. pracujesz w szpitalu- staraj sie tam pracowac dobrze bo dostaniesz wyzsze wynagrodzenie i nie dorobisz sobie na tych, ktorych nie obsluzyles porzadnie w godzinach pracy. nie chcesz- to badz biznesmenem, ponos wszystkie koszty z tym zwiazane i nie placz czlowieku ze ci zle.

a swoja droga to lekarze bardzo duzo stracili moim zdaniem w oczach ludzi przez ten strajk...

Najlepszą dla mnie kosmetyczką jest mój chłopak. Jego naturalny krem wspaniale działa na moją cerę. Zero pryszczy, ani śladu zmarszczek, przebarwień. Można stosowac ten specyfik albo od zewnątrz poprzez intensywne wcieranie, albo do wewnątrz poprzez połykanie. Obie metody są godne polecenia. Trzeba tylko tu regularności i efekty same przyjdą.
Obie te panie jeśli znają się na kosmetyce naturalnej mogą potwierdzic, że to jest to czego nam babeczkom potrzeba

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org