Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
....z komentarzy na forum |
GPS: Global Pochlajparty Systems. Wlasnie, Tommeckniet i KierMeck, kiedy nastepne GPS ? :) VVBede w Lomzy ok srody, pewnie do niedzieli.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ....z komentarzy na forum |
no ładnie chłopów było słychac :)
|
|
http://www.ewa.bicom.pl/karaoke/ a tu sa teksty. Sama korzystalam z tych str.Polecam!!! ale jesli nie myle sie to po jakims czasie przestaje dzialac ale sprawdz i zobaczysz
|
|
to w sobotę znów trzeba coś podpalić. co o tym myślisz TonnekMet? Jarek
|
|
"Jeku kurde poto jest te forum żeby się pytac itp. " mam jutro pierwszą lekcje? %-)
|
|
A ja polecam Studio Kosmetyczne Perfect. Chodzę tam na czyszczenia twarzy i jestem bardzo zadowolony. To bardzo porządny salon, polecam!
|
|
Doctorr nie obrazaj "roboli", bo nie kazdy "robol" to biedak... Jarek
|
|
Taki układ jest normalny? To jest chore! Akurat przez większą część dnia muszę się przemieszczać po Łomży i tylko ja wiem ile drogocennego czasu muszę tracić za stojącym rzędem L-ek. Ponadto wszyscy czy chcą , czy nie , wdychają smrody z tych setek obcych nauk jazdy. Roślinność też swoje cierpi. Może ktoś mi powie o realnych korzyściach miasta z tych obcych śmierdzieli , które tylko dla własnych korzyści tu przyjeżdżają. Być wolnym to móc ...nie kłamać !!
|
|
ZGaDzaM się z Maarcin. Poburzyć te wszystkie Biedronki i Wybudować zajeb...sty DUŻY hipermarket bo Łomży jest potrzebny taki Kaufland czy Tesco. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jaskinia to gniot, Szczęk to nawet horrorem bym nie nazwał. Lepiej określ czego się boisz tak będzie łatwiej dobrać film do ciebie. Np czy boisz się ciasnych miejsc, czy tylko ciemnych, jakiś ludzkich wybryków? Chyba, że się w ogóle nie boisz a chcesz się pośmiać, to wtedy wal jak leci. Wszystko Ci sie spodoba.
|
|
Zabili go i uciekł :-O poważka :P Suche majty na dnie morza - sensacja ;D a tak poważnie Teksańska Masakra Piła Mechaniczną :)
|
|
ja proponuję jeszcze "Rozmnażająca się tarantula posiadająca na razie małe pajączki na zewnątrz samochodu" - czyli szok w korku w wielkim mieście
|
|
Zdjęcie z imprez w Yam Caffe możesz zobaczy na mojej stronie internetowej: www.hoffman.fotolomza.pl w dziale portfolio => ciekawostki :) Zapraszam Jarek
|
|
Wrong Turn 2 (zły skręt 2) , The messangers ...
|
|
mam 2 piwa : Tyskie i Łomżyńskie , które wypić dzisiaj weczorem ??
|
|
gdzie w łomży sa najlepsze kebaby <lol> wiem ze byl taki temat ale lubie wkurzac ludzi xD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |