sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
1-0 dla obrońców krzyza

Biedny, niedowartościowany , niskoopłacany, wręcz głodujący "LEKARZU - POKAŻ CO MASZ W GARAŻU" !!!

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 1-0 dla obrońców krzyza

W szpitalu sa tzw. dyzury kontraktowe.Moze jakis lekarz wypowie sie na forum i odpowie na pytanie.Ile za taki dyzur zarabia,oraz ile dyzurow w miesiacu taki lekarz srednio moze miec.
Najlepiej jednak ,jesli ktorys by pokazal roczne rozliczenie, to wtedy moglbym powiedziec czy lekarz moze dobrze zarobic.Ale na to raczej zaden sie nie odwazy i nadal beda opowiadac ile zarabiaja ,ale tylko z etatu.

Ciekaw jestem ile najwięcej komentarzy na Allegro ma osoba z Łomży?
(mini konkurs:-)

Ja- 280.

Ale z ciebie pajac. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie zakladaj glupich tematow. Niedlugo powstanie temat: "Kto z Łomży ma najwyższą średnią na fotce.pl". Żenada.

WSZYSCY NA MECZ W SOBOTĘ!!!

dziękuję za wieści.

Ty masz dużo do powiedzenia..

Wszyscy na mecz... i tak 87 postów.

oooooo jaka wyczerpująca odpowiedz. Niby wszędzie o zespołach głośno i niby to nic trudnego, ale jeśli chodzi o wybranie jakiegos na własne wesele to wtedy zaczyna się problem. Dzięki. Pozdrawiam

Wychu-balanga w każdej chwili. Przylatujesz, dajesz znać, zbieramy "starą gwardię" i gotowe:)
A z tym Maćkiem to rzeczywiście klops...nie mam pojęcia jak możnaby go zwabić na forum. A my tu tęsknimy do jego mądrych postów!:(((

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Już odpowiadam.
W moim szpitalu w 'stolycy' za dyżur płacą 10zł netto za godzinę lekarzowi specjaliście (szefowi dużuru). Lekarzowi bez specjalizacji płacą 150zł na rękę (za dobę pracy). Prawda, są inne szpitale w Warszawie, które płacą 45zł brutto za godzinę dyżuru szefa dyżuru (zwykle lekarz z II stopniem specjalizacji). Ale jest to zawsze praca dodatkowa ponad godziny, więc czasu na prywatne życie mało.
Ja mam mieszkanie i samochód. Jak na to zarobiłem?
hmmm...
Nie zarobiłem. Kupili mi rodzice i teściowie.

Wg.ostatnich danych lekarz specjalista zarabia średio 2500zł brutto. Średnia krajowa ok.2800zł brutto. I proszę bez argumentów typu:
- lekarz to sobie dorobi
- lekarz to weźmie do kieszeni i ma z czego żyć
bo to jest patologia, która jest podtrzymywana przez nędzne zarobki w służbie zdrowia

Równie dobrze właściciel sklepu może powiedzieć: 900zł, które płacę moim pracownikom jest OK, bo wiem, że i tak dobrze zarabiają, bo dorabiają sobie do pracy.

To podaj nicka zobaczymy ile negatywów załapałeś

Popieram akcję.Z agłosowałam.

Tak, dobrze, tylko jakie to zycie dla stworzenia byc zamkniete w malej klatce? Myslisz ze to jest zycie? Chcialabys zyc zamknieta w malej klatce do konca twoich dni? To nie zycie, to wegetanizowanie. Mam psa, kupilem dziewczynie Chihuahua i teraz mieszka u mnie w domu.

Łukasz, widze, ze popierasz zakladanie tego typu tematow. To mowi samo za siebie. Poza tym ŁKS pisze sie z wielkich liter i zapamietaj to na przyszlosc!

Marcin, postów 7, widac, ze niedoswiadczony uzytkownik forum. Biorac to pod uwage narazie mozna mu wybaczyc zakladanie niedorzecznych tematow. Moze w przyszlosci zrozumie pewne rzeczy...

A ja swoje... Wszyscy na mecz w sobote!

hehe... Ja posiadam od zajebania i ciut ciut ... już super sprzedawca to dla mnie za mało żeby ogarnąć komentarze ;)

a **** mnie do boli. ***** ludzie ogarnijcie ... zeby takie posty zakladac ...

Wszyscy na mecz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

polecam zaspol "no to co" hahahah

TheWiseOne pojdz do schroniska i zobacz ze ludzie tam pracujacy robia wszystko by pieskom bylo lepiej, robia wybiegi i akurat w Łomży psiaczki maja w miarę dobre warunki i swietna opiekę weterynaryjna.Wszystko to wlasnie dzieki pieniadzom z akcji.Psy sa sterylizowane by nie "rosło"ich wiecej. Ale te co zyją zaslugują na lepsze warunki dlatego tez jest to glosowanie, by psiaki nie wegetowaly w malutkich klatkach.Wiec skoro masz psa i widzisz jaka radosc sprawia mu bieganie i zabawy to zaglosuj bo dzieki naszym glosom w schronisku uda sie zrobic cos wiecej. Przeciez nikt nie kaze wykladac Ci pieniedzy to tylko 2 minuty przed komputerem a mozna sprawic tyle dobrego.

mam pytanie czy jest ktos w lomzy kto korzysta z takiej uslugi?

Temat jest: największy lekarz łapówkarz

No i co na ten temat moglismy usłyszeć?????
A no,
że żona jest w ciąży
że żona płakała,
że była 2 razy u lekarza P
ze wizyta kosztuje stówę
że żona miała wypadek,
że krwiak macicy
że tesciowa leczy sie w Warszawie
że to wojskowy szpital
że profesor daje wiecej zwolnienia
że zmienił leki,
że cos innego rozpoznał
że lekarz z Łomży jest nieprzyjemny
że według jednych nie jest fachowcem
że według drugich jest fachowcem
i tak , dalej i tak dalej

Kochani !!!!
Co sie tyczy tematu?????
Chyba , ze lekarz i ze z Łomży
Szczerze mówiąc śmiać mi się chce. :)))))))

No tak coś słyszałem panowie i panie, ze maja wybudować, bo nasi lekarze będą na zachód teraz wylatywać, i żeby mieli wygodę.

Dla sław medycznych świat stoi otworem.

01,04,200...

ja akurat mam sporo lekarzy w rodzinie i żaden biedy nie zna...
te kwoty 2500 zł to jakaś kpina...

ciekawe jak z takiej kwoty zmieniać co dwa lata samochody i budować domy za dużą bańkę lol

koziol0

Co to jest . Czesc Mustang i pozdrawiam . Chyba ze ........ , motorola ma w stanach 2-u zakresowe telefony , przewaznie kontraktozy znich kozystaja moze to to , ale niemysle zeby pobudowali inne przekazniki . pozatym telefon ma w sobie i jakby CB i komorke .. zobaczymy pozdrowionka dla calej ekipy LO i dla nowicjuszy , swaja droga Mustang ? moglbys cos z tym zrobic :) 73 2LO59opADAM

te psiaki skrzywdzili ludzie bawiac sie nimi jak zabawka a kiedy im sie znudzila zostawiajac ja, czesto przywiazujac do drzewa i stawiajac obok zamknieta puszke karmy. czy to jest wporzadku? schronisko moze nie ma najlepszych warunkow ale ciagle sie stara cos zrobic by psiakom zylo sie lepiej. tarfiaja tam naprawde rozne psy kundlki i te rasowe.
uwazam ze nikomu nic sie nie stanie jak zaglosuje na schronisko czy tez zrobi cos innego by je wesprzec. a pieniazki i tak i tak pojda na jeden i ten sam cel. gdybyscie widzieli jak tam naprawde jest i ile jest tam pieskow naprawde nie zastanawialibyscie sie nad tym zwlaszcza ze jest taka okazja i to nie wy dajecie pieniazki. to nie jest nic trudnego naprawde:)

wader87@wp.pl

No cóż, Niewiasty - jeśli sie okaże, że to nasze gremialne 'dobre słowo' nadal nie wywiera na Maćku żadnego wrażenia, to już sam nie wiem co wtedy z tym fantem zrobić. Może pozostało nam tylko spróbować zwabić Go tu jeszcze zaproszeniem na tą naszą wspólną balangę - używając Gazeli przysmaków na taką dodatkową 'przynętę'. Temu to chyba On się już nie oprze, bo jak się orientuję to z Maćka dość poważny rybak, a grzyb i ryba to też chyba idą w parze - tzn. oboje lubią pływać - jak to już Gazelka nie omieszkała zaznaczyć ...:).

A więc - wszystko co nam teraz pozostało to tylko zaciskać kciuki na jakiś odzew z Maćka strony.

Pozdrówka, wychu

goral, bardzo emocjonalnie i nerwowo do tego podchodzisz, co prawda masz prawo, ale ja obiektywnie patrzac, dostrzegam tez inne aspekty sprawy
zgaduje, ze chodzi o P, o ktorym mysle
jakies 5 lat temu mialam z nim dosc czesty kontakt i
-nie byl nigdy nieprzyjemny, chociaz na kolana przede mna nie padal, zreszta nie tego oczekiwalam, powiedzialabym, ze podchodzil do sprawy fachowo
-chodzilam prywatnie, to placilam, gdyby mnie nie bylo na niego stac, to pewnie bym poszla do tanszego
-gdy szlam po recepte, nie bral ode mnie pieniedzy
-na ostatniej wizycie byl bardzo mily, chociaz wiedzial, ze juz nigdy do niego nie przyjde
-opisane wydarzenie przez gorala...lekarz ma przepisac pacjentce zwolnienie i zrobic? skierowac? na badania zalecone przez innego, mimo, ze diagnoze doktor P postawil inna, pacjentka tego oczekuje, bo zaplacila 100
ale jesli lekarz jest przekonany o slusznosci swojej diagnozy? moze wowczas sie poczul urazony, ze pacjentka przyszla sobie do niego za te 100 kupic zwolnienie i skierowanie
moglo tez byc, ze doktor P sie pomylil, wowczas zachowal sie baaardzo nieladnie, zreszta w pierwszym przypadku wybuch tez nie jest usprawiedliwiony, ale twoje oskarzenia o lapowkarstwo tez nie

zawsze sa 2 strony medalu, ale, mimo moich dobrych wspomnien o panu P uwazam, ze dobry lekarz skierowalby na badanie, przedluzyl (na wrazie czego) to zwolnienie do czasu badan, ew. nastepujacej po nich wizyty i wtedy powiedzial, co wedlug jego wiedzy z badan wynika

mam nadzieje goral, ze twojej zonie bedzie dopisywalo zdrowie, jesli ma jakies watpliwosci, to niech zmieni lekarza, bo po co sie stresowac, szczegolnie w ciazy, ty tez tematu przy niej nie rozdrapuj od nowa i od nowa, bo to tez extra stres dla niej, lepiej niech przestanie myslec o tym, moja kolezanka rodzila u innego P, byla zadowolona

ps. czesc Gazelo, jak sie masz?

dobra nie tłumacz się. wszystkie te dupy możesz sobie obejrzeć w sobotni wieczór robiąc kurs po łomżyńskich i podłomżyńskich dyskotekach

. . .

zadzwon do mnie to wezme od reki dzisiaj
moze byc nie na chodzie bez znaczenia
660221122

Ptysiu80 zniżył się poziomem do Ptysia91 sprzed kilku lat.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

POLSKO a TURCJO
nawet analfabetyzm już go dotknął

Zbych

Witam. Podlacze sie do watku. Udalo mi sie oddac 2 glosy z roznych adresow. W schronisku bylem kilka razy mozna sobie wejsc chociazby poglaskac, pobawic sie z tymi zwierzakami a jesli ktos ma ochote to nawet pomoc przy normalnych codziennych czynnosciach. Warunki sa powiem tak "nie tak to sobie wyobrazalem". Wszedelm na poczaku udezyla mnie fala smrodu (cieplo bylo moze dlatego) heh ale dobra reklame robie nie ale nie o to chodzi. Jezeli ju sie oswoisz z zapachem i ruszysz dalej na podboj to naprawde serce sie kraje psy sa rozne, malo sie nie udusza tak chca zeby podejsc je poglaskac a najlepsze jest to ze kazdy z nich ma opanowana jakas szuczke zeby zwrocic na siebie uwage heh najbardziej zapadla mi w pamieci klaka z takimi trzema rzezimieszkami z ktorych jeden skakal jak pilka drugi boksowal w klatke jak bokser a trzeci baraszkowal na dole i zajmowal sie logistyka heh. Psy sa lagodne i spokojnie mozna wkladac rece przez siatke i je glaskac. Dlatego zachecam do oddania glosu chociazby ze wzgledu na lokalny pariotyzm. Troche ciezko polapac sie w tym glosowaniu bo trzeba zalogowac sie na forum a nie na stronie glownej i wtedy odszukac posta z glosowanie najszybciej to chyba przez opcje wyszukaj wpisujac fraze glosowanie no i wybrac z listy i poszlo, a jesli ktos sie jeszcze nie przekonal to zachecam do odwiedzenia schroniska. Pozdrawiam

Treść jest ukryta

Ptysiu sili się, aby być zabawnym jak niejaki czuly_wojtek, jasiu_smetana czy kasia_lublin onetowi cudacy.

A swoja drogą mam nadzieję, że pokanamy Turka w bitwie pod Łomżą.

ŁKS!!!

ale masz problem...

ja xD hhaha :D

Zbych

ja tez mam jedna z wiekszych i nie chodze po klubach co noc i nie wystawiam dupy na pokaz nocnych wrazen

Zbych

więc + dla Ciebie.

www.kaufland.petpro.pl

TAK dla KAUFLANDU w Łomży !

A na co ci ten kaufland? Akurat ty tam strasznie nakupujesz hhahaha
taka wsiowa mentalność, jak będzie dużo wielkich sklepów to będzie jak w "warsiawie" Taniej? to do hurtowni spożywczej, żaden problem...

niech się budują nawet i tysiąc takich sklepów. bronisz?
zarobią najwyżej firmy rozbiórkowe, firmy budowlane, przez jakiś czas pracownicy. same plusy. a i miasto zawsze inaczej wygląda

Niekoniecznie. Wystarczy spojrzec na opisy niektórych dziewczyn/chłopaków i już widać co sobą reprezentują...

tylko szkoda ze te opisy praktycznie sie powielaja... malo kto ma cos ciekawego do powiedzenia. Poztym Lomza to male miasto i sie wiekszosc ludzi zna... a jak sie poczyta te opisy to poprostu widac ze niektotore ni jak sie maja do rzeczywistosci!

Równiez zachęcam wszystkich do oddawania glosow konkurs potrwa tylko do 30 wrzesnia wiec jest malo czasu a duza konkurencja:)schronisko które wygrywa ma 158 glosow wiec Łomży jeszcze "troche"brakuje:)

Bella!!! Wszelki duch...!!! A już myślałam,że zapomniałaś o nas zupełnie:)Zaczyna się robić swojsko na tym naszym forum.
Pozdrowionka:)

jak sama nazwa strony wskazuje www.FOTKA.pl wiec po zdjeciu sie ocenia ==> wyglad... i nierozumiem czemu tu sie charakteru czepiacie... jak chcesz ocenic charakter to ciezko po opisie, oceniasz czy dana osoba jest ładna czy nie i dajesz ocene a charakter zainteresowania i czy taka osoba ma cos ciekawego do powiedzenia czy nie zostaw jej znajomym

ja mam jedna z wyzszych no i co ? dostane nagrode od prezydenta ze godnie reprezentuje miaslo łomża ?

skoro zalozyles temat to walnij jego nazwiskiem skoro jestes pewnien tego co mowisz...

Ja byłem w Kauflandzie w Ełku i powiem, że nic specjalnego...

od jak dawna dr bierze stówkę?Ja półtora roku temu płaciłam 70 zł.

W ciąży byłam pacjentką pana doktora i bardzo tego żałuję. Może nie był ona niemiły dla mnie, ale dla niego liczy się tylko kasa a nie pacjent.
I bardzo mnie zawiódł podczas porodu.
Nigdy nie pójdę do niego prywatnie.
Bardzo dużo przez niego łez wylałam, na szczęście skończyło się dobrze.

Cleric - są i dzisiaj i to nawet sporo zostało:) ;) Ale po weekendzie pewnie nie będzie :P

Łukasz1984: I co z tym Volvo? Tak jak napisałem dam 200 zł :P

a może Multimo??

Piss off !

o to super;)a za Andrzejem juz sie stesknilam wiec pewnie odwiedze ;)

było być na meczu, zamuleńce !!!

tak tak jest juz czynne lokal odnowiony:)

hej franio takie firmy jak Statoil, Mc Donalds BP działająna zasadch fraschingu tylko, że u chodzi o markę nie towar odprowadzane są ze sprzedaży reszta zostaje w Łomży, mylisz stokrotę z tymi firmami bo stokrotka to oddział zarządca jest w Lublinie tu nie ma działania pod nazwą zgłąb temat potem się wypowiadaj

Jan_Serce: kogo ty tu bronisz?? Nasz lokalny handel to często artykuły przywożone z makro i tylko: cenax2 My wszyscy tu żyjemy i chcemy płacić stosunkowo tanio. Mam płacić 30-50% drożej dla rodziny sąsiada, który jest lokalnym biznesmenem ?

Bogdann -> zamienne jak najbardziej. Mam A6 i tu również te same wahacze :)
Każdy TDI jest dobry bez względu czy pompa, czy pompowtrysk. Pompowtrysk ma lepsze osiągi, mniejsze spalanie i większy margines mocy. Jego praca natomiast jest bardziej twarda, głośniejsza. Zostawia też większe chmurki.

wowo: Gdzie ta hamownia? I jaki typ tej hamowni?

Pifpaf

Chyba pójdę go zawołac (Maćka) na forum. Przyznam Ci się Gazelo, że brzuch to zaszczyt w naszej męskiej braci. Ten, który go nie ma to zapewne facet "krótko trzymany" przez małżonkę. Ciekawy jestem jaki brzuszek ma Malachit?? Ryska, pozwalasz naszemu serdecznemu koledze na "małe jasne" od czasu, do czasu ? Serdeczne pozdrowienia dla stałych bywalców. Wychu ----------->>>>>>> przylatuj na grzyby - jest coraz bardziej sucho w lesie i niedługo nie będzie możliwości się spotkać (chyba, że wymyślimy na forum inny sympatyczny temat). Pozdrowienia.

ja mam konto na fotce ze zdjeciami i wcale nie daje smaych 10 i nie dostaje ani 11 jak teraz wprowadzono... moje konto ma 11 jedynek i co zalamalam sie?? nieee sram na to kto mi jaka ocene daje a to traktuje jako zabawe dzieki ktorej poznalam wduzo fajnych osob

W Łomży jeśli chodzi o sklepy poza Biedronką i Rossmann’em nie ma żadnej sieci zachodniej. Ale ciągle słyszy się głos miejscowych kupców jak zagrażają nam zachodnie sieci. Tylko, jeśli ktoś ma sklep dobrze prowadzony z niskimi cenami, to nie ma co bać się konkurencji, bo klient kupi to samo u niego, bez chodzenia do innych.

Niestety, już nie raz słyszałem, takie słowa: „I tak ludzie kupią, po co mamy opuszczać, z Heńkiem, Ziutkiem, Cześkiem, się umawiamy i ceny razem trzymamy.”

Najbardziej z takiego zachowania kupców „cieszy się” Biedronka. Oni mają niewielkie sklepy, zakładają w każdym miasteczku, ceny w całej Polsce są te same, więc ludzie chętnie u nich kupują. W Łomży jest już trzy, a planują kolejny.

„Kaufland” to podobny sklep jak Biedronka, „cudów” proszę nie spodziewać się. No, ale jak nie ma większych, to ludzie z tęsknieniem czekają nawet na przeciętniaka, by kupić choć odrobinę taniej niż do tej pory.

Niestety w Łomży jakoś wielu właścicielom sklepów nie chce przyjąć do świadomości podstawowej zasady w handlu potwierdzonej już przez dziesiątki lat na Zachodzie:

Niskie ceny + dobra jakość = Dużo klientów = Duży zysk

zupa zasłona, cebula spalona poza tym wyśmienicie, powtarzamy imprezę tym razem na większą skalę, no i każdy z nas weźmie GPS

ząb zupa zębowa, dąb zupa dębowa.

btw. będę Was wspierał duchowo :)

ptysiu80, czy na serio idziesz w ślady starszego stażem ptysia?

kac per 69: damy radę :D

^_`

Zbych

Jestem zbulwersowana, że post na temat pomocy przytulisku dla bezdomnych zwierząt ARKA został skasowany. Forum jest zaśmiecane przez masę bzdurnych tematów, typu:

"Kto z Łomży ma najwyższą średnią na fotce.pl"
Dlaczego Dorota Rabczewska nazwala siebie Doda?
www.fotka.pl... czyli jaka ta Łomża mała :)
Ile macie komentarzy na Allegro?
Piosenka z reklamy
Muza w Alibi
Nutka
loosac - to do Ciebie
Piosenka
ZELKI
Idę spać, dobranoc wszystkim

a jakoś nikt nic z tym nie robi. Tak się składa, że jestem zainteresowana tą akcją i obserwowałam ilość głosów oddanych na NASZE schronisko- podczas obecności postu na forum przybyło ponad 10 głosów, a po skasowaniu go zaledwie 1.

Tak, czy inaczej któreś ze schronisk dostanie darmową karmę, a czemu ma to nie być NASZE schronisko? Czy idea forum 4lomza.pl jest taka, żeby pisać o głupotach? Może lepiej wspomóc NASZE lokalne organizacje?

Piszecie, że lepiej pomóc głodującym dzieciom. Oczywiście, zgadzam się z tym całkowicie, dlatego codziennie klikam w pajacyka na www.pajacyk.pl
Skoro już ktoś wymyślił taką akcję, to zamiast czepiać się wszystkiego co można, to lepiej zróbmy coś dla Łomży.

Moim zdaniem warto powtórzyć jeszcze raz temat postu, który ukazał się już wcześniej, jeśli to pomoże ARCE. Nie rozumiem też dlaczego po ukazaniu się poprzednich postów powstało wśród internautów wielkie obruszenie- przecież żaden z Was nie płaci ani grosza z własnej kieszeni.

Okażmy odrobinę serca, przecież nic to nas nie kosztuje:

„Mam prośbę: zagłosuj na Schronisko dla bezpańskich psów "Arka" w Łomży na podanej niżej stronce. Z jednego komputera można oddać tylko 1 głos. Żeby zagłosować trzeba się bezpłatnie zalogować. Jeżeli schronisko wygra to dostanie karmę. Przekaż znajomym. Z góry dziękujemy!”

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5567

lub www.krakvet.pl /forum/ sklep

www.krakvet.pl /glosowanie na schronisko ktore otrzyma pomoc wrzesnien 2007

Akcja trwa tylko do końca września!

na marne... moj post usuniety, twoj tez pewnie bedzie :( ludzie serca nie mają... blee

post zalożony przez KAsia551 jako pierwszy jest w dalszym ciągu, natomiast został on wznowiony przez maciek1990 i został skasowany.

No możemy sprobować ja jestem chętny może jeszcze ktoś

jak widac glosy caly czas rosna :)
wielkie dzieki:)

Jakie jest zapotrzebowanie na tłumaczenia z i na języki obce w Łomży?

pewnie to jakiś miejscowy, może ma pod deklem nie teges, dobrze że nic wam nie zrobił

Zbych

każdy musi wyjechać aby inni co zostaną mogli się rozwinąć

gfx więc powtórka z rozrywki, tyle że teraz po krzakach kolesie, wiesz cuś jak pułapka.... :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

BIG_NJ, czy któraś z odpowiedzi na założony przez Ciebie temat usatysfakcjonowała Cię? :P

thx

Wiem co to handel ale tacy młodzi? takie samochody? Samochody nóweksy na polskich blachach.

Jak sie handluje to samochody starsze i raczej sie ich nie rejestruje... z tego co mi przynajmniej wiadomo :]

Edzio wiesz gdzie zbytnia ciekawosc prowadzi?? Stac ich to maja ...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

"Autor: graboś (---.sol2.cable.ntl.com)
Data: 24-09-07 19:10

loosac,co to są tłumacze sprzysięgli?"

Nie moglem napisac "tlumacze wprzysiegli" bo to w temacie o GPS obowiazuje ;)

Szukając informacji na temat Crossfire SRT znalazłem to:

http://www.autowizja.pl/gfx/site/testy/chrysler_crossfire_srt6/zewnatrz/chrysler_crossfire_1.jpg

Przyjżyjcie się. Czy to nie jest nasza łomżyńska uliczka przy budowlance?

Mi wydaje sie że tak ale bede pewniejszy jak ktos mnie poprze :]

kolesie załozyli stronkę że testują wozy stworzyli firme mają kapitał i dostają bryki do testów słyszałem o niekturych wyczynach 200km\h przez miasto hehe czasem wiecej :P niepamietam tylko nazwy tej ich corporation ale fajnie to rozkminili

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

ty to dlatego dziś lasek świeci pustkami hehehe :D własciciel lasu zrobił pewnie prowokacje i teraz nikt juz tam nie bedzie jeżdził ::D

ja gram w war rocka :D mam już chyba 14 lvl :P fajna gra najwięcej w grze w 24 osoby 300 points ubiłem 94 ale to noobis byli pewnie hehehe :P powinni wypuścic więcej map :D mozliwości gry sa kozackie taka darmowa namiastka bf2

yam cafe miało kiedyś stronkie, było można nawet rezerwacje stolika zrobić

Pytanie do wszystkich tegorocznych maturzystów:
Czy w waszych szkołach dyrekcja również odmawia fakultetów z konkretnego przedmiotu, wykręcając się brakiem pieniędzy i wprowadza obowiązkowe z innych przedmiotów, które są wam zbędne?

a z jakiej szkoly jestes?

Osobiście nie mam nic do "L", bo sama pamiętam jak uczyłam się, ale bez przesady. Ośrodki szkoleniowe z innych miejscowości przeginają z przyjazdem do Łomży, co innego nasz łomżyńskie, chcą niech jeżdża, bo każdy musi się nauczyć :-) Cierpliwości :-P

I co pokrzyczycie sobie a nie ma takiego prawa zeby im zabronic. Mamy wolny kraj.

HEHEHE TO SIE UJAWNIL ALE WYPOSAZENIE CALKIEM NIEZLE O ILE TO PRAWDA JEST

Ares

Nie, u mnie tak nie ma

:D Myślałem, że ten Świat naprawdę jest piękny:P Ale to tylko nasze siatkarki takie są tzn tylko niektóre:D Gratulacje, Polska wróci z medalem.

http://zdammature.pl/

Próbowałem powstrzymać się od głosu,ale zaryzykuję :)
A więc Panowie nie miejcie pretensji do autora tematu o to,że go założył bo jak wszyscy wiemy na tym forum widniało już mnóstwo durniejszych tematów...
Autor przedstawił problem i liczył zapewne na to,że jakaś kolejna para podzieli się swoimi wrażeniami bądź spostrzeżeniami odnośnie pobytu w w/w miejscu ;) Na wstępie tematu prosił również,żeby nie wypowiadać się bezcelowo prawda?Więc osoby,które czują,że nie wniosą nic sensownego do tematu po co w ogóle coś piszą??
Komentarze typu "zajmuj się dziewczyną w domu,a nie w lesie" są nie na miejscu,gdyż to gdzie para "zajmuje się sobą" jest ich osobistą sprawą...
Widziałem ostatnio w TV jak jakaś para bodajże w Warszawie uprawiała seks na ulicy,w środku miasta!!Tak więc nie wiem skąd takie zdziwienie i oburzenie wśród niektórych ??
Podsumowując... Może był to grzybiarz,może przypadkowy spacerowicz,może leśniczy,a może jakiś zboczeniec który jest zbyt ciekawski i lubi podglądać zakochane pary jak ci "zajmują się sobą" :) W każdym razie osobiste uwagi każdy powinien zachować dla siebie...
Pozdrawiam

Ares

A jeszcze jedno.... Wiadomo,że nikt nie będzie wzywał brygady szturmowo-bojowej z AT ale podyskutować sobie można :) Jeden ma z tego śmiechy,drugi bierze to na poważnie... bo przecież każdy podchodzi indywidualnie do każdego problemu :)

Ares

Kasienka16 ,ale ty jesteś CHAM takie słownictwo na forum?tak myślę, ty nie cham , ty ******** człowiek!!!, uszkodzony w czasie porodu?, współczuje Ci ,o przpraszam , twojej rodzinie. Zdrówka życzę.

loosac a Ty już w Łomży jesteś? wogóle?

BMW 520i ma 150 KM. ale to moc bez turbiny, więc golfa 1.4 na pewno objadę. Do tego jeszcze mam automat więc nie spalę startu i nie musze pilnować obrotów.

bez roznicy....ale ta bmw to smieszny pojazd wole malucha :)

co do niezlych Fur jezdzi tez mlody koles Merdcedesem S600 na WI w najnowszej budzie na full wypasie wartosc okolo 950tys zl, Mitsubishi Lancer na NO,

jak wstanę to można myśleć co gdzie kiedy ;)

Miło mi Gazelko, że te fotki przypadły Ci do gustu. Mnie też takie krajobrazy 'budują', więc naprztykałem podobnych fotek dobrych kilka setek (nie ma jak to te cyfrówki - no nie?) i także mam zamiar do nich powracać, szczególnie podczas tych słotnych i melancholijnych jesiennych wieczorów, lub w zimie, kiedy za oknem śnieg i ten mróz może aż za bardzo daje się we znaki.

Fajnie także było zwabić tu Maćka, choćby tylko na moment.

Nie wypowiadam sie na temat administratora tego forum, bo nie miałem okazji mieć z nim jakiejkolwiek styczności, ale sądzę, że na pewno taki tu jest ... mimo pozorów :D.

Co do krytyki i obelg, to cóż, Maćku - zawsze można natknąć sie na kogoś, kogo nasze opinie lub nasze poglądy irytują, albo po prostu na zwykłych draniów, co tylko szukają okazji aby komuś dołożyć. Na takim forum publicznym jak to, to nie ma na to rady, niestety.
Ja zawsze w takich sytuacjach kieruje sie zasadą: 'consider the source', tzn. - bież po uwagę z kim masz do czynienia.
To żadne pouczenie (broń Boże!), tylko taka osobista obserwacja.

Ale nic to. Widzę, że jesteś bardzo zaangażowany w tej nowej i może nawet konkurencyjnej witrynie i choć tak na pierwszy rzut oka to wszystko sprawia wrażenie jakby jeszcze bedącym trochu w powijakach, to życzę Ci tam jak najlepiej. W końcu nigdy za dużo reklamy czy solidnej promocji Naszego miasta. Obojętnie skąd.

Pozdrawiam także serdecznie, wychu

Ares

A ja sie zastanawiam po co wogole autor zalozyl ten temat? Po to zeby poobrazac wszystkich co sie wypowiedza? Czy szuka poklasku? Dla mnie to zaden szczyt fantazji jezdzic po nocy do lasu i sie migdalic w samochodzie, tez uwazam ze juz w domu przyjemniej i wygodniej, ale kwestia gustu.

A co do obrazania odpowiadajacych, to niestety, jaki temat, takie odpowiedzi. Ja tez sie zastanawiam, co ty chciales zrobic, ganiajac tego goscia po lesie z jakims sprzetem? Napisales, ze wk....wienie wzielo gore nad strachem, wiec nie mow, ze chciales porozmawiac i po to pare godzin go tropiles po lesie... bo to zakrawa na obsesje.
I przychyle sie do tego, co juz zostalo napisane wczesniej. Las to miejsce publiczne, jak jezdzisz sobie na "male co nieco" (swoja droga sam to piszesz, a pozniej sie oburzasz na ludzi ze cie obrazaja i mysla o glupotach), to sie licz z tym, ze mozesz zostac przylapany. Jak tego nie lubisz, to sobie daruj takie fantazje i zostaw to ludziom z zylka ekshibicjonisty. A jesli faktycznie nic takiego nie robiliscie, to co cie tak zdenerwowalo? Ze zobaczyl jak sobie rozmawiacie w samochodzie? Dziwne rzeczy piszesz.
Mowisz, ze nie chcesz zeby wyszlo, ze byles w sytuacji, kiedy mogles cos zrobic i nie zrobiles... No daruj, ale jakbys go zlapal i moze pobil, to dopiero bys cos zrobil... cos co by sie kwalifikowalo do prokuratora dokladniej. Pobic czlowieka, za to ze sobie chodzi w publicznym miejscu... Dziwisz sie, ze sie nie odezwal do kogos tam tylko poszedl. A co, ma jakis obowiazek sie tlumaczyc kazdemu, co robi w lesie? A moze to on ma prawo uznac, ze jacys zboczency przyjezdzaja do lasu "na male co nieco" publicznie, zamiast robic to w jakims odosobnionym miejscu, jak wiekszosc ludzi? Moze sie poczul zgorszony? ;) I to on ma ci sie tlumaczyc albo gotow bylbys go pobic jeszcze... ciekawe. Moze nastepnym razem pojedziesz na male co nieco, np na parking przy legionow czy innej ruchliwej ulicy i zaczniesz ganiac kazdego, kto sie spojrzy? Chlopie, jak piszesz, ze jestes pelnoletni od paru lat, to chyba ty masz problem, a nie ten gosc. Napisze jeszcze raz, nie lubisz byc podgladany, to nie rob tego w miejscach publicznych i chyba nic wiecej nie trzeba tu dodawac. Proponuje przemyslec swoje zachowanie, a nie obrazac ludzi, bo nie przyklaskuja.

Ares

hey hey dziekie krzysiek,ze szukales dla mnie tej strony:) Milo z Twojej strony:) pozdrawiam

dzieki wogle wam wszystkim,ze podalismy mi gdzie moge zobaczyc cos o yamie:) dziekie...pozdrawiam

Treść jest ukryta

O wiele bardziej kasa należy się pielęgniarkom. To one zapierdalają robiąc czarną robotę za lekarzy doktorków co przyjdzie na obchodzie, zajrzy w kartę spyta czy dobrze i wraca do swojej kanciapy na kolejnego kielona. Z dobrego źródła wiem... niestety tak sie zdarza w naszym szpitalu i to dość nagminnie.

porszę mi wybaczyć skojarzenie, ale kiedyś usłyszałem:

"Wstaję rano, śnieg, zawieja,
idą ludzie do roboty,
jak to dobrze, że to nie ja."

ja już wstałem przed chwilą ale jeszcze dobrze nie myślę bo jestem zaspany i dopijam kawę, chwilkę poprogramuję i się zdzwonimy ale mam kiepski nastrój na picie ;/;

zly_czlowiek do wartości samochodu jaką masz np. na fakturze, plus wartosc transportu do kraju. Oczywiście jeśli wartosc ta jest realna.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org