Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powstaje "Projekt świeckiego państwa" |
ADALL a ty z sąsiadką daleko macie do biedronki? Chciał bym cię zobaczyć jak w wielkim tesco jedziesz z wózkiem przez cały market po 2 plastry szynki czy tam mortadeli. Widzisz wypowiadasz się nie wiedząc że w zwykłych mięsnych sklepach, za parę plastrów czegoś tam zapłacisz tyle samo co w wielkim mega sklepie:) i bliżej...:))) Z łomżynskimi kramarzami:))) jak na razie to łoją na tobie kaske i cie olewają:))) chociaż dwa plastry wędliny faktycznie robi wrażenie, po roku taki kupiec jedzie dzięki tobie na karaiby...:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powstaje "Projekt świeckiego państwa" |
też byłam w spółdzielni i powiedziano mi to samo. Ponoć w nocy nie płacimy za podgrzewanie.. to może niech zamkną dopływ ciepłej wody na amen nocą... Wcześniej mieszkałam w zasobach ŁSM, ciepła woda była non stop (wręcz gorąca) i płaciłam mniej niż teraz, dziwne prawda? A tak na marginesie, ciepła woda w kranie powinna mieć podobno 60 - 65C, ale u mnie z pewnością tyle nie ma... następna kwestia do dopilnowania. Nie dajmy się!!! ja się piszę (już nie pierwszy raz:))
|
|
:) heh No lans przede wszystkim. No dobra, w sumie to mają czym... no ale mniejsza o to. Czy to faktycznie sa jakies testówki? Przecież normalne testówki są pooklejane reklamą salonów itd itd. Wie ktoś o co z tym chodzi? :]
|
|
CHŁOPAKU....POMYŚL ŻE INWESTUJESZ 30TYS DOLARÓW A MASZ ZAROBKU PRAWIE DRUGIE TYLE W POSLCE. TA ŁOMŻA JEST TAKA POPIERDZIELONA ŻE KAŻDY WNIKA KTO SKĄD CO MA I ILE MA LAT I JAK SIE DOROBIŁ. PROPONUJĘ CI NAPAD NA BANK
|
|
a Mercedes CLS 320 Srebrny? Tez nie zla fura. Zbych
|
|
w mamo to ja?
|
|
ja już przestałem na to zwracać uwagę... czasem tylko denerwuje, jak się człowiek gdzieś spieszy, a kursant nie może ruszyć na światłach i trzeba dwa razy czekać... no i parę razy się zdarzyły jakieś wymuszenia pierwszeństwa czy coś, ale to nie tylko kierowcy eLek takie rzeczy robią...
|
|
WERY GUT KAR :) apostata
|
|
Tak to ta ulica :)
|
|
Niemieszkalem w piwnicy na greenpoincie. Mieszkalem 1.5 w stamfort w CT i troche na tym polskim gabeciowie w NY . I troche hameryki widzialem i na dzien dzisiejszy niema poco tam jechac no chyba ze na max 2 tygodnie na zakupy i to tylko poto.
|
|
z tego co udało mi sie zauważyć co drugi dzieciak na skuterze nie zna przepisów :/ zajezdzają drogę wymuszają pierszeństwo na tych kosiarkach niewiem czy to dla nich lans czy co? powinni zdawac na prawko tak jak na motor i conajmniej żeby 18 lat mieli... a nie tatuś kupi a pózniej płacze... mam tylo nadzieję że nic powaznego mu się niestało bo troszke zmasakrowana ta kosiarka była :/ Ares
|
|
o żesz kur.. i co Łomżaaaa postałes 5 minut dłużej na ulicy i co twój swiat legł w gruzach? zastanawia mnie jak ty byś parkował jak pojedziesz na miasto... elki parkowały i odrazu wyjezdzały bo na 100% wiedziały że jak cie puszczą i reszte to bedą tam stały do usranej śmierci hehee a ii niemyśl że zdaje na prawko mam od 7 lat śmigam se czesto w południe motorkiem po 4 godziny i jakoś mnie nie denerwują L-ki bardziej denerwuje mnie zachowanie reszty kretynów w swoich shrootah co myśla że sa panami drogi :D i jak zawsze wiecznie sie śpieszą......
|
|
O jakże to romantyczny temat. Ciąganie jakiejś wywłoki po krzakach i wodorostach. Super. Widocznie, jak to pisze Bemol - dziewczynom tak się maży. Jeżeli towarzyszka tej tułaczki umie czytać to powinna dać takiemu amantowi w mordę i niech się zabawia razem z tym gościem w futrzanej czapce. Zbych
|
|
kuzwa czlowieku po co robisz taki szum i szelest na forum ? ludzie pisza do ciebie z z zartem a ty ich wprost to chamsku obrazasz! opanuj sie, wyluzuj, policz do 10 (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10) nie lepiej ? a teraz przestan jechac innych gdy reszta forum traktuje ten temat jak jeden wielki zart. nie widzisz? loosac nie przejmuj sie :)) takich jest wiele :)) ADALL Szmata nie jestes :)) co najwyzej gfx to MOP :)) Bemol niezła opowiastka :)) gfx nie bierz tego do siebie i nie jedz innych bo sam przeciw reszcie - hmmm bedzie ciezko ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |