Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ej peowcy jak w koncu nazywa sie wasz min finansow |
Hanes to typowa odmiana najgorszej polskiej mentalności... Bardzo prosze, niech w Łomży powstają markety ale na obrzeżach...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ej peowcy jak w koncu nazywa sie wasz min finansow |
kurcze ja napisze chyba juz poraz ktorys ale napisze ze trzeba pomagac wszystkim potrzebujacym zarowno i ludziom i zwierzetom. te pieniazki io tak pojda na jakies schrnoisko i tak. glosownaie tak naprawde nic nikogo nie kosztuje. a jesli ktos byl w schronisku to wie ze ono naprawde potrzebuje tych pieniazkow i nie tylko bo i wolontariuszy czy ludzi ktorzy by mogli oddac cokolwiek co by sie tam przydalo. w tej chwili robiona jest szczeniakarnia. dziala juz szpitalik sa wybiegi ale nadal brakuje funduszy na nowe budy dla psiakow, ocieplenie ich na zime! itp. itd wiec warto glosowac tym bardziej ze nie jest to trudne:)
|
|
cornelia a) jak mozesz oceniac czyjs profesjonalizm przez internet? czy swietny lekarz, ktory dopomina sie o godziwa zaplate i godne zycie jest juz nieprofesjonalny? b) a co powiesz tysiacom ludzi umierajacym z powodu za malych nakladow na leczenie? dla porownania naklady zdrowotne na jednego obywatela Czech to ponad 100zl a w Polsce ponad 40zl. czy musze to komentowac? c) wbrew pozorom i rozsiewanym przez takie jak ty niedoinformowane osoby my nie walczymy jednie o pieniadze dla siebie. chcemy reformy calego systemu. ale skad ty mozesz o tym wiedziec? d) uwazasz ze to sprawiedliwe ze jeden placi caly Zus a drugi maly krus? i tak dalej i tak dalej
|
|
w lomzy nikt nie biega ;]]
|
|
autor Jan_Serce pisze - cyt: "Bardzo prosze, niech w Łomży powstają markety ale na obrzeżach..." A dlaczego na obrzeżach ?? Moja sąsiadka ma skromną emeryturę i chciałaby spacerkiem przejść do marketu po sąsiedzku. Wydać dużo mniej pieniążków niż u łomżyńskich zdzierców nazywających się kupcami. Jan_Serce: po co wysyłasz ludzi do hurtowni po cukier?? Bimber w domu pędzisz czy jak ?? Mam kaprys to kupiję dwa plastry wędliny, nie muszę jej kupować w hurtowni na kilogramy. Z łomżyńkimi kramarzami będzie niedługo jak z rolnikami. Mając te swoje upadające interesy (cztaj - sklepy) będą przychodzić do marketu na zakupy, dlatego, że w ich sklepie będzier dla nich za drogo. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Janek zadzwoń do tego człowieka : 514 631 717 Pozdrowienia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |