Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obiektywne dziennikarstwo wygląda tak... Rozmowa Moniki Olejnik: |
ja wiem gdzie mieszka :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obiektywne dziennikarstwo wygląda tak... Rozmowa Moniki Olejnik: |
a ja chodze do tych paralitykow i krotko rachunek poprosze jak sie sadzi a takl bylo ostatnio to nie zaplacilem i czekam kiedy ktorys odmowi mi przyjecia w gabinecie oj czekam:)
|
|
U Twojej starej po stosunku, prawdopodobnie dobrze stawia. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Just, Ty glupia cipo, niezasmiecaj nam tutaj twoimi psychiatrycznymi odchylami, obciagnij kolesiowi czlonka, i spadaj.
|
|
setka bez połówki? nieee nie wyobrażam sobie tego ogóreczek by się przydał, no i może śledzik :)
|
|
To nie są bankomaty mBanku tylko sieci Cash4you z których akurat można wyciągać kasę za free mając konto m. in. w mBanku.
|
|
Juz niedługo, bo mi pani Marzenka o której pisałam wcześniej - załatwi fajniutkie kontakciki, a wtedy mnie nie poznasz. A swoją drogą, kiedy facet idzie z zoną to częściej "nie poznaje" koleżanki, niż kiedy idzie sam.... hehe ciekawe dlaczego...
|
|
161RDC30 skad taki znak :D Jak dobrze pamietam to mialem 161cb646 a czemu u ciebie sa 2 cyfry z tylu to ciekawe. Ale ty tez pioneerem nie jestes CB w kazdym badz razie Zbych
|
|
Mam prosbe zagłosuj na Schronisko dla bezpańskich psów "Arka" w Łomży na podanej nizej stronce. Z jednego komputera mozna oddac tylko 1 głos. Zeby zaglosowac trzeba sie bezpłatnie zalogowac.Jezeli schronisko wygra to dostanie kase. Przekaz znajomym. Z góry dziekuje!:* http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5567 lub www.krakvet.pl /forum/ sklep www.krakvet.pl /glosowanie na schronisko ktore otrzyma pomoc wrzesnien 2007
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |