sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a wiec Lepper mial racje ze w polsce byly wiezienia cia

następnym razem rozstaw wnyki dookoła pojazdu :)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a wiec Lepper mial racje ze w polsce byly wiezienia cia

loosac: Kasia to była :D

loosac: Ty konkurencja jestes! ja byłem pierwszy :P:P

hehehe

ja ja polecam tych dwóch panów i widziałem co potrafią:
loosac i tommeknet

Matko kochana co za prymityw...zabierac dziewczyne do lasu...jakby nie mozna bylo w domu...kulturalnie, a potem to sie skarza,ze ktos ich podglada,totalna glupota i dziecinada

jak myslicie czy można to od razu zgłosić do jakiegoś ministerstwa czy coś? bo w umowie ze spółdzielnią na dostawy wody chyba nic nie ma o tych "przerwach"

Hahaha ale ja zjechali :))) hahaha dobre

nie słyszałeś że się pomyliłem. nic takiego nie istnieje :)

nie macie juz gdzie jezdzic w nocy z dziewczynami??lasek jednaczewski itd....
Proponuje HotePolonez lub Baranowski...tak nie straszy

mapa taka istnieje, jest dostępna w urzędzie miasta na zamówieniem koszt to około 500 euro i mogą je zakupić jedynie służby specjalne

niema tam co jechac syf brud i smrod po 6 razach pobytu w USA wybralem anglie. lepsze zarobki legalnie i do domu blizej.

scanning505: a ile zapłacisz w tym baranowskich. 5 takich kursów i masz 2tyg w hiszpani w 5gwiazdkach

I bardzo dobrze, że są na naszych drogach, dzięki nim nikt nie warjuje po naszych ulicach!

Lekarze, lekarze... to już nudne zaczyna być.

Już się zaczynam zastanawiać kto z kim walc. Pacjent z lekarzem, lekarz z rządem ?
A prawda jest taka, że np NFZ ma się dobrze.
Może niech lekarze zaczną od bojkotu NFZ. Niech NFZ podniesie stawki za wykonane usługi, zniesie limity przyjmowanych pacjentów.

To może wtedy Pan psilocyber nie będzie patrzył z nienawiścią w oku na kolejnego pacjenta?

Domagacie się nie wiadomo jakich pieniędzy od Dyrektora Szpitala a zastanowiliście się skąd ona ma je wziąć ?

Nie podoba Ci się, że rolnik płaci mały Krus, a byłeś choć raz na wykopkach ziemniaków? Zbierałeś choć jeden dzień? Czy tylko poszedłeś do sklepu i kupiłeś sobie kilogram albo worek. To też nie jest lekka praca.

Już słyszę lekarza Kołakowskiego ".. zwolnić z administracji bo tam jest za dużo..."
No i co? zwolni się z połowę i wam się wydaje, że automatycznie dostaniecie swoje tysiące? Może wam się wydaje, że tam ludzie grubą kapustę zarabiają?

I nie piszcie mi tu, że lekarze z głodu umierają. Bo takie osiedla na rogu al Piłsudskiego i Szosy Zambrowskiej czy na St. Łomży przy Szosie to nie powstały z państwowych darowizn czy ze środków unijnych. Może trzeba było skromniej się budować albo w bloku mieszkać tak jak większość?

Wszyscy wiedzą, że dbacie o siebie. Mało was obchodzą pielęgniarki czy salowe. Które nie znajdą pracy jak oddziały zostaną pozamykane.

Niech dotrze to wreszcie do was, że jesteście zwykłymi ludźmi, których można zastąpić. Szpital jest jak każda inna firma, świadczy usługi i dostaje za nie pieniądze. I jeśli zacznie przynosić same straty to i Wy pójdziecie do zwolnienia.

I pamiętajcie, że jest to już ostatnia tak duża firma w Łomży.

To akurat była ręka Tomka.

MIALEM 161 CB 646

biuro tłumaczeń z Trójmiasta,które na zasadzie franszyzy daje licencje na tłumaczenia

wandale :) gdzie to było?

to nie jest reklama

gg 5467293

hehe no i znowu bzdety

re Pawel_W: przeczytaj DOKŁADNIE wyraz po wyrazie moj poprzedni post punkt #3.
re mandrzejczuk: W sumie dobrze kombinujesz. Mama nie pozwala Ci po 22 być na dworze, a kreujesz sie na takiego co poprostu..lubi zajmować się sobą w domu...
re tommeknet: ...podwójne dno ... :p

re: jezeli chodzi o wybor miejsce to chyba kwiestia gustu, pozatym 99% z cwaniaków tutaj dostaje jeszcze pieniążki od mam więc poszanujcie ich ciężką pracę...Jeżeli chodzi o ciastka po lekcjach to

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

hehe ADALL jasne, oficjalnie nie moge go o nic oskarżyć, ale sam powiedziales ze moze to byc jakis psycho:
Mozesz gwarantowac ze na podgladaniu ludzi sie zakonczy? Nie chcialbym sytuacji w której moglem cos zrobic a nie zrobilem...ale walka ze znieczulicą nie jest łatwa...

1.On mial około 45 lat, moze i jurny chłop ale bez przesady...
2.No ja tez jestem za zdejmowaniem odzienia :):) To kolejny dowod ze ziomek z lasu ma nierówno pod kopułą.
3.W moim wieku? pełnoletniość kilka ładnych lat temu osiągnełem więc chyba się przeliczyłeś.

no w sumie nie pomyslalem o lesnikach itd ale w takim razie doleje oliwy do ognia:

Znajomi którzy go widzieli ok godziny 14 zapytali "uszatego podglądacza" czego chce..wcale sie nie wystraszył...nie odezwał sie tylko spowrotem powoli wio do lasu :)

Nie uwazam ze to odrazu jakiś rasowy zobczeniec ale stawiałbym na jakiegoś lekko pukniętego bezdomnego, który tak spędza czas..sam do tej calej histori podchodze z duzym dystansem, ale wiem co widziałem. Pomyslalem ze moze to pozwoli niektórym uniknąć nieprzyjemności itd..

re tommeknet: sam sobie z tego czasem smiechy robie, ale nie uwazasz ze ten cały ADALL troche przesadził?

Pozdrawiam

no to będzie gorączka sobotniej nocy ;)

Czesio chce ognicho :D

A skąd wiesz, że jest tam kamera, jest jakaś stronka do niej?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org